Asiakkaidemme kokemuksia luonnonkosmetiikasta

Kysyimme asiakkailtamme, miksi he käyttävät luonnonkosmetiikkaa. Tärkeimpinä syinä he mainitsivat tuotteiden tehon, laadukkaat raaka-aineet ja mahdollisuuden tehdä itselle hyvää tekeviä ostoksia niin, että samalla voi ottaa huomioon ympäristön.

Miksi käytät luonnonkosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikka on ehdoton valinta terveyden, kauneuden ja myös rakkaan luontomme hyväksi! En edes mieti muita vaihtoehtoja ja käytän vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.
Jaael, Pirkkala

Käytän luonnonkosmetiikkaa, koska se on turvallista, tehokasta ja laadukasta. Toki sarjoissa on eroja mm. tehojen suhteen, mutta näin kiteytetysti luonnonkosmetiikka on niin iholle kuin luonnollekin parempi valinta.
Mari, Tampere

Haluan käyttää tuotteita, jotka oikeasti vaikuttavat ihoon ja pidän luonnollisista tuoksuista. Haluan minimoida haitallisten aineiden käytön. Myös tuotteiden ja pakkausten ekologisuus on tärkeä asia.
Mari, Helsinki

Tähän ikään mennessä, ongelmaihon kanssa, olen oppinut luottamaan ihon reagointiin nopeasti. Ja luonnonkosmetiikka yksinkertaisesti sopii iholleni parhaiten.
Maria, Espoo

Ne sopivat herkälle iholleni ja en halua iholleni kemikaaleja, joita en tunne. Luonnonkosmetiikan laatu on myös kohentunut viimeisen 15 vuoden aikana ja ilahduttavasti tuotteita on muutakin kuin Dr. Hauschka.
Minna, Helsinki

En oikein keksi, miksi käyttäisin “perinteistä” kosmetiikkaa. Muutaman silmämeikin olen ostanut, jos jotain tiettyä värisävyä ei ole löytynyt luonnonkosmetiikasta. Luonnonkosmetiikassa on laaja valikoima tuotteita ja ne ovat toimivia. Pidän myös ajatuksesta, että tuotteista ei ole haittaa ympäristölle, kun ne pesee pois tai vaikka käy uimassa.
Pilvi, Helsinki

Haluan iholleni sekä ympäristöllinen parasta. Haluan käyttää tuotteita, jotka oikeasti hoitavat ihoa, eivätkä vain anna jotain tunnetta ihon pinnalle ilman todellista vaikutusta.
Saara, Espoo

Nautinnollisuuden, laadukkuuden ja hyvien hoitotulosten vuoksi.
Satu, Espoo

Käyttämällä luonnonkosmetiikkaa voin shoppailla hyvillä mielin syynäämättä joka purnukan sisällysluetteloa ja tiedän myös tekeväni valinnoillani hyvää ympäristölle!
Tiina, Oulu

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo usean vuoden ajan. Alkuinnostuksen sain Katja Kokon blogista. On mukavaa tietää laittavansa iholleen mahdollisimman luonnollisia aineita. Koen tuotteet pääsääntöisesti toimiviksi. Välillä kyllä kaipaisi konsultaatiota, jos on tarvetta vaihtaa jotakin tuotetta uuteen.
Sirpa, Kärkölä

Psst, Sirpa ja kaikki muutkin luonnonkosmetiikan ystävät tai uudet tutustujat: meiltä jolielaisilta voi aina kysyä apua ja neuvoja tuotteiden valinnassa niin ihonhoitoon kuin meikkaukseenkin liittyen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle sopivat tuotteet. Olemme täällä teitä varten: info@jolie.fi

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.