Ihonhoito-oppaat

Jolien suuri putsariopas

Putsarioppaasta löydät Jolien valikoiman parhaat puhdistustuotteet jokaiselle ihotyypille.

Katso parhaat putsarit omalle ihotyypillesi!

Näin hoidat pintakuivuutta eri ihotyypeillä

Pintakuivuutta voi olla kaikilla ihotyypeillä. Toisella pintakuivuus näyttäytyy kiristelevänä ihona, toisella näppyinä, kolmannella iho voi hilseillä ja ärtyä.

Lue, miten hoidat pintakuivuutta oikein!

Tummat silmänaluset pois kotikonstein

Tummat silmänaluset tai silmänympärykset vaivaavat useimpia meistä ainakin toisinaan. Selvitimme, mistä ongelma johtuu ja kerromme, miten sitä voi helpottaa kotikonstein.

Näin häivytät tummuutta silmänympärysiholta!

Opas korealaiseen ihonhoitoon

Korealainen ihonhoitorutiini ehkäisee ihon ikääntymistä ja lisää sen kosteuspitoisuutta. Hoitorutiinin tuoma ihon uusi heleys ja hehku saattavat yllättää!

Opi korealaisen kauneuskonseptin parhaat niksit täältä!

Reilu nelikymppinen nainen levittää voidettaa poskipäälleen.

Ihonhoito eri iässä

Ihonhoito voidaan pääpiirteittäin jakaa “ikäkymmenyksiin”, joiden sisällä ihonhoitoa yhdistävät tietyt tekijät. Olemme koonneet oppaisiin tietoa ja vinkit eri ikäisten ihojen hoitamiseen.

Lue vinkit oman ikäisen ihosi hoitoon!

Iho-ongelmat

Jolien iho-ongelmien hoito-oppaista löydät tietoa iho-ongelmien oireista ja niiden takana piilevistä syistä sekä ohjeet ongelmien oikeaoppiseen hoitamiseen.

Lue ohjeet iho-ongelmien hoitoon!

Ihotyypit

On tärkeää, että tunnet oman ihotyyppisi ja sen erityistarpeet, kun teet kosmetiikkaostoksia. Oman ihotyypin tunteminen auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivia tuotteita.

Näin tunnistat oman ihotyyppisi!

Ihonhoito eri vuodenaikoina

Ihon tarpeet muuttuvat eri vuodenaikoina. Talvella ihoa rasittavat tekijät, kuten sääolosuhteet ja lämpötila, ovat täysin erilaisia kuin kesällä. Siksi omia ihonhoitorutiineja on hyvä tarkastella aina vuodenajan vaihtuessa. Miltä ihoni tuntuu? Mitä se kaipaa juuri nyt? Muutokset ihonhoidossa eri vuodenaikoina voivat olla hyvin pieniäkin, mutta silti merkittäviä.

Alla olevista oppaista löydät kootusti vinkkejä siihen, mitä minäkin vuodenaikana kannattaa erityisesti ottaa huomioon ihonhoidossa.

Ihonhoito talvella

Vaihtelevat sääolosuhteet näkyvät heti ihon kunnossa. Monien harmiksi iho reagoi talven kylmiin säihin hilseilyllä ja halkeilulla.

Lue parhaat vinkkimme talvi-ihon hoitoon!

Ihonhoito keväällä

Ihonhoito keväällä

Lämpenevä ilma vähentää monella pikkuhiljaa ihon kuivumista ja lisää sen hyvinvointia. Muista suojata kasvot huolellisesti auringolta, joka on iholle erityisen ankara pitkän talven jälkeen.

Katso, mitä ihosi keväällä tarvitsee!

Ihonhoito kesällä

Kesällä ihon tarpeet muuttuvat, kun ilma lämpenee ja aurinko porottaa. Siksi ihonhoitotuotteet ja -rutiinit on hyvä päivittää kesän alussa.

Lue Jolien tiimin vinkit ja kesän parhaat tuotteet ihonhoitoon!

Ihonhoito syksyllä

Syksyn väriloisto tuo usein mukanaan paluun takaisin ihanaan arkeen, jolloin voi olla tarpeen päivittää ihonhoidon peruspilarit omassa kosmetiikkakaapissa.

Näin valmistelet ihosi lähestyvän talven haasteisiin!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.