Meikinpohjustus

Meikinpohjustustuotteita eli primereita käytetään meikin alla. Niiden tehtävä on tasoittaa ihon väriä ja pieniä epätasaisuuksia. Pohjustustuotteet lisäävät meikin kestoa, ja tarpeen mukaan tuovat iholle mattapintaisuutta, kosteaa kuultoa tai kaunista hehkua. Pohjustustuotteet voivat taittaa ja peittää ihon omaa sävyä, kuten punaisuutta, kalpeutta ja sinisyyttä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 17 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Primerit ja luonnonkosmetiikan primerit

Jolien valikoimasta löytyy sekä puuterimaisia että voidemaisia pohjustustuotteita. Paras meikinpohjustusvoide eli primer on usein omaa ihotyyppiä ja ihon tarpeita huomioiva.

Alima Pure Smooth + Prime -meikinpohjustaja auttaa meikkiä pysymään koko päivän raikkaana. Sopii erityisesti rasvaisemmalle iholle, jolla tavoitellaan mattapinnan säilymistä päivänä aikana.

Kjaer Weis The Beautiful Primer -meikinpohjustaja on suosituin silloin, kun iholle kaivataan heleyttä ja hehkua. Tuote poistaa väsymyksen merkkejä ja tekee ihosta sävystä tasaisemman ja kuulaamman. Se on myös paras primer kuivalle tai aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutta sekä pienien ihovirheiden tasoittamista.

Jolien myydyin silmämeikinpohjustaja on Alima Pure Eye Primer. Hajusteeton silmämeikinpohjustaja tasoittaa juonteita, luomen sävyä ja auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä ja paikoillaan koko päivän. Hoitava vegaaninen koostumus suojaa herkkää silmänympärysihoa.

Nestemäisten pohjustustuotteiden on hyvä antaa imeytyä muutama minuutti ennen meikin levitystä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.