Meikinpohjustus

Meikinpohjustustuotteita eli primereita käytetään meikin alla. Niiden tehtävä on tasoittaa ihon väriä ja pieniä epätasaisuuksia. Pohjustustuotteet lisäävät meikin kestoa, ja tarpeen mukaan tuovat iholle mattapintaisuutta, kosteaa kuultoa tai kaunista hehkua. Pohjustustuotteet voivat taittaa ja peittää ihon omaa sävyä, kuten punaisuutta, kalpeutta ja sinisyyttä. Tutustu valikoimaamme tai lue lisää.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 18 tulosta

Couleur Caramel Velvet Healthy Glow Gel -Pohjustusgeeli

35,00 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Meikin pohjustus ja primerin käyttö

Hyvä meikin pohjustus on avain kestävään ja kauniina pysyvään meikkiin. Meikinpohjustustuotteet, eli primerit tai meikinpohjustusvoiteet, luovat sileän ja tasaisen pinnan, joka auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko päivän ajan.

Etsitpä sitten parasta meikinpohjustajaa kuivalle, rasvaiselle, ikääntyvälle tai epätasaiselle iholle, löydät meiltä oikean tuotteen tarpeisiisi.

Jolien valikoimasta löytyy sekä puuterimaisia että voidemaisia pohjustustuotteita. Paras meikinpohjustusvoide eli primer huomio oman ihon tyypin ja tarpeet.

Lue myös: Miksi sinunkin pitäisi käyttää meikinpohjustustuotetta eli primeria?

Meikinpohjustus kuivalle iholle

Kuivalle iholle suunniteltu meikin pohjustus on kehitetty erityisesti kosteuttamaan ja tasoittamaan ihon pintaa. Hyvä meikinpohjustusvoide kuivalle iholle sisältää usein ravitsevia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja vitamiineja, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa ja ehkäisemään sen hilseilyä. Näin meikki levittyy kauniisti ja näyttää luonnolliselta koko päivän ajan.

Kjaer Weis The Beautiful Primer -meikinpohjustaja on suosituin silloin, kun iholle kaivataan heleyttä ja hehkua. Tuote poistaa väsymyksen merkkejä ja tekee ihon sävystä tasaisemman ja kuulaamman. Se on myös paras primer kuivalle tai aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutta sekä pienien ihovirheiden tasoittamista.

Meikinpohjustus rasvaiselle iholle

Rasvaiselle iholle sopii puolestaan primer, joka kontrolloi ihon kiiltelyä ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Meikinpohjustusvoide rasvaiselle iholle sisältää usein ainesosia, jotka hillitsevät talintuotantoa ja pienentävät ihohuokosia.

Alima Pure Smooth + Prime -meikinpohjustaja auttaa meikkiä pysymään koko päivän raikkaana. Se sopii erityisesti rasvaisemmalle iholle, jolla tavoitellaan mattapinnan säilymistä päivänä aikana.

Silmämeikin pohjustus

Jolien myydyin silmämeikinpohjustaja on Alima Pure Eye Primer. Hajusteeton silmämeikinpohjustaja tasoittaa juonteita, luomen sävyä ja auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä ja paikoillaan koko päivän. Hoitava vegaaninen koostumus suojaa herkkää silmänympärysihoa.

Meikinpohjustusvoiteen käyttö

Meikinpohjustusvoiteen käyttö on helppoa. Primer levitetään puhtaalle ja kosteutetulle iholle ennen meikkivoiteen levittämistä. Pieni määrä meikinpohjustusvoidetta riittää koko kasvoille. Levitä voide sormenpäillä tasaisesti ja kauttaaltaan. Kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joissa meikki kuluu nopeimmin, kuten nenän pielet, suunympärys ja silmienympärysiho.

Primerin käyttö vinkit

Valitse oikea tuote: valitse primer ihotyyppisi ja ihon tarpeiden mukaan.

Levitä ohut kerros: pieni määrä riittää, liikaa tuotetta voi saada meikin näyttämään raskaalta.

Anna imeytyä: nestemäisten pohjustustuotteiden on hyvä antaa imeytyä muutama minuutti ennen meikin levitystä.

Keskity ongelma-alueisiin: levitä primer erityisesti T-alueelle, jos ihosi on rasvainen, tai kuiviin kohtiin, jos ihosi on kuiva.

Paras meikinpohjustaja

Etsitkö parasta meikinpohjustajaa? Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä sinulle paras primer. Paras primer vastaa sinun ihosi tarpeita ja onkin yksilöllistä, mikä sopii parhaiten kellekin.

Ihollesi sopivan meikinpohjustustuotteen avulla luot täydellisen meikkipohjan, joka näyttää kaunilta ja kestää vaikka koko päivän mittaiset juhlat.

Meiltä löydät juuri oikeanlaisen primerin, joka vastaa ihosi tarpeisiin. Tutustu valikoimaan!

Lue myös: Miksi sinunkin pitäisi käyttää meikinpohjustustuotetta eli primeria?

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.