Meikkivoideopas: löydä helposti paras meikkivoide

Meikkivoide on meikin pohjustukseen käytettävä voide tai jauhe, jota levitetään iholle ihonhoitorutiinien ja mahdollisen meikin pohjustusvoiteen eli primerin jälkeen. Meikkivoiteen tehtävänä on peittää ihon virheitä, tasoittaa sen sävyä ja tuoda kaunista kuulautta iholle. Luonnonkosmetiikan meikkivoide tekee erinomaisesti kaiken tämän, ja lisäksi niissä käytettävät laadukkaat ja luonnolliset raaka-aineet huolehtivat ihon kunnosta ja hyvinvoinnista. Meikkipohjaa voi vielä täydentää erillisellä peitevoiteella.

Joskus oikean sävyn ja juuri omalle ihotyypille sopivan tuotteen valitseminen on vaikeaa. Mikä on paras meikkipohja ikääntyvälle, kuivalle tai rasvoittuvalle iholle? Missä on tukevin peittävyys ja pysyvyys? Mikä sopii rasvaiselle näppyiholle, joka ei meinaa kestää öljyjä?

Tutustu Jolien kattavaan meikkivoideoppaaseen ja löydä paras meikkivoide!

Luonnonkosmetiikan meikkivoide

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteessa parasta on se, että se hoitaa ihoasi kuten ihonhoitotuote. Lue Jolien suuri meikkivoidevertailu: testasimme ja arvioimme 11 meikkivoidetta 10 eri tuotemerkiltä!

Näin valitset oikean meikkivoiteen sävyn

Tunnista ensin ihosi pohjasävy sekä vaaleus- tai tummuusaste. Sen jälkeen oikean sävyn löytäminen on paljon helpompaa. Myös meikkivoiteen toivottu lopputulos ja tuotteen koostumus vaikuttavat sävyn valintaan.

Mineraalimeikit

Mitä ovat mineraalimeikit, ja miksi mineraalimeikkipohja on niin uskomattoman hyvä? Minimalistinen ainesosaluettelo, hengittävyys, keveys ja silti hyvä peittävyys ovat mineraalimeikkien suosion salaisuus.

Peitevoiteet

Näpyt, tummat silmänaluset, ihon pienet virheet – hyvä peitevoide auttaa häivyttämään nämä kaikki. Absolution Le Multi Correcteur on yksi kestosuosikeista. Vinkkejä myös peitevoiteiden monipuolisempaan käyttöön.

Meikin pohjustus

Hyvä pohjustus tekee meikistä huolitellun ja pitkäkestoisen. Valitse pohjustustuote eli primer sen mukaan, mitä ihosi kaipaa – eri sävyt vaikuttavat eri tavoin. Öljy pohjustustuotteena tuo trendikkään, kostean lookin.

Mitä ovat BB-, CC- ja DD-voiteet?

Näiden kirjainyhdistelmien taakse kätkeytyy erilaisia kevyitä, ihoa sävyttäviä voiteita, joilla on vähän eri käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Kun haluat olla huoliteltu verkkaripäivänäkin, nämä voivat olla sopivia vaihtoehtoja.

Meikkisiveltimien ABC

Valitse oikeat siveltimet oikeaan käyttöön, niin saat meikistäsi entistä siistimmän ja täydellisemmän. Samalla pihistelet tuotteen käytössä ja sitä riittää entistä pidempään. Oikeat työvälineet ovat meikissäkin a ja o!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.