Kasvovedet

Kasvovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia, se toimii ensimmäisenä kosteuttavana osana ihonhoidossa, parantaa hoitotuotteiden imeytymistä tai viimeistelee ihonpuhdistuksen. Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 71 tuloksesta

Whamisa Toner Refresh -Kirkastava Kasvovesi

54,90 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kasvovesi ihosi tarpeiden mukaan

Jolien laajassa valikoimassa on kasvovesiä ihon eri tarpeisiin. Joliessa on niin ihoa rauhoittavia, kosteuttavia, ravitsevia, probioottisia kuin hellävaraisesti kuorivia ja kirkastavia kasvovesiä ja hoitonesteitä. Valitse kasvovesi ihon tarpeidesi mukaan – kasvovedet saat niin vesimäisenä, geelimäisenä hoitonesteenä kuin suihkutettavassa muodossa.

Miten käytän kasvovettä?

Aamuisin ei välttämättä tarvita vesipesua, vaan kasvojen puhdistamiseksi voidaan pyyhkiä kasvot kasvovedellä kostutetulla vanutupolla. Kasvovesi puhdistaa ihon yön jäljiltä ja valmistelee niin ihon tuleville hoitotuotteille kuin meikillekin. Vaihtoehtoisesti voit myös virkistää kasvojasi aamuisin käyttämällä suihkutettavaa kasvovettä tai levittää hoitonesteen käsin ilman vanutupon käyttämistä.

Iltaisin kasvovesi täydentää ihonpuhdistusta poistamalla meikkijäämät puhdistustuotteen jäljiltä, jolloin iho ei pääse tukkeutumaan. Se tasapainottaa ihon pH:n puhdistustuotteen ja ihoa kuivattavan veden jälkeen tehden hyvän pohjan myös yövoiteelle ja seerumille. Hoitavien aineiden teho paranee pH:n tasapainottamisen ansiosta.

Suosittelemme suihkuttamaan tai taputtelemaan kasvovettä tai hoitonestettä puhdistetuille kasvoille ja levittämään sen jälkeen vielä kostealle iholle ihotyypillesi sopiva seerumi tai voide.

Miksi kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitoa?

1. Kasvoveden käyttäminen tehostaa taistelua kuivaa ihoa vastaan: Se parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä, jolloin seerumeiden ja hoitovoiteiden aktiiviraaka-aineet pääsevät kosteuttamaan ja toimimaan tehokkaammin.

2. Kasvovesi auttaa tasapainottamaan ihon pH-tasoa, mikä on tärkeää terveen ihon ylläpitämiseksi.

3. Ne valmistelevat ihon kosteusvoidetta ja muita tuotteita varten.

4. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen viemällä meikkijäämät puhdistustuotteen jälkeen, esimerkiksi hiusrajasta.

5. Sisältää usein hoitavia ainesosia eli tuo ihoon myös ravitsevia eli rasvamaisia ainesosia ylläpitäen ihon kosteustasapainoa.

6. Tekee raikastavan tunteen iholle ehkäisten ihohuokosten tukkeutumista.

Vinkki: Tuntuuko iho kiristävän kuivalta? Kerrostamalla kasvovettä saat ihollesi tehokosteutusta. Etenkin talvi-ilma ja kuiva huoneilma kuivattaa kasvojen ihoa, jolloin saat kasvoveden kerrostamisesta suurta apua!

Kasvoveden kerrostaminen

Kasvovedet sisältävät usein paljon hoitavia aktiiviaineita, jonka takia niistä kannattaa ottaa paras mahdollinen hyöty irti. Korealaisen ihonhoidon kulmakivenä toimii kasvoveden kerrostus. Kerrostuksessa on kyse kasvoveden moninkertaisesta levittämisestä, jolloin kasvovettä kerrostetaan mieltymyksistä riippuen noin 4-7 kerrosta.

Kasvoveden kerrostamisessa käytetään apuna ainoastaan käsiä, eikä vanutuppojen käyttö ole tarpeellista – kaada kasvovesi kämmenkuppeihin tai suihkauta suihkutettavaa kasvovettä kasvoille ja aloita levittäminen. Kun kasvovettä kerrostetaan painellen, se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, joka edesauttaa kuona-aineiden poistumista iholta. Kerrostamisella saadaan kasvoveden hoitavat aktiiviaineet imeytymään ihoon paremmin. Muistathan laittaa seerumin tai/ja kasvovoiteen kasvoille kerrostuksen jälkeen, jolloin nämä hoitotuotteet pääsevät lukitsemaan kasvoveden kosteuden kunnolla ihoon.

Millaisen kasvoveden valitsen?

Kasvovesi kannattaa valita ihon tarpeiden lisäksi omien mieltymyksien mukaan. Kasvovedet ovat kehittyneet viime vuosina paljon, jonka takia kasvovesien koostumukset sekä hoitavuus on parantunut huomattavasti. Kasvovesiä on saatavana esimerkiksi vesimäisenä, seerumia muistuttavana hoitonesteenä ja suihkutettavassa muodossa, näistä on helppo löytää omien mieltymyksien mukainen sekä iholle sopiva kasvovesi. Kasvovesi ei toimi siis ainoastaan puhdistusta viimeistelevänä tuotteena, vaan tuo myös iholle kosteutta ja hoitavuutta.

Kasvovedet sisältävät usein humektantteja eli kosteudensitojia, jotka tekevät niistä hyvän kosteuttajan. Vesimäiset suihkeet tuntuvat kasvoilla tiheiltä sumutteilta, jolloin ne ovat hyvä kosteuslisä myös meikin päälle päivän kuluessa.

Jolien monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti ihosi kaipaaman kasvoveden!

Tästä muutama vinkki oikean kasvoveden valintaan:

Jos sinulla on kuiva iho…
Valitse kasvovesi, joka sisältää vesimäisten ainesosien lisäksi rasvamaisia ainesosia. Näin saat iholle täyteläistä kosteutta ja hoitavuutta ennen seerumin ja kasvovoiteen lisäystä. Voit etsiä myös ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä tai aloe veraa.

Kuiva ja ikääntyvä iho hyötyy erityisesti esimerkiksi kulttimaineeseen nousseen Whamisan Deep Rich Toner -kasvovedestä. Se sisältää hoitavaa avokado- ja arganöljyä sekä fermentointiin perustuvaa galactomyces-hiivan uutetta. Kuiva iho hyötyy myös muista hoitonestemäisistä kasvovesistä.

Jos sinulla on herkkä iho…
Valitse kasvovesi, joka sisältää esimerkiksi ruusuvettä. Se auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Muita ihoa rauhoittavia ainesosia on esimerkiksi kamomilla tai vihreää tee. Flow Cosmetics Rose Floral Water Classic Lux toner -ruusuvesisuihke on loistava valinta herkälle iholle.

Jos sinulla on rasvainen iho…
Valitse kasvovesi, joka sisältää esimerkiksi glykoli- tai salisyylihappoa, jotka auttavat hillitsemään talin tuotantoa. Tukkeutuneille ihohuokosille sopii erittäin hyvin kuoriva kasvovesi, esimerkiksi Whamisa Cactus AKA-Skin Exfoliating Toner – kasvovesi tai Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner -kasvovesi.

Jos sinulla on pintakuiva iho…
Mossa Youth Defence Radiance toner –kasvovesi on yksi valikoimamme helmistä! Mossa kasvovesi heleyttää ja tuo elinvoimaa iholle. Sopii loistavasti jokaiselle ihotyypille päivittäiseen käyttöön.

Lavera Hydro Sensation Face Mist – suihkutettava kasvovesi sisältää hoitavia ja kosteuttavia raaka-aineita sekä sitä on helppo lisätä kasvoille päivän aikana.

BYBI Beauty Mega Mist -kasvovesi on pelastustuote jokaiselle pintakuivalle iholle ihotyypistä riippumatta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.