Nurme

Pieni virolainen perheyritys Nurme valmistaa käsin 100% luonnollisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Aromaterapeuttisten hius- ja vartalotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös täysin hajusteettomia tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 54 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Nurme on virolainen luonnonkosmetiikan brändi, joka tunnetaan puhtaista ja yksinkertaisista ainesosistaan. Se on omistautunut tarjoamaan luonnollisia ja ekologisia tuotteita, jotka tukevat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia samalla ympäristöä kunnioittaen.

Nurme viittaa niittyyn (viroksi nurm). Taianomaisella niityllä kasvaa joka vuosi erilaisia kukkia ja samalla voi aistia kukkien tuoksun sekä koskemattoman luonnon. Niityllä voi rentoutua ja sieltä voi hakea voimaa. Ainesosissa tai laadussa ei tehdä kompromisseja, vaan tuotteissa käytetään ainesosina mm. niittykasveja ja kasviöljyjä. Nurme tarjoaa tehokkaita ja hellävaraisia hoitotuotteita niin ihon kuin hiustenkin hoitoon.

Nurme haluaa korostaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia sekä yhteiseloa luonnon kanssa. Yksinkertaisuus, vastuullisuus, eläinkokeettomuus ja täysi luonnollisuus kuvaavat Nurmea. Nurme uskoo, että elämästä nauttiminen, itsestä huolehtiminen ja nauraminen ovat hyvän terveyden lähtökohtia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.