Hoidot / Jolie spa & shop Töölö

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn. Hoito sisältää konjac-sienen omaan käyttöön (arvo 11 ).

90 min
138 €

138 €

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä kevyen gua sha -käsittelyn.  Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

60 min
128 €

128 €

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi virkistävä/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava tai kosteuttava. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

60min
118 €

118 €

Holistinen, rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen venytellään raajat. Jalkapohjien vyöhykekäsittelystä siirrytään avaamaan lymfapisteet. Keholle tehdään energisoiva ja puhdistava kuivaharjaus Absolutionin omalla harjalla ja tekniikalla. Tämän jälkeen seuraa koko kehon hieronta. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.
75 min.
158 €
158 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

60min
110€

110 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

90 min
135 €

135 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

120min.
156€

156 €

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.
158€
90 min.
158 €

Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.

 

Hoito suositellaan toteuttamaan sarjahoitona 5-10 kertaa.
5 hoitoa, saat 5% alennusta per hoito.
10 hoitoa, saat 10% alennusta per hoito.

 

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.
138 €

 

138 €

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, detox-vaikutteinen kasvohoito, joka energisoi sekä mielen että kehon.

60 min
118 €

118 €

Little Wonder on perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Kosteuttavan hieronnan sijaan hoidon aikana voidaan tehdä kevyt ihonpuhdistus jos ihosi on sen tarpeen.

45 min
80 €

80 €

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, seerumin ja kosteusvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.
80 €

Suosittelemme kasvolymfaa sarjahoitona seuraavasti:
3 x 60min – 195€ (à 65€)
5 x 60min – 310€ (à 62€)
7 x 60min – 425€ (à 60€)
10 x 60min – 560€ (à 56€)

Varaathan sarjahoidon paikan päällä tai puhelimitse!

80 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin® gua sha -lastoilla.
Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin.
Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, poistaa turvotusta, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja saa ihon tervettä hehkua!

90min
149€

 

Kestävien tuloksien saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa:

3 x 355€  sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 118€)
5 x 554€  sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 110€)
7 x 735€  sis. 7 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 105€)
10 x 950€  sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 95€)

Sarjahoidon yhteydessä saat 30%  edun yhdestä Yin Your Skin gua sha välineestä.

Sarjahoitovaraukset puhelimitse tai paikan päällä.

Hoito sopii kaikille! Hehkuvan ihon lisäksi hoito takaa syvärentoutumisen. Kosmeettinen gua sha tuo lisäarvoa myös ongelmaihojen hoitoon, sillä hoidossa pystytään vaikuttamaan ihon uusiutumiseen sekä toimintaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

149 €

Vartalohoito erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.
138 €

138 €

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Hoito sisältää kuorivan vartalon pesun eukalyptusta sisältävällä mustalla saippualla, hieronnan arganöljypohjaisella öljysekoituksella sekä savihauteen selälle.

Sopiva hemmottelu myös parihoitona!

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

60 min.
95 €

95 €

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaa kehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoito tehdään lattialla, perinteisellä futon patjalla. Varaa mukaan mukavat ja väljät vaatteet.

60 min.
85€

85 €

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena koko keho ja pää.

60 min.
85€

85€

Perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronta.

Ei sisällä lakkausta.

60 min.
90 €

90 €

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja hoitolakan varpaille. Rentouttava hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Täydellinen hoito odottaville äideille!

90 min.
120 €

120 €

Silmämeikkiopastuksessa  saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään kolmen ihonhoito-/meikkituotteen ostosta.

30 min.

40 €

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Kesto 30 min.
Hinta hyvitetään kolmen ihonhoito-/meikkituotteen ostosta.

30 min.

40 €

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

60 min.

60 €

Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään kolmen ihonhoito-/meikkituotteen ostosta.

30 min.

40 €

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.

Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse.

150 €

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.
(Arvo 100€)

90€
60 min.

90 €

Sokerointipaketti 2 sisältää: säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.
(Arvo 130€)

115€
75 min.

120 €

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

20 €

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

15 min.

15 €

Säärten tai reisien sokerointi.

45 min.

40 €

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

40 €

Brasiliainen sokerointi.

45 min.

70 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun).

40

40 €

Ripsien kestovärjäys.

25 €

25 €

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun)

25

25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä.

27

27 €

Ripsien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

18 €

Kulmien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

18 €

Jolien ystäväiltoja on kolme erilaista: valitse bronze, silver tai gold. Ystäväiltoihin sopii hyvin noin 6–15 osallistujaa, tästä voidaan sopia tilanteen mukaan. Kaikkien ystäväiltojen kesto on noin kaksi tuntia.

Bronze- ja Silver-ystäväillat

Tutustu luonnonkosmetiikkaan! Jolien ystäväilta on tarkoitettu kevyeksi ja helpoksi askeleeksi luonnonkosmetiikan ihanaan ja hyväätekevään maailmaan. Jolien taitavat ammattilaiset esittelevät luonnonkosmetiikkaa ja sen käyttöä.

Illan aikana tuotteita voi testata, kokeilla ja tuoksutella pohtien itselle sopivia ihonhoidon ja meikkituotteiden vaihtoehtoja. Osallistujien toiveesta ystäväillassa voidaan keskittyä johonkin tiettyyn teemaan (esim. luonnonkosmetiikan meikit, kasvojen ihonhoito, raskaana olevien ihonhoito luonnonkosmetiikalla…)

Bronze (Punavuori ja Töölö shop & spa):
Illassa tee/kahvitarjoilua sekä 20 % alennus tuoteostoista.
Hinta: 20 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 040 637 3988 (Punavuori) tai 050 326 3111 (Töölö)

Silver (Töölö shop & spa):
Illassa tee/kahvitarjoilua, 20 % alennus tuoteostoista sekä jokaiselle osallistujalle pieni Jolie-lahja luonnonkosmetiikkaa.
Hinta: 35 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 050 326 3111

Gold-ystäväilta Töölö Shop & Spassa

Jolien ystäväiltojen gold-taso on nautinnollinen ilta luonnonkosmetiikan parissa. Jolien taitavat ammattilaiset esittelevät luonnonkosmetiikkaa ja sen käyttöä. Illan aikana voit testata yksilöllisesti sopivia tuotteita ammattilaisen avustuksella, ja lisäksi sinulle tehdään valintasi mukaan joko meikki tai Jolie span näytehoito luonnonkosmetiikalla.

Osallistujien toiveesta ystäväillassa voidaan keskittyä johonkin tiettyyn teemaan (esimerkiksi luonnonkosmetiikan meikit, kasvojen ihonhoito, raskaana olevien ihonhoito luonnonkosmetiikalla…).

Illassa tee/kahvitarjoilua sekä hyvinvointijuomaa sekä suolaista ja makeaa herkkua Jolie span kahvilasta. Jokaiselle osallistujalle oma Jolie-lahja luonnonkosmetiikkaa sekä 20 % alennus tuoteostoista.

Hinta: 60 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 050 326 3111

20-50 €/henkilö

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.