Hoidot / Jolie shop & spa Töölö

Kenelle? Kaikille ihotyypeille, räätälöidysti tarpeen mukaan.

Mitä? Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi VIRKISTÄVÄ / KIRKASTAVA / KIINTEYTTÄVÄ / UUDISTAVA  tai KOSTEUTTAVA. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

118€

Absolutionin uudenlaisiin hoitotapoihin perustuva ja maailman huippukylpylöistä innoituksensa kerännyt ihmehoito. Yllätykselliset ja innovatiiviset hoito-otteet ja -menetelmät aktivoivat kasvoja erityisellä tavalla. Neste- ja pintaverenkierto paranevat, iho saa happea ja ravinteita. Hieronta stimuloi kasvojen luonnollista puhdistumista ja hoidon voimakkuus liftaa luonnollisesti. Erinomainen ja rentouttava kauneustaika ennen juhlaa tai tärkeää tapahtumaa. Höystetty Absolutionin hoitotuotteiden tuoksuilla ja tehoilla.

60 min.

118€

Kenelle? Miesten ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus.

Mitä? Ihoa kirkastava, detox-vaikutteinen kasvohoito energisoi samalla mielen ja kehon. Ei sisällä mekaanista ihon puhdistusta.

60 min.

118€

Tavallista fyysisempi Absolutionin innovatiivinen vartalohoito, jonka jälkeen olosi on taivaallinen. Hoito aktivoi voimakkaasti kehon puhdistumista. Syvärentouttaa ja hemmottelee. Sopii erityisen hyvin stressaantuneille, unettomuudesta kärsiville tai toipilaille. Toimii erinomaisesti myös palauttavana hoitona urheilijoille tai liikkujille. Napakoittaa ihoa, voimistaa ja valaisee mieltä.

75 min.

158€

Kenelle? Stressiä lievittävä kuumakivihoito.

Mitä? Kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä vartalohoito, jossa käytetään muun muassa intialaisia jokikiviä ja hot stone -terapiaa. Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Kireys katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle, anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin.

75 min.

158€

Kenelle? Ihon ikääntymisoireet, kuten pigmenttiläiskät, veltostunut ja eloton iho, rypyt ja juonteet.

Mitä? Anti-age-vaikutteinen hoito 45+ iholle. Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Tehoampullin imeytys galvaanisesti tai manuaalisin akupainantaottein. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä simänympärysten tehohoito. Naamion yhteydessä käsien ja käsivarsien hieronta. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

90 min.

148€

Kenelle? Väsynyt, eloton ja stressioireisiin reagoiva iho. Virkistystä kaipaava iho.

Mitä? Ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan akupainantahieronnan ja/tai hoitotuotteiden galvaanisen imeytyksen. Erinomainen “early anti-age”-hoito 30+ -iholle sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin.

75 min.

138€

Kenelle? Puhdistusta kaipaava, tukkeutuva iho.

Mitä? Syväpuhdistava ja tasapainottava hoito sisältäen entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen ja/tai iontoforeesiin perustuva huokosten puhdistuksen, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan hieronnan ja kirkastavan loppunaamion.

75 min.

138€

Kenelle? Ärtynyt, pintakuiva, punoittava, kutiseva ja kireä iho. Tulehduksellinen akne tai rosacea. Couperosa iho, atooppinen ja kosketusherkkä iho.

Mitä? Herkkää ja reaktiivista ihoa rauhoittava ja vahvistava hoito. Sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden sekä probioottisen tehoampullin, rauhoittava lymfahieronnan ja tasapainottavan naamion. Sopii tulehtuneelle ja atooppiselle iholle sekä couperosan ja rosacean hoitoon. Vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa tasapainoon.

75 min.

138€

Kenelle? Kaikki ihotyypit. Kun et tiedä mitä ihosi kaipaa, varaa tämä hoito.

Mitä? Yksilöllinen probioottinen kasvohoito,  joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeeseen. Hoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava.

60 min.

118€

Kenelle? Turvotukset, laihdutuksen tukena, säännölliseen detox-hoitoon

Mitä? Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

105 min.

168€

Kenelle? Vartalon kiinteytykseen, laihdutuksen tukihoitona, selluliittialueiden hoitoon

Mitä? Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.

5-10 x sarjahoito á 130€.

90 min.

148€

Itämainen ja aromaattinen

Oriental Bliss on huumava ja aromaterapeuttinen tuulahdus ajatonta perinteistä aasialaista spakulttuuria. Pinks Boutique Signature -kasvohoidossa on vaikutteita ja raaka-aineita Indonesiasta, Tiibetistä, Nepalista, Thaimaasta ja Japanista. Kasvojen ihon lisäksi Oriental Bliss hoitaa kokonaisvaltaisesti jalkoja, käsiä, selkää, dekoltee-hartia-aluetta ja mieltä. Kosketus ja hierontaliikkeeet ovat kautta hoidon rauhallisen voimakkaita, venyttäviä, painelevia ja tunnustelevia.

Valittavana on kolme kasvojenhoitolinjaa, joista valitaan asiakkaalle tilanteeseen sopiva:

Ruusu – herkälle ja/tai ikääntyvälle iholle.
Ocha – normaalista kuivalle ja pintakuivalle iholle.
Sitruunaruoho ja mandariini – rasvaiselle- ja sekaiholle, myös nuorelle iholle.

90 min.

148€

Rituaalinen Body & Mind -hoito

Soul Sensation -vartalohoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito, joka vie matkalle aistien maailmaan. Vartalohoito sisältää jalkojenhoitorituaalin, kuorinnan koko vartalolle, sekä kokovartalohieronnan. Hoito on saanut vaikutteita sekä länsimaisista että itämaisista rituaaleista ja tekniikoista. Hoidon vaikutukset ovat samaan aikaan kehoa puhdistavia ja hoitavia, ja mieltä rauhoittavia ja aisteja stimuloivia. Vaihtoehtoina on neljä eri tavoin vaikuttavaa aromaattista hoitolinjaa: 

Detox (D): sitruksinen, puhdistava, piristävä
Rentoutus (R): ruusuinen, rauhoittava, rentouttava
Virkistystä ja elinvoimaa (V): minttuinen, voimaannuttava, kirkastava
Antaudu kehon ja mielen matkalle (A): makeita itämaisia tuoksuja, holistinen, stimuloiva, hemmotteleva

168€

Vartalohoito Little Butterfly Londonin erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

75 min.

158€

Kuivaa ja ikääntyvää ihoa hellivä perinteiseen itämaiseen kauneuskulttuuriin pohjautuva klassinen kauneushoito kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Hoidossa iho kyllästetään huippulaatuisilla luomuarganöljyn pohjautuvilla tuotteilla ja naiseutta ylistävällä luomuruusun distillaatilla ja öljyillä. 

60 min.

95€

Virkistävä hoitokokonaisuus sisältää ihoa kirkastavan Oriental Bright kasvohoidon sekä virkistävän vartalon osa-alueen hoidon. Valittavanasi selän tai alaraajojen hoito kassakuorinta mustasaippualla, jonka jälkeen öljyhieronta aromaattisella luomuarganöljyllä. Hoito puhdistaa ja virkistää kokonaisvaltaisesti tuoden virtaa arkeen.

75 min.

118€

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Valittavanasi VIRKISTÄVÄ, NESTEITÄ POISTAVA, RENTOUTTAVA tai ENERGISOIVA hoitokokonaisuus. Hoito sisältää vartalon kuorinnan, öljyhieronnan ja selän tai jalkojen savihauteen kehon tarpeen mukaisesti.

60 min.

95€

Ylellinen depilaation jälkeinen hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihon ihanteellisesti ja ehkäisee sisäänkasvavien karvojen muodostumista.

30 min.

35€

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, seerumin ja kosteusvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.

85€

Holistinen hoitokokonaisuus rentouttaa kehon ja mielen ja on avuksi erityisesti stressiperäisten iho-ongelmien hoidossa. Hoidossa käytetään Dr. Bachin menetelmällä valmistettuja biodynaamisia kukkatippatuotteita, hoitoreseptit valikoituvat yksilöllisesti ihon ja kehon tarpeen mukaan. Hoito sisältää jalkakylvyn, kasvojen entsymaattisen kuorinnan ja naamion sekä kasvojen, selän ja jalkojen lymfaattisen käsittelyn.

90 min.

110€

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaa kehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoito tehdään lattialla, perinteisellä futon patjalla. Varaa mukaan mukavat ja väljät vaatteet.

60 min.

85€

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena koko keho ja pää.

75 min.

95€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide.

60 min.

90€

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille. Refleksologinen ja stimuloiva hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Hoito sisältää yhden vapaasti valittavan, värillisen Kure Bazaarin kynsilakan (arvo 19,50€).

75 min.

138€

Sisältää jalkojen akupisteiden rentouttavan paineluhieronnan.

15 min.

15€

Kiinteyttävä ja anti-age-vaikutteinen naamio vartalolle. Valitse käsivarret/decolte/rinta-alue tai sääret/reidet/pakarat -alue.

20 min.

30€

Nestekiertoa vilkastuttava ja detox-vaikutteinen naamio vartalolle. Valitse käsivarret/decolte/rinta-alue tai sääret/reidet/pakarat -alue.

20 min.

30€

Sisältää kokonaisvaltaisesti rentouttavan selän paineluhieronnan ja puhdistavan savihauteen.

20 min.

25€

Nestekiertoa ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttava kuivaharjaus koko vartalolle poistaa kuivan, kuolleen ihosolukon ja edistää aineiden imeytymistä.

15€

Kaikille ihoille sopiva tehoampulli, joka tukee ihon tasapainoittumista ja uudistumista.

25€

Yksilöllisesti ihollesi tähän hetkeen sopiva kasvonaamio ammattilaisen valitsemana.

15€

Kasvojen virkistys tehdään ihollesi yksilöllisesti valikoiduilla tuotteilla.

15 min.

20€

Kenelle? Kun tarvitset ohjausta ihonhoitorutiiniisi

Mitä? Ammattilaisen tekemä ihon tarpeen kartoitus yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää hoito- ja tuotesuositukset. Hinta hyvitetään yli 150€ tuoteostoista.

45 min.

60€

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään meikkituoteostoistasi.

30 min.

40€

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Kesto 30min. Hinta hyvitetään tuoteostoista.

30 min.

40€

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

60 min.

60€

Meikkipohjaopastuksessa ammattilanen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään meikkituoteostoistasi.

30 min.

40€

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.

Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse.

150€

Ripsien ja kulmien kestoväri, sis. kulmien muotoilu

30 min.

40€

Ripsien ja kulmien kestoväri, sis. kulmien siistiminen

20 min.

25€

Kulmien siistiminen ja värjäys hoidon yhteydessä.

25 min.

18€

Ripsien värjäys hoidon yhteydessä.

25 min.

18€

Ripsien värjäys ja kulmien siistiminen hoidon yhteydessä.

30 min.

27€

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä.

30 min.

49€

1. käyntikerta

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä.

45 min.

79€
17,50€

Käsien kuorinta, naamio, käsihieronta, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus. Sisältää valitsemasi kURE – kynsilakan,

45 min.

70€

Sisältää käsien ja käsivarsien kirkastavan kuorinnan, kosteuttavan naamion ja rentouttavan hieronnan.

15 min.

20€

Kasvohoidon yhteydessä pieni alue, kuten huulet, leuka.

15 min.

10€

Sääret tai reidet hoidon yhteydessä.

30 min.

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.

60 min.

105€

Sokerointipaketti 2 sisältöö säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.

75 min.

140€

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

28€

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10€.

15 min.

15€

Säärten/reisien sokerointi.

45 min.

57€

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

48€

Brasiliainen sokerointi.

45 min.

89€

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

Ajanvaraus vain puhelimitse.

160€

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.