Hoidot / Jolie shop & spa Töölö

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn. Hoito sisältää konjac-sienen omaan käyttöön (arvo 11 ).

90 min
138 €

138 €

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä gua sha -käsittelyn. Gua sha parantaa ihon väriä ja nestekiertoa. Se tuntuu miellyttävältä, poistaa turvotusta sekä lihas – ja faskiajännityksiä. Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

60 min
128 €

128 €

Kenelle? Kaikille ihotyypeille, räätälöidysti tarpeen mukaan.

Mitä? Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi VIRKISTÄVÄ / KIRKASTAVA / KIINTEYTTÄVÄ / UUDISTAVA  tai KOSTEUTTAVA. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

118 €

Kevyt kasvohoito keskittyen silmänympärysihon hoitoon ja liftaukseen. Kasvoille tehdään huolellinen alkupuhdistus sekä kuorinta. Kasvohieronta sisältää lymfaattisen osuuden avauksineen, shiatsuun perustuvan paineluhieronnan silmänympärysalueelle sekä lopuksi jade roller -käsittelyn.

Hoito helpottaa turvotusta, auttaa tummiin silmänalusiin sekä juonteisiin. Monipuoliset hierontatekniikat boostaavat lymfa- ja mikroverenkiertoa sekä auttavat juonteisiin vapauttamalla kasvojen lihasjännitystä. Rentouttava ja tehokas hoito kirkastaa kasvoja ja terävöittää kasvojen piirteitä. Sopii tuhkimohoidoksi ennen juhlia tai sarjana pitkäaikaisempien hoitovaikutusten saavuttamiseksi.

60 min
98 €

98 €

Holistinen, rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen venytellään raajat. Jalkapohjien vyöhykekäsittelystä siirrytään avaamaan lymfapisteet. Keholle tehdään energisoiva ja puhdistava kuivaharjaus Absolutionin omalla harjalla ja tekniikalla. Tämän jälkeen seuraa koko kehon hieronta, jonka jälkeen lymfapisteet suljetaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.

158 €

Kenelle? Ihon ikääntymisoireet, kuten pigmenttiläiskät, veltostunut ja eloton iho, rypyt ja juonteet.

Mitä? Anti-age-vaikutteinen hoito 45+ iholle. Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Tehoampullin imeytys galvaanisesti tai manuaalisin akupainantaottein. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä simänympärysten tehohoito. Naamion yhteydessä käsien ja käsivarsien hieronta. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

90 min.

138 €

Kenelle? Väsynyt, eloton ja stressioireisiin reagoiva iho. Virkistystä kaipaava iho.

Mitä? Ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan akupainantahieronnan ja/tai hoitotuotteiden galvaanisen imeytyksen. Erinomainen “early anti-age”-hoito 30+ -iholle sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin.

Hoito sisältää Omega-kosteusvoiteen asiakkaan omaan käyttöön.

75 min.

128 €

Kenelle? Puhdistusta kaipaava, tukkeutuva iho.

Mitä? Syväpuhdistava ja tasapainottava hoito sisältäen entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen ja/tai iontoforeesiin perustuva huokosten puhdistuksen, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan hieronnan ja kirkastavan loppunaamion.

90 min.
128 €

128 €

Kenelle? Ärtynyt, pintakuiva, punoittava, kutiseva ja kireä iho. Tulehduksellinen akne tai rosacea. Couperosa iho, atooppinen ja kosketusherkkä iho.

Mitä? Herkkää ja reaktiivista ihoa rauhoittava ja vahvistava hoito. Sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden sekä probioottisen tehoampullin, rauhoittava lymfahieronnan ja tasapainottavan naamion. Sopii tulehtuneelle ja atooppiselle iholle sekä couperosan ja rosacean hoitoon. Vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa tasapainoon.

75 min.

128 €

Kenelle? Kaikki ihotyypit. Kun et tiedä mitä ihosi kaipaa, varaa tämä hoito.

Mitä? Yksilöllinen probioottinen kasvohoito,  joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeeseen. Hoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava.

60 min.

118 €

Kenelle? Turvotukset, laihdutuksen tukena, säännölliseen detox-hoitoon

Mitä? Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

90 min.

158 €

Kenelle? Vartalon kiinteytykseen, laihdutuksen tukihoitona, selluliittialueiden hoitoon

Mitä? Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

5-10 x sarjahoito á 138 €.

75 min.

138 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää Essen Signature hieronnan, jalkojen paineluhieronnan sekä pään tai käsien hieronnan kaunistavan kasvonaamion yhteydessä. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

105 min
148 €

148 €

Itämainen ja aromaattinen

Oriental Bliss on huumava ja aromaterapeuttinen tuulahdus ajatonta perinteistä aasialaista spakulttuuria. Pinks Boutique Signature -kasvohoidossa on vaikutteita ja raaka-aineita Indonesiasta, Tiibetistä, Nepalista, Thaimaasta ja Japanista. Kasvojen ihon lisäksi Oriental Bliss hoitaa kokonaisvaltaisesti jalkoja, käsiä, selkää, dekoltee-hartia-aluetta ja mieltä. Kosketus ja hierontaliikkeeet ovat kautta hoidon rauhallisen voimakkaita, venyttäviä, painelevia ja tunnustelevia.

90 min.

148 €

Vartalohoito erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.

138 €

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, detox-vaikutteinen kasvohoito, joka energisoi sekä mielen että kehon.

60 min
118 €

118 €

Puhdistava, mutta silti hemmotteleva kasvohoito sopii parhaiten tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle, myös nuorille ja hormonaalisesti oireilevalle iholle. Hoito sisältää tarvittaessa myös mekaanisen ihonpuhdistuksen. Fresh Therapy -hoitoon voivat hyvin tulla erilaisen ihotyypin omaavat asiakkaat, jotka toivovat hoidoltaan kokonaisvaltaisesti puhdistavaa ja raikastavaa lopputulosta. Hoitotuotteita ja tekniikoita voidaan hoidon yhteydessä räätälöidä ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti.

75 min
118 €

118 €

Little Wonder on perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Kosteuttavan hieronnan sijaan hoidon aikana voidaan tehdä kevyt ihonpuhdistus jos ihosi on sen tarpeen.

45 min
80 €

80 €

Kuivaa ja ikääntyvää ihoa hellivä perinteiseen itämaiseen kauneuskulttuuriin pohjautuva klassinen kauneushoito kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Hoidossa iho kyllästetään huippulaatuisilla luomuarganöljyn pohjautuvilla tuotteilla ja naiseutta ylistävällä luomuruusun distillaatilla ja öljyillä.

60 min.

95 €

Virkistävä hoitokokonaisuus sisältää ihoa kirkastavan Oriental Bright kasvohoidon sekä virkistävän vartalon osa-alueen hoidon. Valittavanasi selän tai alaraajojen hoito kassakuorinta mustasaippualla, jonka jälkeen öljyhieronta aromaattisella luomuarganöljyllä. Hoito puhdistaa ja virkistää kokonaisvaltaisesti tuoden virtaa arkeen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.

118 €

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Valittavanasi VIRKISTÄVÄ, NESTEITÄ POISTAVA, RENTOUTTAVA tai ENERGISOIVA hoitokokonaisuus. Hoito sisältää vartalon pesun mustalla saippualla sekä kassakintaalla, öljyhieronnan ja selän tai jalkojen savihauteen kehon tarpeen mukaisesti.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

60 min.

95 €

Ylellinen depilaation jälkeinen hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihon ihanteellisesti ja ehkäisee sisäänkasvavien karvojen muodostumista.

30 min.

35 €

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, seerumin ja kosteusvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.

85 €

Paljon puhuttu 7 Skin Method eli korealainen ihonhoitorutiini nyt omalle ihollesi ammattilaisen tekemänä!

Jolie span sesonkihoito vastaa K-Beautyn huikeaan kysyntään ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tutustua luonnollisen Korea-kosmetiikan ihmeitä tekevään voimaan.

Hoito tehdään Whamisan ja/tai URANGin tuotteilla aloittaen kaksoispuhdistuksella (lisäksi tarvittaessa ihon kuorinta), edeten hoitotuotteita kerrostaen hierontaosuuteen, joka tehdään gua sha -välineellä.

Halutessasi hoitaja kertoo ja opastaa hoidon aikana rutiinin tekemiseen. Saat myös gua shan perustekniikoista ohjeistuksen kotikäyttöön.

45 min
88 €

88 €

Holistinen hoitokokonaisuus rentouttaa kehon ja mielen ja on avuksi erityisesti stressiperäisten iho-ongelmien hoidossa. Hoidossa käytetään Dr. Bachin menetelmällä valmistettuja biodynaamisia kukkatippatuotteita, hoitoreseptit valikoituvat yksilöllisesti ihon ja kehon tarpeen mukaan. Hoito sisältää jalkakylvyn, kasvojen entsymaattisen kuorinnan ja naamion sekä kasvojen, selän ja jalkojen lymfaattisen käsittelyn.

75 min.

110 €

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaa kehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoito tehdään lattialla, perinteisellä futon patjalla. Varaa mukaan mukavat ja väljät vaatteet.

60 min.

85 €

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena koko keho ja pää.

75 min.

95€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä lakkausta.

60 min.

90 €

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille. Refleksologinen ja stimuloiva hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Hoito sisältää yhden vapaasti valittavan, värillisen Kure Bazaarin kynsilakan (arvo 19,50 €).

75 min.

138 €

Kenelle? Kun tarvitset ohjausta ihonhoitorutiiniisi

Mitä? Ammattilaisen tekemä ihon tarpeen kartoitus yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää hoito- ja tuotesuositukset. Hinta hyvitetään yli 150 € tuoteostoista.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja voiteen ihotyypin mukaisesti.

45 min.

60 €

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään meikkituoteostoistasi.

30 min.

40 €

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Kesto 30 min. Hinta hyvitetään 50 :n tuoteostosta.

30 min.

40 €

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

60 min.

60 €

Meikkipohjaopastuksessa ammattilanen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään 40 euron meikkituoteostoistasi.

30 min.

40 €

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.

Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse.

150 €

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun sekä kestovärin kulmiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä.

45 min.
55 €

55 €

Käsien kuorinta, naamio, käsihieronta, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus. Sisältää valitsemasi KURE-kynsilakan.

45 min.

70 €

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.

60 min.

105 €

Sokerointipaketti 2 sisältää: säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.

75 min.

140 €

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

25 €

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

15 min.

15 €

Säärten tai reisien sokerointi.

45 min.

50 €

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

45 €

Brasiliainen sokerointi.

45 min.

85 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun).

40

40 €

Ripsien kestovärjäys.

25 €

25 €

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun)

25

25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä.

27

27 €

Ripsien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

18 €

Kulmien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

18 €

Jolien ystäväiltoja on kolme erilaista: valitse bronze, silver tai gold. Ystäväiltoihin sopii hyvin noin 6–15 osallistujaa, tästä voidaan sopia tilanteen mukaan. Kaikkien ystäväiltojen kesto on noin kaksi tuntia.

Bronze- ja Silver-ystäväillat

Tutustu luonnonkosmetiikkaan! Jolien ystäväilta on tarkoitettu kevyeksi ja helpoksi askeleeksi luonnonkosmetiikan ihanaan ja hyväätekevään maailmaan. Jolien taitavat ammattilaiset esittelevät luonnonkosmetiikkaa ja sen käyttöä.

Illan aikana tuotteita voi testata, kokeilla ja tuoksutella pohtien itselle sopivia ihonhoidon ja meikkituotteiden vaihtoehtoja. Osallistujien toiveesta ystäväillassa voidaan keskittyä johonkin tiettyyn teemaan (esim. luonnonkosmetiikan meikit, kasvojen ihonhoito, raskaana olevien ihonhoito luonnonkosmetiikalla…)

Bronze (Punavuori ja Töölö shop & spa):
Illassa tee/kahvitarjoilua sekä 20 % alennus tuoteostoista.
Hinta: 20 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 040 637 3988 (Punavuori) tai 050 326 3111 (Töölö)

Silver (Töölö shop & spa):
Illassa tee/kahvitarjoilua, 20 % alennus tuoteostoista sekä jokaiselle osallistujalle pieni Jolie-lahja luonnonkosmetiikkaa.
Hinta: 35 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 050 326 3111

Gold-ystäväilta Töölö Shop & Spassa

Jolien ystäväiltojen gold-taso on nautinnollinen ilta luonnonkosmetiikan parissa. Jolien taitavat ammattilaiset esittelevät luonnonkosmetiikkaa ja sen käyttöä. Illan aikana voit testata yksilöllisesti sopivia tuotteita ammattilaisen avustuksella, ja lisäksi sinulle tehdään valintasi mukaan joko meikki tai Jolie span näytehoito luonnonkosmetiikalla.

Osallistujien toiveesta ystäväillassa voidaan keskittyä johonkin tiettyyn teemaan (esimerkiksi luonnonkosmetiikan meikit, kasvojen ihonhoito, raskaana olevien ihonhoito luonnonkosmetiikalla…).

Illassa tee/kahvitarjoilua sekä hyvinvointijuomaa sekä suolaista ja makeaa herkkua Jolie span kahvilasta. Jokaiselle osallistujalle oma Jolie-lahja luonnonkosmetiikkaa sekä 20 % alennus tuoteostoista.

Hinta: 50 € per henkilö
Tee varaus puhelimitse: 050 326 3111

20-50 €/henkilö

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.