Hoidot / Jolie spa & shop Töölö

Hei ihana! Tuntuuko siltä että vaihtoehtoja on liikaa ja et tiedä minkä hoidon valita? Ei huolta. Voit varata hoidon ajan perusteella ja lisätä muistiinpainoihin toiveitasi. Katsomme AINA paikan päällä toiveet ja tarpeet jonka mukaan toteutamme hemmottelusi. Hoitojen yhteyteen voit valita myös lisäpalveluita jotka löydät 'LISÄPALVELUT HOITOIHIN' -osiosta. Ota hetki aikaa, rentoudu ja nauti! 🧡

Joka kuukausi vaihtuva hoitoetu! Etu voimassa vain kuluvan kuukauden ajan. Psst.. aikoja varattavissa rajoitetusti.

HELMIKUU
Jolie’ s Body&Face – yhdistelmähoito

Helmikuussa haluamme tarjota uuden kokonaisvaltaisen yhdistelmähoidon tutustumishintaan jossa hemmotteluun pääsee niin koko keho kuin kasvotkin.Tuudittaudu rauhan ja rentoutumisen matkaan stressiä lievittävällä koko vartalon hieronnalla sekä ihon tarpeet huomioivalla kasvohoidolla.

Ota aikaa itsellesi ja nauti!

90min
119€ (norm. 149€)

119 € (Norm. 149 €)

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

 • päänahan rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

60min
119€

119 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

 • päänahan rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • jalkojen rentouttava hieronta
 • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

90 min
139 €

139 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

120min.
169€

169 €

Esse Express -kasvohoito tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen.
Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Ostaessasi Essen tuotteita 120 eurolla Esse Express hoidon yhteydessä, palvelu hyvitetään loppusummasta (arvo65€).

Tervetuloa ihastumaan Essen probioottiseen maailmaan!

30min
65 €

Huom! Lisäpalveluita ei voi yhdistää Esse Express -kasvohoidon yhteyteen.
65 €

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon laskeudutaan selän kuivaharajuksella sekä rentouttavalla hieronnalla. Ylellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn.

Hoito takaa täydellisen rauhoittumisen sekä upean hehkun kasvoillesi!

90 min
142 €

142 €

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä kevyen gua sha -käsittelyn. Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

Let your face glow!

75 min
128 €

128 €

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi virkistävä/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava tai kosteuttava. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

Sopiva hoito sinulle kun et ole varma mitä hoidolta toivot!

60min
118 €

118 €

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, joka energisoi sekä mielen että kehon.

Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä!

60 min
118 €

118 €

Little Wonder on perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Kosteuttavan hieronnan sijaan hoidon aikana voidaan tehdä kevyt ihonpuhdistus jos ihosi on sen tarpeen.

Little Wonder vie pieneksi hetkeksi pois arjesta! Sopii hyvin nuoren iholle!

45 min
85 €

85 €

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.
85 €

Suosittelemme kasvolymfaa sarjahoitona seuraavasti:
3 x 60min – 210€ (à 70€)
5 x 60min – 325€ (à 65€)
7 x 60min – 420€ (à 60€)
10 x 60min – 560€ (à 56€)

Varaathan sarjahoidon paikan päällä tai puhelimitse!

85 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin® gua sha -lastoilla.
Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin.
Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, poistaa turvotusta, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja saa ihon tervettä hehkua!

Täydellinen rentoutuminen ja kuulas iho taattu!

90min
154 €

 

Kestävien tuloksien saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa:

3 x 369€ sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 123€)
5 x 585€ sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 117€)
10 x 1029€ sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 102€)

Sarjahoidon yhteydessä saat 20% edun yhdestä Yin Your Skin gua sha välineestä sekä sen kanssa käytettävästä kasvoöljystä.

Sarjahoitovaraukset puhelimitse tai paikan päällä.

Hoito sopii kaikille! Hehkuvan ihon lisäksi hoito takaa syvärentoutumisen. Kosmeettinen gua sha tuo lisäarvoa myös ongelmaihojen hoitoon, sillä hoidossa pystytään vaikuttamaan ihon uusiutumiseen sekä toimintaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.
Yin Your Skin Pro -kasvohoidossa käytämme Urangin kasvoöljyä, joka valitaan ihon kunnon mukaan.

154 €

Te toivoitte – me toteutimme!

Jolien uudessa yhdistelmähoidossa hemmotteluun pääsee niin koko keho kuin kasvotkin.Tuudittaudu rauhan ja rentoutumisen matkaan stressiä lievittävällä koko vartalon hieronnalla sekä ihon tarpeet huomioivalla kasvohoidolla.

Ota hetki itsellesi ja nauti!

HELMIKUUN TUTUSTUMISTARJOUKSENA:
Jolie’s Body&Face 90min

119€
(norm. 149€)

119€ (norm. 149€)

Mommy and me -hoito on erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

Jotta osaamme varautua hoitopetiä valmistaessa, ilmoitathan raskausviikkosi tai oletko jo synnyttänyt – kiitos.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.
139 €

139 €

Rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen puhdistetaan jalkapohjat. Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään osittan kuumia kiviä, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan sekä kosteuden imeytymistä ihoon. Hoito päätetään rauhalliseen päähierontaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua!

Jolie’s Body Bliss -vartalohoito sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

132€
75min.

 

132 €

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Hoito sisältää kuorivan vartalon pesun eukalyptusta sisältävällä mustalla saippualla, hieronnan arganöljypohjaisella öljysekoituksella sekä savihauteen selälle.
Huumaavan rauhoittavat tuoksut vievät hetkeksi pois arjesta!

Sopiva hemmottelu myös parihoitona!

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.
Kae Oriental Hamam -vartalohoito sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!
60 min.
108 €
108 €

Tämä rauhoittava ja rentouttava kuumakivihieronta vie kehosi ja mielesi täydellisesti pois arjesta. Luonnonkivien lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa. Sileät basalttikivet liukuvat öljyn avulla kehollasi rauhalliseen tahtiin. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.
Hoito sopii kaikille, jotka eivät ole alttiita lämmölle. Mikäli taustalla on vakava sairaus, keskustelethan hieronnasta hoitavan lääkärin kanssa. Huomaathan, että hieronta on yksilöllistä käsityötä jossa hierontakaava saattaa poiketa tekijästä sekä tarpeista riippuen.

Kiviä on käytetty terapeuttisena hoitovälineenä jo yli 5 000 vuotta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä ja vaikuttanut hyvinvointiin pitkän ajan. Anna rentouttavan kuumakivihieronnan rauhoittaa ja tasapainottaa hermostosi.

Sopiva hemmotteluhoito myös parihoitona!
Täydennä hemmottelu kuivaharjauksella. Varaa kuivaharjaus lisäpalveluna +20€.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Hot Stone -kuumakivihieronta sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

 

60 min
95 €

 

95€

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Hoidossa käsitellään koko keho lempein ja lymfaattisin ottein.

Aromaterapia sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

60 min.
90 €

90€

Rauhoittavassa pään käsittelyssä käsitellään kevyesti niskan, pään, kallonpohjan ja kasvojen alueen tärkeimmät akupisteet. Rentouttava pään alueen hoito auttaa mm. stressiin, päänsärkyyn, unettomuuteen..
Hoito joka sopii kaikille! Chi kung päähieronnan voit valita yksittäisenä hoitona esimerkiksi lounastauolle tai minkä tahansa hoidon yhteyteen lisäpalveluna.

Hoito tehdään lämpimässä hoitopedissä maaten.

40€
30min

 

Täydennä hoitosi rentouttavalla pään käsittelyllä. Chi kung pään käsittely hoidon yhteydessä

20€
15min

40 €

Intialaiseen perinteeseen perustuva päähieronta vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä auttaa tehokkaasti mm. stressiin, migreeniin ja unettomuuteen, sekä nopeuttaa hiusten kasvua stimuloiden karvatuppeja. Kokonaisvaltaisesti rentouttava päähieronta toteutetaan pään, niskan ja hartioiden alueelle.
Tuhansia vuosia käytetty hoitomuoto sopii lähes kaikille. Mikäli taustalla on vakava sairaus, keskustelethan hieronnasta hoitavan lääkärin kanssa. Hieronta on yksilöllistä käsityötä jossa hierontakaava saattaa poiketa tekijästä sekä tarpeista riippuen.

Hieronnan rauhoittavat liikkeet rentouttaa samalla virkistäen mieltä. Hoito toteutetaan lämpimässä hoitopedissä maaten. Hoito voidaan tehdä sekä öljyllä että ilman öljyä.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua- kosketus tekee ihmeitä. Jätä huolesi hoitopetiin!

40min
60 €

60€

Classic pedikyyri on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronta.

Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkauksen voit valita lisäpalveluna +10€.

Psst.. Pedikyyrin yhteydessä Kure Bazaar kynsilakat -20%

60 min.
92 €

92 €

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja lakkauksen kynsille. Rentouttava hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Hoito sisältää värilakkauksen. Hoidon yhteydessä Kure Bazaar kynsilakat -20%. Halutessasi voit tuoda oman kynsilakan mukanasi.

Täydellinen hoito odottaville äideille!

90 min.
120 €

120 €

Jolie’s Classic manikyyri sisältää käsien kosteuttavan naamion, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen. Hoidon päättää rentouttava käsihieronta.

Huom! Manikyyri ei sisällä värilakkausta. Voit halutessasi tuoda oman värilakan ja valita lakkauksen lisäpalveluna hoidon yhteyteen +10€. Manikyyrin yhteydessä Kure Bazaar -kynsilakat -20%.

Aikoja varattavissa rajoitetusti.

45 min
50 €

50€

Jolie’s Signature manikyyri sisältää kosteuttavan naamion, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja värilakkauksen valitsemallasi Kure Bazaar -kynsilakalla. Hoidon päättää rentouttava käsihieronta.

Hoito sisältää yhden vapaavalintaisen Kure Bazaar -kynsilakan (arvo 18,90€).

Aikoja varattavissa rajoitetusti.

60 min
60 €

60 €

Hemmotteleva lahjaidea – aina on syytä hemmotteluun!

Lähes kaikki hoitomme on toteutettavissa parihoitona. Parihoidot tehdään samassa huoneessa, samaan aikaan, lämpimissä hoitopedeissä.
Hoidon jälkeen saatte yhteisen hetken kuulumisten vaihtoon virkistävän tai rauhoittavan juoman kera.

Varaa itsellesi ja ystävällesi yhteinen hetki pois arjesta ja hemmotelkaa keho sekä mieli Museokadulla.

Varaukset VAIN puhelimitse 050 326 3111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

15 min

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

15 €

Koko kasvojen sokerointi.

30min

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

30€

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

25 €

Säärten tai reisien sokerointi.

60 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

45 €

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

45 €

Brasiliainen sokerointi.
45 min.
75 €

Brassin huoltosokerointi – sokerointiväli max 5 viikkoa.
(Huom! Huoltosokerointi koskee brasilialaisen sokeroinnin jatkokertoja. Edellisestä brassisokeroinnista on täytynyt kulua max 5 viikkoa.)
30min.
65 €

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

75 €

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.
(Arvo 115€)

60 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

105 €

Sokerointipaketti 2 sisältää: säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.
(Arvo 145€)

75 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

125 €

Jolie spassa saat nauttia minkä tahansa hoidon hemmottelevissa käsissä. Jokaisen hoidon voit täydentää haluamallasi lisäpalvelulla. Lisäpalveluita ovat mm:

 • Ripsien ja kulmien kestovärit 28€
 • Ripsien tai kulmien kestoväri 20€
 • Vartalon kuivaharjaus 20€ / 15min
  – tämä lisäpalvelu sopii täydellisesti Hot Stone -kuumakivihieronnan yhteyteen
 • Koko kehon kuivaharjaus + kevyt hieronta 55€ / 30min
  – tämä lisäpalvelu tuo kokonaisvaltaista hemmottelua ja ihonhoitoa kasvohoidon yhteyteen
 • Fresh Up -kasvohoito 35€ / 20min
  – sis. kasvojen ja dekolteen ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan
 • Jalkojen hieronta 15€ / 15min
  – sis. jalkapohjien ja nilkan alueen hieronnan
 • Jalkojen rentouttava käsittely 25€ / 20min
  – sis. jalkapohjien ja säärien kuorinnan ja rentouttavan hieronnan
 • Käsien hemmottelu 20€ / 15min
  – sis. käsien ja käsivarsien kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan
 • Selän rentouttava käsittely 25€ /20min
  – sis. selän kuorinnan ja hieronnan
 • Selän savihaude 25€ / 15min
  sis. selän lempeän öljyhieronnan sekä savihauteen
 • Chikung pään käsittely 20€ / 20min
  – sis. lempeän Chikung pään käsittelyn niskan ja pään alueelle

Rauhoittavaa hoitohetkeä!

15 - 40 €

Ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Tehdessäsi tuoteostoksia 40 euron edestä, saat ihonhoitokonsultaation veloituksetta.

30 min.

40 €

Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään tuoteostojen ylittyessä 50 euroa.

Huomioithan että kyseessä on opastus. Varaathan juhlameikin puhelimitse 0503263111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi


50€
30 min.

 

50 €

Silmämeikkiopastuksessa saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään meikkituotteiden oston ylittäessä 50 euroa.

Huomioithan että kyseessä on opastus. Varaathan juhlameikin puhelimitse 0503263111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

50€
30 min.

50 €

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

Arkimeikki 70€
– sisältää meikkipohjan, kevyen silmämeikin ja huulimeikin.

Kuvaus- / juhlameikki 90€
– sisältää kestävän meikkipohjan, toiveiden mukaisen juhlavan silmämeikin (halutessa ripsitupsut) ja huulimeikin.

Tiedustelut ja varaukset vain puhelimitse 050 326 3111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

Kestovärit – ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilun).

42

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

42 €

Kestoväri – ripset – span puolella.

25 €

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

25 €

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun) span puolella.

25

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

25 €

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

AJANVARAUS VAIN PUHELIMITSE!

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

20-50 €/henkilö

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.