Hoidot / Jolie spa & shop Töölö

Hei ihana! Tuntuuko siltä että vaihtoehtoja on liikaa ja et tiedä minkä hoidon valita? Ei huolta. Voit varata hoidon ajan perusteella ja lisätä muistiinpainoihin toiveitasi. Katsomme AINA paikan päällä toiveet ja tarpeet jonka mukaan toteutamme hemmottelusi. Hoitojen yhteyteen voit valita myös lisäpalveluita jotka löydät 'LISÄPALVELUT HOITOIHIN' -osiosta. Ota hetki aikaa, rentoudu ja nauti! 🧡

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

 • päänahan rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta
 • lempeä jalkapohjien hieronta

 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

60min

119 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

 • päänahan rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • jalkojen rentouttava hieronta
 • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

90 min

139 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

120min

169 €

Esse Express -kasvohoito tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen.
Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Ostaessasi Essen tuotteita 120 eurolla Esse Express hoidon yhteydessä, palvelu hyvitetään loppusummasta (arvo65€).

Tervetuloa ihastumaan Essen probioottiseen maailmaan!

30min

Huom! Lisäpalveluita ei voi yhdistää Esse Express -kasvohoidon yhteyteen.
65 €

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon laskeudutaan selän kuivaharajuksella sekä rentouttavalla hieronnalla. Ylellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn.

Hoito takaa täydellisen rauhoittumisen sekä upean hehkun kasvoillesi!

90 min

142 €

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä kevyen gua sha -käsittelyn. Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

Let your face glow!

75 min

128 €

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi virkistävä/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava tai kosteuttava. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

Sopiva hoito sinulle kun et ole varma mitä hoidolta toivot!

60min

118 €

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, joka energisoi sekä mielen että kehon.

Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä!

60 min

118 €

Little Wonder on perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Kosteuttavan hieronnan sijaan hoidon aikana voidaan tehdä kevyt ihonpuhdistus jos ihosi on sen tarpeen.

Little Wonder vie pieneksi hetkeksi pois arjesta! Sopii hyvin nuoren iholle!

45 min

85 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin® gua sha -lastoilla. Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Yksityiskohtaisen tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, poistaa turvotusta, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja saa ihon tervettä hehkua! Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, hoitonesteen sekä kasvoöljyn. Hoidossa käsitellään dekoltee, niska, kaula, kasvot ja hiuspohja.

Täydellinen rentoutuminen ja kuulas iho taattu!

1h 45min
159 €

 

Kestävien tuloksien saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa:

3 x 365€ sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 121€)
5 x 570€ sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 114€)
10 x 1065€ sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 107€)

Sarjahoidon yhteydessä saat 20% edun yhdestä Yin Your Skin gua sha välineestä sekä sen kanssa käytettävästä kasvoöljystä.

Sarjahoitovaraukset puhelimitse tai paikan päällä.

Hoito sopii kaikille! Hehkuvan ihon lisäksi hoito takaa syvärentoutumisen. Kosmeettinen gua sha tuo lisäarvoa myös ongelmaihojen hoitoon, sillä hoidossa pystytään vaikuttamaan ihon uusiutumiseen sekä toimintaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä. Erilaisia iho-ongelmia voidaan helpottaa Yin your skin Advancedkasvohoitojen avulla.

Hoidot toteutetaan ihotyypin mukaisesti Yin your skin tai Urang -ihonhoitotuotteilla.

159 €

 

UUTTA! Ihastu!

Yin Your Skin® Advanced -kasvohoidot vie kosmeettisen gua shan uudelle tasolle. Advanced -kasvohoidoissa keskitytään hiotun tekniikan avulla ihon erilaisiin haasteisiin. Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Advanced -hoidoissa edistyneemmän tekniikan avulla vaikutamme ihon pintaa syvemmällä oleviin kerroksiin – sinne, mihin tehokkaimmatkaan ihonhoitotuotteet eivät yllä. Tutustu lisää:

Yin Your Skin Advanced LIFTING -kasvohoito
Tämä kiinteyttävä hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta ja hiotun tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi ja saa ihoon tervettä hehkua! Hoito sopii iholle joka on jo tottunut gua sha käsittelyyn. Iholla ei tulisi olla voimakasta turvotusta, epäpuhtauksia tai purentalihaksen voimakasta jäykkyyttä.

90min
152 €

Advanced LIFTING sarjahoito:
3 x 365€ sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 121€)
5 x 570€ sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 114€)
10 x 1065€ sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 107€)

———————————————-

Yin Your Skin Advanced BRUKSISMI -kasvohoito

Advanced BRUKSISMI -kasvohoito on täsmähoito kun kärsit purentalihaksien jännityksistä. Tämä ihoa kirkastava sekä turvotusta laskeva hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta. Hiotun tekniikan avulla helpotetaan purentalihasten jännityksiä sekä kipua. Pitkäkestoisien tuloksien saavuttamiseksi suosittelemme bruksismin hoitoon sarjahoitoa.

75min
139 €

Yin Your Skin Advanced LYMFA -kasvohoito

Advanced LYMFA -kasvohoito vähentää tehokkaasti turvotusta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä kirkastaa ihoa. Lempeä ja lymfaattinen hoito poistaa tehokkaasti kuona-aineita samalla tuoden kasvoille toivottua hehkua. Tämä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito sopii kaikille mutta erityisesti jos koet iholla herkkyttä ja reaktiivisuutta. Pitkäkestoisien tuloksien saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa.

75min
139 €

Advanced BRUKSISMI / LYMFA sarjahoito:
3 x 333€ sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 111€)
5 x 520€ sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 104€)
10 x 973€ sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 97€)

 

Sarjahoitovaraukset puhelimitse 050 3263111 / sähköpostilla spa@jolie.fi tai paikan päällä.


Hoidot toteutetaan ihotyypin mukaisesti Yin your skin tai Urang -ihonhoitotuotteilla.

UUTUUS!

Te toivoitte – me toteutimme!

Jolien uudessa yhdistelmähoidossa hemmotteluun pääsee niin koko keho kuin kasvotkin.Tuudittaudu rauhan ja rentoutumisen matkaan stressiä lievittävällä koko vartalon öljyhieronnalla sekä ihon tarpeet huomioivalla kasvohoidolla. Kasvohoito toteutetaan ihotyypin mukaisesti ja toiveet huomioiden.

Ota aikaa itsellesi ja nauti!

90min

149 €

Mommy and me -hoito on erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Hoito sisältää rauhoittavan kasvojen käsittelyn joka viimeistelee hoidon kokonaisvaltaiseksi. Anna kehollesi hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

Jotta osaamme varautua hoitopetiä valmistaessa, ilmoitathan raskausviikkosi tai oletko jo synnyttänyt – kiitos.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.

139 €

Rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen puhdistetaan jalkapohjat. Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään osittan kuumia kiviä, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan sekä kosteuden imeytymistä ihoon. Hoito päätetään rauhalliseen päähierontaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua!

Jolie’s Body Bliss -vartalohoito sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

75min.

 

132 €

Tämä rauhoittava ja rentouttava kuumakivihieronta vie kehosi ja mielesi täydellisesti pois arjesta. Luonnonkivien lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa. Sileät basalttikivet liukuvat öljyn avulla kehollasi rauhalliseen tahtiin. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.
Hoito sopii kaikille, jotka eivät ole alttiita lämmölle. Mikäli taustalla on vakava sairaus, keskustelethan hieronnasta hoitavan lääkärin kanssa. Huomaathan, että hieronta on yksilöllistä käsityötä jossa hierontakaava saattaa poiketa tekijästä sekä tarpeista riippuen.

Kiviä on käytetty terapeuttisena hoitovälineenä jo yli 5 000 vuotta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä ja vaikuttanut hyvinvointiin pitkän ajan. Anna rentouttavan kuumakivihieronnan rauhoittaa ja tasapainottaa hermostosi.

Sopiva hemmotteluhoito myös parihoitona!
Täydennä hemmottelu kuivaharjauksella. Varaa kuivaharjaus lisäpalveluna +20€.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Hot Stone -kuumakivihieronta sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

60 min

 

95 €

Klassinen aromahieronta rentouttaa kehon ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Hoidossa käsitellään koko keho lempein ja lymfaattisin ottein.

Aromaterapia sarjahoitona 5 + 1 – kuudes hoito veloituksetta!

60 min.

90 €

Intialaiseen perinteeseen perustuva päähieronta vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä auttaa tehokkaasti mm. stressiin, migreeniin ja unettomuuteen, sekä nopeuttaa hiusten kasvua stimuloiden karvatuppeja. Kokonaisvaltaisesti rentouttava päähieronta toteutetaan pään, niskan ja hartioiden alueelle.
Tuhansia vuosia käytetty hoitomuoto sopii lähes kaikille. Mikäli taustalla on vakava sairaus, keskustelethan hieronnasta hoitavan lääkärin kanssa. Hieronta on yksilöllistä käsityötä jossa hierontakaava saattaa poiketa tekijästä sekä tarpeista riippuen.

Hieronnan rauhoittavat liikkeet rentouttaa samalla virkistäen mieltä. Hoito toteutetaan lämpimässä hoitopedissä maaten. Hoito voidaan tehdä sekä öljyllä että ilman öljyä.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua- kosketus tekee ihmeitä. Jätä huolesi hoitopetiin!

40min

60 €

Classic pedikyyri on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronta.

Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkauksen voit valita lisäpalveluna +10€.

Psst.. Pedikyyrin yhteydessä Kure Bazaar kynsilakat -20%

60 min.

92 €

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja lakkauksen kynsille. Rentouttava hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Hoito sisältää värilakkauksen. Hoidon yhteydessä Kure Bazaar kynsilakat -20%. Halutessasi voit tuoda oman kynsilakan mukanasi.

Täydellinen hoito odottaville äideille!

90 min.

120 €

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

15 min

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

15 €

Koko kasvojen sokerointi.

30min

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

30 €

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

25 €

Säärten tai reisien sokerointi.

60 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

45 €

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

45 €

Brasiliainen sokerointi.
45 min.
75 €

Brassin huoltosokerointi – sokerointiväli max 5 viikkoa.
(Huom! Huoltosokerointi koskee brasilialaisen sokeroinnin jatkokertoja. Edellisestä brassisokeroinnista on täytynyt kulua max 5 viikkoa.)
30min.
65 €

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

75 €

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.
(Arvo 115€)

60 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

105 €

Sokerointipaketti 2 sisältää: säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.
(Arvo 145€)

75 min.

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

125 €

Jolie spassa saat nauttia minkä tahansa hoidon hemmottelevissa käsissä. Jokaisen hoidon voit täydentää haluamallasi lisäpalvelulla. Lisäpalveluita ovat mm:

 • Ripsien ja kulmien kestovärit 28€
 • Ripsien tai kulmien kestoväri 20€
 • Vartalon kuivaharjaus 20€ / 15min
  – tämä lisäpalvelu sopii täydellisesti Hot Stone -kuumakivihieronnan yhteyteen
 • Koko kehon kuivaharjaus + kevyt hieronta 55€ / 30min
  – tämä lisäpalvelu tuo kokonaisvaltaista hemmottelua ja ihonhoitoa kasvohoidon yhteyteen
 • Fresh Up -kasvohoito 35€ / 20min
  – sis. kasvojen ja dekolteen ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan
 • Jalkojen hieronta 15€ / 15min
  – sis. jalkapohjien ja nilkan alueen hieronnan
 • Jalkojen rentouttava käsittely 25€ / 20min
  – sis. jalkapohjien ja säärien kuorinnan ja rentouttavan hieronnan
 • Käsien hemmottelu 20€ / 15min
  – sis. käsien ja käsivarsien kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan
 • Selän rentouttava käsittely 20€ /15min
  – sis. selän kuivaharjaus ja hieronnan
 • Esse Back Treatment -selän käsittely 30€ / 20min
  – sis. selän kuorinnan, hieronnan ja loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Esse -tuotteilla.
 • Chikung pään käsittely 20€ / 20min
  – sis. lempeän Chikung pään käsittelyn niskan ja pään alueelle

Rauhoittavaa hoitohetkeä!

15 - 40 €

Ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Tehdessäsi tuoteostoksia 40 euron edestä, saat ihonhoitokonsultaation veloituksetta.

30 min.

40 €

Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään tuoteostojen ylittyessä 50 euroa.

Huomioithan että kyseessä on opastus. Varaathan juhlameikin puhelimitse 0503263111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

30 min.

 

50 €

Silmämeikkiopastuksessa saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään meikkituotteiden oston ylittäessä 50 euroa.

Huomioithan että kyseessä on opastus. Varaathan juhlameikin puhelimitse 0503263111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

30 min.

50 €

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

Arkimeikki 70€
– sisältää meikkipohjan, kevyen silmämeikin ja huulimeikin.

Kuvaus- / juhlameikki 90€
– sisältää kestävän meikkipohjan, toiveiden mukaisen juhlavan silmämeikin (halutessa ripsitupsut) ja huulimeikin.

Tiedustelut ja varaukset vain puhelimitse 050 326 3111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

– Aikoja varattavissa rajoitetusti! –

Lash Lift -ripsien kestotaivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella silmien muotosi huomioon ottavalla tekniikalla. Taivutus nostaa ripsiesi muotoa ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Lash Lift -kestotaivutushoidon tulos kestää 8-12viikkoa, joka on jokaiselle yksilöllistä. Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

Lash Lift -kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet:
• Älä kastele ripsiäsi alle 5h laitosta. Kastelun jälkeen harjaa karva aina muotoonsa.
• Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
• Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
• Lash Lift -kestotaivutushoito voidaan uusia aikaisintaan 6 viikon kuluttua edellisestä hoidosta.

Huomioitavaa!
• Raskaus voi vaikuttaa ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin lopputulokseen. Hoidoissa käytettävät tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien ja/tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.
• Ripsien kestotaivutushoito ja kulmien laminointi vain 16 vuotta täyttäneille.
• Käsittelyn vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien tippuvien ripsien/karvojen mukana.
• Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla ja käsitellä, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.

75min

95 €

– Aikoja varattavissa rajoitetusti! –

Brow Lift -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan ja hoidetaan käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Laminointi on täydellinen käsittely luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi. Käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Kulmien kestovärjäys kuuluu aina hoitoon.

Laminoinnin jälkeen kotihoito ja huolenpito on helppoa, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Etenkin kastelun jälkeen, karva on harjattava muotoonsa.

Huomioitavaa:
• Käsittelyn jälkeen suosittelemme olemaan kastelematta karvaa 5h ajan laitosta.
• Jotta karva pysyy joustavana ja kiiltävänä suosittelemme kotihoitoon ravitsevaa hoitoainetta käytettäväksi päivittäin. Tuote sopii niin ripsien, kuin kulmakarvojen hoitoon.
• Kulmien laminointi voidaan uusia aikaisintaan 4 viikon kuluttua edellisestä hoidosta

75min

85 €

– Aikoja varattavissa rajoitetusti! –

Lash- ja Brow Lift -kestotaivutus paketissa luodaan kasvoillesi uusi, huoliteltu ilme! Hoitokokonaisuus sisältää sekä ripsien että kulmien kestotaivutuksen, kestovärit ja kulmien siistimisen.

TUTUSTU LISÄÄ:

 • Brow Lift -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan ja hoidetaan käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Laminointi on täydellinen käsittely luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi. Käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Kulmien kestovärjäys kuuluu aina hoitoon.Laminoinnin jälkeen kotihoito ja huolenpito on helppoa, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Etenkin kastelun jälkeen, karva on harjattava muotoonsa. Huomioitavaa:
  – Käsittelyn jälkeen suosittelemme olemaan kastelematta karvaa 5h ajan laitosta.
  – Jotta karva pysyy joustavana ja kiiltävänä suosittelemme kotihoitoon ravitsevaa hoitoainetta käytettäväksi päivittäin. Tuote sopii niin ripsien, kuin kulmakarvojen hoitoon.
  – Kulmien laminointi voidaan uusia aikaisintaan 4 viikon kuluttua edellisestä hoidosta
 • Lash Lift -ripsien kestotaivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella silmien muotosi huomioon ottavalla tekniikalla. Taivutus nostaa ripsiesi muotoa ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Lash Lift kestotaivutushoidon tulos kestää 8-12viikkoa, joka on jokaiselle yksilöllistä. Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.Lash Lift -kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet
  • Älä kastele ripsiäsi alle 5h laitosta. Kastelun jälkeen harjaa karva aina muotoonsa.
  • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Lash Lift -kestotaivutushoito voidaan uusia aikaisintaan 6 viikon kuluttua edellisestä hoidosta.Huomioitavaa
  – Raskaus voi vaikuttaa ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin lopputulokseen. Hoidoissa käytettävät tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien ja/tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.
  – Ripsien kestotaivutushoito ja kulmien laminointi vain 16 vuotta täyttäneille.
  – Käsittelyn vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien tippuvien ripsien/karvojen mukana.
  – Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla ja käsitellä, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.

90min

140 €

Kestovärit – ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilun).

30min.

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

42 €

Kestoväri – ripset – span puolella.

20min.

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

25 €

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun) span puolella.

20min.

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta.

 

25 €

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

AJANVARAUS VAIN PUHELIMITSE!

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

20-50 €/henkilö

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.