Hoidot / Jolie spa & shop Töölö

Hei ihana! Tuntuuko siltä että vaihtoehtoja on liikaa ja et tiedä minkä hoidon valita? Ei huolta. Voit varata hoidon ajan perusteella ja lisätä muistiinpainoihin toiveitasi. Katsomme AINA paikan päällä toiveet ja tarpeet jonka mukaan toteutamme hemmottelusi. Hoitojen yhteyteen voit valita myös lisäpalveluita jotka löydät 'LISÄPALVELUT HOITOIHIN' -osiosta. Ota hetki aikaa, rentoudu ja nauti! 🧡

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn. Hoito sisältää konjac-sienen omaan käyttöön (arvo 11 ).

Hoito takaa täydellisen rauhoittumisen sekä upean hehkun kasvoillesi!

90 min
142 €

142 €

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä kevyen gua sha -käsittelyn.  Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

Let your face glow!

60 min
125 €

125 €

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi virkistävä/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava tai kosteuttava. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

Sopiva hoito sinulle kun et ole varma mitä hoidolta toivot!

60min
115 €

115 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

60min
115€

115 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

90 min
135 €

135 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

120min.
164€

164 €

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan. Nauti!

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.
158€
90 min.
158 €

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, joka energisoi sekä mielen että kehon.

Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä!

60 min
115 €

115 €

Little Wonder on perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Kosteuttavan hieronnan sijaan hoidon aikana voidaan tehdä kevyt ihonpuhdistus jos ihosi on sen tarpeen.

Little Wonder vie pieneksi hetkeksi pois arjesta! Sopii hyvin nuoren iholle!

45 min
80 €

80 €

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.
85 €

Suosittelemme kasvolymfaa sarjahoitona seuraavasti:
3 x 60min – 210€ (à 70€)
5 x 60min – 325€ (à 65€)
7 x 60min – 420€ (à 60€)
10 x 60min – 560€ (à 56€)

Varaathan sarjahoidon paikan päällä tai puhelimitse!

85 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin® gua sha -lastoilla.
Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin.
Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, poistaa turvotusta, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja saa ihon tervettä hehkua!

Täydellinen rentoutuminen ja kuulas iho taattu!

90min
149€

 

Kestävien tuloksien saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa:

3 x 362€  sis. 3 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 120€)
5 x 563€  sis. 5 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 112€)
7 x 749€  sis. 7 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 107€)
10 x 962€  sis. 10 kasvohoitoa sekä kotihoito-ohjeet (à 96€)

Sarjahoidon yhteydessä saat 30%  edun yhdestä Yin Your Skin gua sha välineestä sekä sen kanssa käytettävästä kasvoöljystä.

Sarjahoitovaraukset puhelimitse tai paikan päällä.

Hoito sopii kaikille! Hehkuvan ihon lisäksi hoito takaa syvärentoutumisen. Kosmeettinen gua sha tuo lisäarvoa myös ongelmaihojen hoitoon, sillä hoidossa pystytään vaikuttamaan ihon uusiutumiseen sekä toimintaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

149 €

Mommy and me -hoito on erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

75 min.
138 €

138 €

Kevään 2022 uutuus!

Rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen puhdistetaan jalkapohjat. Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään osittan kuumia kiviä, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan sekä kosteuden imeytymistä ihoon. Hoito päätetään rauhalliseen Chikung päähierontaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua!

129€
75min.

129 €

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Hoito sisältää kuorivan vartalon pesun eukalyptusta sisältävällä mustalla saippualla, hieronnan arganöljypohjaisella öljysekoituksella sekä savihauteen selälle.
Huumaavan rauhoittavat tuoksut vievät hetkeksi pois arjesta!

Sopiva hemmottelu myös parihoitona!

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

60 min.
95 €

95 €

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaa kehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoito tehdään lattialla, perinteisellä futon patjalla. Varaa mukaan mukavat ja väljät vaatteet.

60 min.
85€

85 €

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena koko keho ja pää.

Aromaterapia sarjahoitona 4 + 1 – viides hoito veloituksetta!

60 min.
85€

85€

Rauhoittavassa pään käsittelyssä käsitellään kevyesti niskan, pään, kallonpohjan ja kasvojen alueen tärkeimmät akupisteet. Rentouttava pään alueen hoito auttaa mm. stressiin, päänsärkyyn, unettomuuteen..
Hoito joka sopii kaikille! Chi kung päähieronnan voit valita yksittäisenä hoitona esimerkiksi lounastauolle tai minkä tahansa hoidon yhteyteen lisäpalveluna.

Hoito tehdään lämpimässä hoitopedissä maaten.

Hengitä syvään ja nauti!

40€
30min

40 €

Perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronta.

Lakkaus lisähintaan +7€ – lakkapullon saat mukaasi hoidon jälkeen! 

60 min.
90 €

90 €

HUHTIKUUN HOITO!
Lisätietoa hoidosta löydät Instagramista @joliespahelsinki

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja lakkauksen kynsille. Rentouttava hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Benecos -kynsilakka sisältyy hoidon hintaan, mutta halutessasi voit tuoda oman kynsilakan.

Täydellinen hoito odottaville äideille!

90 min.
120 €

120 €

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

15 min.

15 €

Kainaloiden sokerointi.

20 min.
25 €

25 €

Säärten tai reisien sokerointi.

45 min.
45 €

45 €

Bikinirajan sokerointi.

30 min.
45€

45 €

Brasiliainen sokerointi.

45 min.
80

80 €

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.
(Arvo 115€)

60 min.
105€

105 €

Sokerointipaketti 2 sisältää: säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.
(Arvo 150€)

125€
75 min.

125 €

Jolie spassa saat nauttia minkä tahansa hoidon hemmottelevissa käsissä. Jokaisen hoidon voit täydentää haluamallasi lisäpalvelulla. Lisäpalveluita ovat mm:

  • Fresh Up -kasvohoito 20min – sis. kasvojen ja dekolteen ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan
  • Jalkojen hemmottelu 15min – sis. jalkapohjien ja säärien kuorinnan sekä hieronnan
  • Käsien hemmottelu 15min – sis. käsien ja käsivarsien kuorinnan sekä hieronnan
  • Selän rentouttava käsittely 20min – sis. selän kuorinnan, hieronnan sekä puhdistavan savihauteen.

Rauhoittavaa hoitohetkeä! 

20 - 30€

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä.
Palvelu hyvitetään 40 euron ihonhoitotuotteen ostosta.

30 min.

40 €

Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelu hyvitetään 40 euron meikkiostoksista.

30 min.

 

40 €

Silmämeikkiopastuksessa  saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelu hyvitetään 40 euron meikkiostosta.

30 min.

 

40 €

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

Varaukset vain puhelimitse 050 326 3111 tai sähköpostitse spa@jolie.fi

Kestovärit – ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilun).

40

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta. 

 

40 €

Kestoväri – ripset – span puolella.

25 €

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta. 

 

25 €

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun) span puolella.

25

Kestovärit kuuluvat myös myymälän puolen palveluvalikoimaan. Hinnat ovat hieman edullisemmat ja aikoja tarjolla enemmän! Löydät palvelut ‘SHOPin palvelut’ -osiosta. 

 

25 €

Jolie spa tarjoaa kosmetologiopiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämään ja seuraamaan hoitotyön merkityksellisyyttä. Kosmetologiopiskelijat suorittavat eri pituisia työharjoittelujaksoja ja pyrimme antamaan parhaat mahdolliset eväät kosmetologin työtehtäviin. 

Tänä keväänä kosmetologiopiskelijamme, Elsin, palveluihin kuuluu:

Klassinen vartalohoito – sisältää koko vartalon kuivaharjauksen sekä hieronnan.
60min
40 € 

Säärien sokerointi
60min
20€

Aikoja rajoitetusti tarjolla!
20 - 40 €

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

AJANVARAUS VAIN PUHELIMITSE!

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

20-50 €/henkilö

Haluaisitko 10 % alennuksen?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota.