Terranova

Terranovan tuotteiden suunnittelussa hyödynnetään ravintoaineiden välistä synergiaa. Ravintolisät ovat täysin puhtaita, luonnollisia ja täyteaineettomia. Tuotteissa käytetään ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita, joten tuotteet ovat myös vegaanisia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 31 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Terranova haluaa valmistaa ravintolisiä, jotka toimivat oikeasti, yhteistyössä kehosi kanssa

Terranovan tuotesuunnittelussa korostetaan ainesosien synergiaa ja bioidenttisyyttä kehon kanssa. Tuotteiden tuoreus ja toimivuus varmistetaan hyödyntämällä kahta menetelmää: Synergiaa luovaa Magnifood Complexia ja PhytoFRESH -tuorepakastekuivausta. Näiden avulla tehostetaan kehon ja ravinteiden välistä vuorovaikutusta ja taataan kasvien ravinnerikkaus ja hyöty kehollesi.

Magnifood Complex on synergiaa luova Magnifood-kasvi-yrttiyhdistelmä, joka on suunniteltu erikseen jokaiselle tuotteelle. Magnifoodin ainesosat on yhdistetty niin, että ne tehostavat kehon omaa biokemiallista ympäristöä. Näin saadaan maksimoitua tuotteen sisältämien vitamiinien, hivenaineiden ja muiden ravintoaineiden hyödyt. Magnifoodin avulla varmistetaan, että ravintolisät toimivat juuri oikeassa osassa kehoa, jossa sitä tarvitaan.

PhytoFRESH tuorepakastekuivausta käytetään monissa yrteissä ja fytoravinnerikkaissa ruoka-aineissa. Tuorepakastekuivatut kasvit ovat tiivistetty muoto alkuperäisestä tuoreesta kasvista. Menetelmää käyttäen pystytään säilyttämään kasvin biokemiallinen rakenne, ravinteet ja entsyymiaktiivisuus.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.