JOIK Organic

Joik on perustettu vuonna 2005 Virossa ja siitä lähtien tämä pitkän linjan luonnonkosmetiikkapioneeri on saavuttanut kansainvälistä mainetta upeiden tuotteidensa ansiosta. Sarja on saanut inspiraationsa etelänaapurimme luonnosta hyödyntämällä luonnollisia ainesosia tuoteformuloinnissaan. Joik onkin Viron ensimmäinen luomusertifioitu kosmetiikkasarja.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 19 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

JOIK tuotteissa yhdistyy luonnolliset raaka-aineet, moderni tiede ja design. Tuotteet on tehty vahvoille ja itsenäisille naisille, jotka arvostavat luonnollisuutta ja hemmottelua. Tuotekehityksessä otetaan huomioon tuotteiden tehokkuus ja että ne tekevät mitä lupaavat. Tuotteet on tehty hemmotteluhetkiin, sillä ne ovat hyviä sekä iholle että ympäristölle. Tuotesuunnittelussa näkyy myös yhteistyö virolaisten suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa.

Kaikki JOIK tuotteet ovat cruelty free ja tuotteista 98 % on vegaanisia. Kestävä kehitys ja vastuullisuus on tärkeää brändille ja suuri osa raaka-aineista on luomuviljeltyjä tai noudattaa vihreän kemian periaatteita.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.