Urang

URANG on herkällekin iholle sopiva, hienostunut korealainen ihonhoitosarja. Laadusta tinkimättä ja ilman kompromisseja valmistetut tuotteet on pakattu tyylikkäisiin pakkauksiin. Ihanat tuoksut ja valloittavat koostumukset viimeistelevät tämän K-Beautyn helmen.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

21 tuotetta

URANG on hienostunut korealainen ihonhoitosarja, joka yhdistää korkealaatuiset luonnonkosmetiikan raaka-aineet ja aromaterapian korealaiseen ihonhoitorutiiniin. K-beauty on paitsi trendikästä, myös erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka sopii loistavasti Suomen ilmasto-olosuhteisiin. Tyylikkäät, vähäeleiset pakkaukset, ihanat tuoksut ja täyteläiset koostumukset tekevät URANGin tuotteista ylellisiä käyttää.

Sarjan perustaja Jina Lee on koulutukseltaan aromaterapeutti ja jokainen URANGin tuote valmistetaan hänen kehittämien tuotereseptien mukaisesti. Puhtaat, luomulaatuiset kasviöljyt ja uutteet, kukkaisvedet sekä eteeriset öljyt hellivät ihoa ja tarjoavat tehokkaan anti-age-vaikutuksen. Laadusta tinkimättä ja ilman kompromisseja valmistetut tuotteet sopivat loistavasti myös herkälle iholle.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.