Urang

URANG on herkällekin iholle sopiva, hienostunut korealainen ihonhoitosarja. Laadusta tinkimättä ja ilman kompromisseja valmistetut tuotteet on pakattu tyylikkäisiin pakkauksiin. Ihanat tuoksut ja valloittavat koostumukset viimeistelevät tämän K-Beautyn helmen.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 18 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

URANG on hienostunut korealainen ihonhoitosarja, joka yhdistää korkealaatuiset luonnonkosmetiikan raaka-aineet ja aromaterapian korealaiseen ihonhoitorutiiniin. Tyylikkäät, vähäeleiset pakkaukset, ihanat tuoksut ja täyteläiset koostumukset tekevät URANGin tuotteista ylellisiä käyttää.

K-beauty on paitsi trendikästä, myös erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka sopii loistavasti Suomen ilmasto-olosuhteisiin. Tutustu korealaisen ihonhoidon oppaaseen

Sarjan perustaja Jina Lee on koulutukseltaan aromaterapeutti ja jokainen URANGin tuote valmistetaan hänen kehittämien tuotereseptien mukaisesti. Puhtaat, luomulaatuiset kasviöljyt ja uutteet, kukkaisvedet sekä eteeriset öljyt hellivät ihoa ja tarjoavat tehokkaan anti-age-vaikutuksen. Laadusta tinkimättä ja ilman kompromisseja valmistetut tuotteet sopivat loistavasti myös herkälle iholle.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.