Patyka

Patyka on pariisilainen luksusluonnonkosmetiikkamerkki, joka yhdistää naisellisen kauneuden, tehokkuuden ja vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Hienostuneisuus on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa – kaikki on hiottu viimeisen päälle: ulkoasu, tuoksut, ylellinen koostumus, pehmeät sävyt. Lue lisää Patyka-tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 60 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Patyka on ranskalaista kosmetiikkaosaamista parhaimmillaan

Patyka on pariisilainen luksusluonnonkosmetiikkamerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä.

Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. Estetiikka on saanut inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivuista sekä pienten yksityiskohtien merkityksellisyydestä. Hienostuneisuus on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa – kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt.

Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Patyka on ylistys Pariisille, yksityiskohtien estetiikalle ja ennen kaikkea persoonalliselle, inspiroivalle naisellisuudelle.

Ei siis mikään ihme, että Patyka on valloittanut monien tunnettujen kaunottarien sydämet aina Gwyneth Paltrowsta Lady Gagaan.

Patykan yli satavuotias tarina

Patyka on luonnonkosmetiikan kentällä todellinen konkari. Patykan tarina alkoi jo vuonna 1922 Pariisissa, kun eräs apteekkari perusti oman laboratorionsa. Hän kehitti luonnon omista kasviöljyistä kosmetiikkatuotteen, joka sai suuren suosion pariisilaisnaisten keskuudessa. Patykan kulttituote Huile Absolue -öljyseerumi oli syntynyt.

Toisen maailmansodan aikana resepti katosi ja valmistus loppui vuosikymmeniksi, mutta 1990-luvun lopulla se löytyi uudestaan ja klassikko herätettiin henkiin.

Patyka-brändi lanseerattiin vuonna 2002, jolloin siitä tuli yksi ensimmäisistä luomusertifioiduista ihonhoitosarjoista (Ecocert Organic Cosmetic). Merkin tuotteet valmistetaan edelleen nykypäivänäkin Ranskassa ja ne ovat ECOCERT-sertifioituja.

Lue lisää Patykan ja Huile Absoluen historiasta.

Patykan vastuullisuustoimet

Patykan tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin. Tuotteet ovat luomusertifioituja, vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Lisäksi Patyka tukee kestävän kehityksen periaatteita ja pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa.

Loppuvuodesta 2019 Patyka sitoutui Reforest’action-järjestön kautta istuttamaan Ranskassa viisi puuta päivässä torjuakseen ilmaston lämpenemistä sekä kompensoidakseen omia ilmastopäästöjään.

Patykan suosituimmat tuotteet

Patyka Soothing Milky Toner -Kosteuttava Kasvovesi

Patyka Hydra-Booster Serum -Kosteuttava Hyaluronihapposeerumi

Patyka Huile Absolue -Öljyseerumi

Patyka Melting Cleansing Oil -Puhdistusöljy

Patyka Face Sun Cream -Aurinkovoide Kasvoille SPF50

Patyka Marine Crystals Body Scrub -Vartalokuorinta

Patyka kategoriat

Patyka kasvovedet

Patyka puhdistustuotteet

Patyka seerumit

Patyka kasvovoiteet

Patyka aurinkovoiteet

Patyka silmänympärysvoiteet

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.