Yin Your Skin

Gua sha on kasvoja ja mieltä rentouttava hieronta, jossa käytetään kampaa tai lastaa sekä laadukasta kasvoöljyä, jonka avulla gua sha -väline liukuu kitkatta iholla. Pintaverenkierto kiihtyy, auttaen kuona-aineiden ja turvotuksen poistumista. Kasvojen lihakset rentoutuvat, iho napakoituu ja kirkastuu, ja ihonhoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin ihoon.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 10 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Yin Your Skin on kosmetologi ja akupunkturisti Katja Kokon luoma luonnonkosmetiikan brändi. Brändin tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen lähestymistapa kauneuteen ja hyvinvointiin, jossa huomioidaan niin ulkoiset kuin sisäisetkin tekijät.

Tuotteissaan Yin Your Skin korostaa puhtaita ainesosia, jotka ovat tehokkaita ja hellävaraisia samanaikaisesti. Yin You Skin tarjoaa myös korkeatasoisia gua sha -välineitä, joiden avulla ihonhoidon saa vietyä uudelle tasolle.

Kaiken kaikkiaan Yin Your Skin on brändi, joka haluaa tarjota asiakkailleen enemmän kuin pelkkiä ihonhoitotuotteita. Se edustaa kokonaisvaltaista kauneutta, joka tavoittelee sisäisen ja ulkoisen tasapainon löytämistä. Keskiössä on halu vahvistaa sisältäpäin huokuvaa hehkua.

Yin Your Skin kannustaa ihmisiä hoitamaan itseään rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen tuotteet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat luonnollista ja syvällistä lähestymistapaa kauneuteen.

 

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.