Misellivesi

Misellivesi on suosittu ihonhoitotuote, joka sopii parhaiten kevyen meikin puhdistukseen tai esimerkiksi ihon aamupuhdistukseen. Tutustu Jolien misellivesiin!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 13 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Misellivesi: Miksi ottaisin sen osaksi ihonhoitorutiinia?

Misellivesi on noussut viime vuosina suosituksi ihonhoitotuotteeksi, ja sen käyttö osana päivittäistä ihonhoitorutiinia on yleistynyt. Misellivesi tarjoaa monia hyötyjä iholle, ja sen avulla voidaan tehokkaasti puhdistaa ihoa, poistaa kevyt meikki ja epäpuhtauksia sekä kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Lisäksi misellivesi toimii hellävaraisena vaihtoehtona kasvojen pesulle ja valmistaa ihon seuraavia hoitotuotteita varten.

Misellivesi puhdistaa ihon

Misellivesi on hyvä tapa puhdistaa iho päivän aikana kertyneistä epäpuhtauksista. Sen koostumus sisältää mikroskooppisia misellimolekyylejä, jotka toimivat kuin magneetit houkutellen puoleensa likaa, öljyä ja muita epäpuhtauksia. Miselliveden avulla iho puhdistuu tehokkaasti ilman, että tarvitsee käyttää voimakkaita puhdistustuotteita tai hankaavia liikkeitä. Tämä tekee siitä erityisen hellävaraisen vaihtoehdon herkälle iholle.

Misellivesi poistaa kevyen meikin ja epäpuhtaudet

Misellivesi on erinomainen tuote kevyen meikin poistoon. Sen hellävarainen koostumus liuottaa tehokkaasti meikkituotteet, kuten ripsivärin, luomivärin ja huulimeikin. Miselliveden avulla meikki irtoaa hankaamatta. Lisäksi misellivesi poistaa myös muita päivän aikana kertyneitä epäpuhtauksia, kuten lian ja ylimääräisen talin. Näin iho pysyy puhtaana ja raikkaana.

Misellivesi on hellävarainen vaihtoehto kasvojen pesuun

Misellivesi tarjoaa hellävaraisen vaihtoehdon perinteiselle kasvojen pesulle. Sen koostumus ei kuivata ihoa tai poista sen luonnollista kosteutta, kuten jotkut voimakkaat puhdistustuotteet saattavat tehdä. Misellivesi jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi samalla kun se poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Tämä tekee siitä erityisen sopivan herkälle iholle, joka kaipaa lempeää hoitoa.

Misellivesi kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa

Misellivesi ei ainoastaan puhdista ihoa, vaan se myös kosteuttaa ja tasapainottaa sitä. Miselliveden koostumus sisältää usein kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä tai hyaluronihappoa, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Tämä on erityisen tärkeää kuivalle tai herkälle iholle, joka tarvitsee lisäkosteutusta. Misellivesi jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi sekä auttaa vähentämään kuivuudesta johtuvia oireita.

Misellivesi valmistaa ihon seuraavia hoitotuotteita varten

Misellivesi toimii myös erinomaisena valmistavana vaiheena ihonhoitorutiinissa. Sen käyttö ennen muiden hoitotuotteiden levittämistä auttaa avaamaan ihohuokosia ja valmistelee ihoa vastaanottamaan seuraavat tuotteet paremmin. Misellivesi poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin, jolloin iho on puhtaampi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Tämä tehostaa muiden tuotteiden imeytymistä ja parantaa niiden vaikutusta.

Lue lisää Misellivedestä Jolien blogista: Mitä on misellivesi. 9 kysymystä ja vastausta

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.