Four Reasons

Vapaudu hiushuolista ja ole rohkeasti oma itsesi! Kotimaisen Four Reasons -sarjan tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Kampaamoalan ammattilaiset ovat luoneet laajan valikoiman tuotteita eri hiustyypeille. Tuotteet ovat vegaanisia. Lue lisää Four Reasons -tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 48 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Ihana, rohkea ja suosittu kotimainen Four Reasons

Four Reasons haluaa jakaa rohkeuden ja yksilöllisyyden ilosanomaa, sillä jokaisen pitäisi tuntea olevansa upea omana itsenään. Hiuksilla on suuri vaikutus siihen, kuinka näemme itsemme ja samalla hiukset vaikuttavat myös yleiseen fiilikseen. Laajan tuotevalikoiman ansiosta pääset eroon hiushuolista ja näkemään omat yksilölliset sekä upeat piirteesi.

Suomalainen hiusbrändi Four Reasons on perustettu vuonna 1997 Helsingissä. Pakkaussuunnittelu, tuotekehitys- ja testaus tehdään Suomessa. Brändin tuotteet valmistetaan Suomessa ja yhteistyötehtaissa Euroopassa. Pakkaukset ovat 99 % kierrätettäviä, ja ne suunnitellaan ympäristön ehdoilla käyttäen kierrätysmateriaaleja.

Neljä syytä valita Four Reasons

  1. Four Reasons -tuotteiden koostumukset ovat huolella suunniteltuja ja ne sisältävät vain parhaita raaka-aineita. Brändin takana on joukko ammattilaisia, jotka ovat kehittäneet tuotteita vuosien kokemuksen ja tutkimustyön pohjalta. Four Reasons haluaa tarjota vain parasta laatua, jotta voit nauttia terveistä ja kauniista hiuksista.
  2. Four Reasonsilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita eri hiustyypeille ja -ongelmille: shampoot ja hoitoaineet eri hiuslaaduille, muotoilutuotteet erilaisiin kampauksiin sekä hoitotuotteet esimerkiksi värjätyille tai kuiville hiuksille. Olipa sinulla sitten ohuet tai paksut, suorat tai kiharat hiukset, Four Reasonsilla on sopiva tuote tarpeeseesi.
  3. Four Reasons -tuotteiden hinta-laatusuhde on upea. Vaikka tuotteet ovat korkealaatuisia, ne ovat silti kohtuuhintaisia verrattuna moniin muihin samantasoisiin tuotesarjoihin. Four Reasons haluaa tarjota vastinetta rahoillesi ja siksi tuotteiden hinnat ovat kohtuullisia. Tämä tekee sarjasta houkuttelevan vaihtoehdon, kun haluat panostaa hiustenhoitoon ilman suurta budjettia. Laadukkaat hiustuotteet eivät siis enää ole vain ammattilaisten tai luksusbrändien etuoikeus, vaan ne ovat saatavilla ihan kaikille.
  4. Four Reasons haluaa minimoida hiustuotteiden ympäristövaikutukset. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja ne eivät sisällä haitallisia aineita kuten parabeeneja tai sulfaatteja. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja muualla Euroopassa yhteistyötehtailla. Suomessa valmistetut Four Reasons -tuotteet valmistetaan 100 % uusiutuvalla tuulivoimalla. Lisäksi tuotteiden pakkaukset on suunniteltu kestävästi ja voit kierrättää ne.

Jos haluat nauttia terveistä ja kauniista hiuksista samalla tukien kotimaista brändiä, valitse Four Reasons.

Four Reasonsilla on jokaiselle sopivat hiustuotteet

Four Reasonsin valikoimasta löydät hiustenhoitotuotteet kaikkiin hiusten tarpeisiin, kaikenlaisille hiuksille.

Four Reasons Curl on kiharien kutrien paras kaveri, kun taas Four Reasons Scalp -tuotteet tuovat apua kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle.

Four Reasons Moisture ja Ultra Moisture -tuotteet kosteuttavat kuivia hiuksia ihanasti. Kun kaipaat nostetta ja tuuheutta ohuille hiuksille tai kampausten pohjalle, tartu silloin Four Reasons Volume -tuotteisiin.

Four Reasons Color ja Blond & Silver -tuotteista löydät luottopurkkisi hiusvärin ylläpitoon. Jos hiuksesi ovat kärsineet, kuivuneet ja pörröiset, Four Reasons Repair -tuotteet ovet valintasi.

Ja kun hiuspohja kaipaa perusteellisempaa puhdistusta, nappaa Four Reasons Deep Cleanse & Scalp Care -tuotteet – hus muotoilutuotejäämille ja tervetuloa puhdas hiuspohja!

Haluatko hajusteettomat ja ärsyttämättömät hiustuotteet? Valintasi on silloin Four Reasons No Nothing. Four Reasons Nature taas tarjoaa täysin luonnollista hoivaa ja muotoilua hiuksille.

Four Reasons Color Mask -tuotteilla sävytät hiukset kätevästi kotona.

Suosituimmat Four Reasons -tuotteet

Four Reasons Deep Cleanse Shampoo – Syväpuhdistava Shampoo

Four Reasons Volume Shampoo

Four Reasons Ultra Moisture Conditioner – Hoitoaine

Four Reasons Hair Vitamin Chew 60kpl

Four Reasons Heat Shield – Lämpösuoja

Four Reasons Dry Shampoo – Kuivashampoo

Four Reasons Color Mask Toning Treatment Pearl – Sävyttävä Hiusnaamio

Four Reasons -kategoriat

Four Reasons shampoot

Four Reasons hoitoaineet

Four Reasons muotoilutuotteet

Four Reasons kuivashampoot

Four Reasons sävyttävät hiusnaamiot

Tutustu Jolien hiusoppaisiin ja löydä omalle hiuslaadullesi parhaat tuotteet!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.