Puhdistusmaidot

Hellävarainen puhdistusmaito on paras valinta päivittäiseen kasvojenpuhdistukseen, kun iho on pintakuiva, kuiva tai jos kyseessä on ohut ja herkkä couperosaiho.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 7 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Puhdistusmaito – Lempeä puhdistaja

Puhdistusmaito on erinomainen vaihtoehto kasvojenpuhdistukseen, sillä se on erityisen hellävarainen iholle. Sen koostumus on usein kevyt ja voidemainen, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää. Puhdistusmaito ei kuivata ihoa tai jätä sitä kiristävän tuntuiseksi, vaan se jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntumaan.
Hellävaraisuutensa ansiosta puhdistusmaito sopii erityisesti herkälle iholle, joka saattaa reagoida voimakkaasti muihin puhdistustuotteisiin. Se ei ärsytä tai punoita ihoa, vaan rauhoittaa sitä tehokkaasti. Puhdistusmaidossa olevat ainesosat auttavat poistamaan epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia ilman liiallista hankausta tai kuorintaa.

Puhdistusmaito ihon kosteuttajana

Puhdistusmaito ei ainoastaan puhdista, vaan se tarjoaa myös kosteuttaa ihoa. Monissa puhdistusmaidoissa on mukana kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä tai hyaluronihappoa, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon.
Kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta puhdistusmaito sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Se auttaa vähentämään kuivuuden aiheuttamaa kiristävää tunnetta ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan.
Lisäksi puhdistusmaidossa olevat kosteuttavat ainesosat voivat auttaa estämään ihon ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Ne ravitsevat ihoa syvältä ja edistävät sen terveen ulkonäön säilymistä.

Miten käytän puhdistusmaitoa?

Puhdistusmaitoa voi käyttää joko veden kanssa tai ilman. Vedettömässä puhdistuksessa maitoa pumpataan vanuun tai liinaan ja poistetaan meikit. Puhdistusmaidon voi myös levittää kasvoille käsin ja huuhtoa sen pois vedellä. Suurin osa suosii jälkimmäistä tyyliä, mutta erityisen kuiva ja ohut ihotyyppi hyötyy vedettömästä pesusta. Puhdistusmaito sopii myös normaalille, kevyesti rasvoittuvalle iholle. Muista käyttää puhdistusmaidon jälkeen kasvovettä.

Myös puhdistusöljyt ja -balmit ovat ihanteellisia kuivalle iholle, sille ne ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja tarjoilevat iholle hoitavia öljyjä. Puhdistusöljyä ja -maitoa voi käyttää yhdessä kaksivaiheisena puhdistuksena: ensin öljy, sitten maito.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.