Madara

Mádara

Mádara Cosmetics on kuuluisa ja arvostettu luonnonkosmetiikan klassikkosarja, joka nojaa toiminnassaan vahvasti neljään arvoon: luonnollisuuteen, tieteellisyyteen, ihmisyyteen sekä kestävään kehitykseen. Tutustu Madaran kattavaan valikoimaan ihonhoitotuotteita ja meikkejä sekä lue lisää Mádara-tuotemerkistä!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 119 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mádara – luonnollinen ja korkealaatuinen

Mádara Cosmetics sai alkunsa intohimosta. Neljän nuoren latvialaisnaisen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Todellisesta tarpeesta vihreämpään, kauniimpaan, puhtaampaan ja turvallisempaan elämään. Nuoret naiset nimesivät unelmansa Mádaran mukaan – salaperäisen kasvin, jolla on makea tuoksu. Kasvin, joka kasvaa pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä. Vuosisatojen ajan viisaat naiset olivat käyttäneet tätä ja muita yrttejä kauneuteen ja lääkitsemiseen ja nyt siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli.

Tänä päivänä Madara on kasvanut unelmasta kuuluisaksi ja arvostetuksi luonnonkosmetiikkataloksi, joka nojaa toiminnassaan vahvasti neljään arvoon: luonnollisuuteen, tieteellisyyteen, ihmisyyteen sekä kestävään kehitykseen. Mádara pyrkii kaikessa tekemisessään korkeimpaan mahdollisimpaan laatuun. Heidän luomuksiaan ovat esimerkiksi luonnonkosmetiikan paras meikkivoide, innovatiiviset erikoistuotteet, kuten ikääntyvän ihon silmänympärysseerumi, sekä runsaasti vaahtoavat shampoot ja ylellisen kermaiset hoitoaineet, joita on miellyttävä käyttää. Lisäksi Madaran monipuolinen tuotevalikoima kattaa arjen päivittäiskosmetiikkaa niin kasvoille kun vartalollekin best seller Puhdistusvaahdosta toimiviin deodorantteihin.

Madaran tehokkaat kasvojenhoidon tuotelinjat esittelyssä

MÁDARA SOS hoitolinja on kehitetty erityisesti kosteusköyhän ja stressaantuneen ihon tarpeisiin. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja tuo helpotusta pintakuivalle iholle. Supersuosittu SOS Seerumi sopii kaikille ihotyypeille palauttamaan ihon kosteustasapaino.

MÁDARA SMART on ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin vastaava kokonaisuus tuotteita, joiden antioksidanttiset koostumukset ehkäisevät ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä samalla silottaen jo syntyneitä pieniä juonteita.

MÁDARA TIME MIRACLE on luonnonkosmetiikan anti-age teholinja, joka kiinteyttää, silottaa ja ravitsee ihoa. Koivunmahlapohjaiset tuotteet eivät sisällä lainkaan vettä, nämä tieteellisesti tutkituista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivatkin vaativaan makuun.

MÁDARA MEIKIT ovat loistava esimerkki modernista luonnollisesta värikosmetiikasta. Laaja sävyvalikoima tarjoaa niin pehmeitä arkisävyjä kuin kirkkaita, muotinäytöksistä inspiroituneita värejä. Tuotteiden koostumukset ovat helppoja levittää ja lopputulos pysyy kasvoilla kauniina koko päivän.

Huippulaatuiset raaka-aineet tuotteiden pohjana

Mádaran kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta ja hyväksytyiltä toimittajilta pääasiassa Baltian ja Pohjoismaiden alueilta. Ainesosina on käytetty mm. virkistävää koivunmahlaa, vitamiinirikkaita marjoja, mineraalipitoista fossiili-mutaa, antioksidanttisia yrttejä sekä omega-rasvahappoja täynnä olevia siemenöljyjä. Lisäksi mukana on trendikkäitä raaka-aineita, kuten hyaluronihappoa, aktiivihiiltä ja probiootteja. Jokainen tuote on kehitetty yrityksen oman tuotekehitysosaston toimesta Mádaran omassa laboratoriossa.​ Tämä varmistaa uniikit ja tehokkaat koostumukset, uusien, innovatiivisten ratkaisuideoiden nopean käyttöönoton ja mahdollisuuden reagoida ja vastata nopeasti markkinoiden ja kuluttajien tarpeisiin sekä viimeisimpiin trendeihin. Mádara on kansainvälisten Ecocert-standardien mukaisesti täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja.

Jolien TOP 3 Mádarat

Jolien suosikkeihin laajasta valikoimasta lukeutuu Mádara Meikkivoide, joka lunastaa kaikki vaatimukset laadukkaasta meikistä sen levittyessä iholle unelmaisen tasaisesti jättäen upean kuulaan ja luonnollisen lopputuloksen. Mádaran AHA Peel Mask on puolestaan vahvuudeltaan juuri sopiva rakeeton hedelmähappokuorinta, joka silminnähden kirkastaa ihoa samalla avaten tukkeutuneita ihohuokosia. Kolmas Mádara-ihastuksemme on innovatiivinen Re:Gene Silmänympärysseerumi, joka silottaa ja tehokosteuttaa ihoa, sekä tuo valoa silmänympärysiholle tehden ilmeestä raikkaan ja levänneen.

Jos etsit tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä kosmetiikkatuotteita, joissa ei ole tingitty laadusta tai eettisyydestä, Mádara on sinulle hyvä valinta!

Mádara-tuotekategoriat

Madara – suosituimmat tuotteet

 

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.