Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Yleistä

Jolie.fi-verkkosivuston omistaa Oy Transmeri Ab.

Oy Transmeri Ab on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tietojen käsittelyyn.

Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Jolie.fin palveluita. Tässä tietosuojaselosteessa puhuessamme ”Sinusta” tarkoitamme ketä tahansa henkilöä, joka antaa sivustomme käyttöön informaatiota itsestään. ”Sivustolla” tarkoitamme kaikkia jolie.fin alaisia sivuja.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:

· Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen

· Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen

· Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen

· Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen

Rekisterin tiedot

Rekisterin nimi

Jolie.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

Yrityksen tiedot

Oy Transmeri Ab

Käyntiosoite: Quartetto Business Park Basso-talo, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo

Postiosoite: PL 50, 02631 Espoo

Laskutusosoite: reskontra@transmeri.fi PL 50, 02631 Espoo

Y-tunnus: 2565893-3

Verkkolaskujen OVT: 003725658933 operaattori: 003708599126

Puhelin: (09) 47650 200

Sähköposti: etunimi.sukunimi@transmeri.fi

Toimitusjohtaja Sari Rosin

Johtaja, kosmetiikkaosasto Anu Koskinen

Johtaja, päivittäistavaraosasto Rita Holmberg

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Oy Transmeri Ab, Y-tunnus 2565893-3

Linnoitustie 2 A

02600 Espoo

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Oy Transmeri Ab / Suvi Kava. puh: 050 4093 209.

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: info@jolie.fi

Asiakastietoihin on pääsy vain Oy Transmeri Ab:n omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset. Lisää kolmansista osapuolista voit lukea kohdasta ”Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille”.

Tietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Joudumme keräämään erilaisia tietoja Sinulta, jos haluat tilata verkkokaupastamme tai käyttää sivustoamme.

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tilauksen käsittelyä, mahdollisia tilauksen jälkeisiä reklamaatioita tai asiakaspalautuksia varten ja tarjotaksemme verkkokauppamme palveluita. Keräämme Sinulta nimesi, sähköpostisi, toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi. Yritykset voivat antaa halutessaan myös Yrityksen nimen ja Y-tunnuksen. Käytämme tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja ainoastaan verkkokaupan tilausten käsittelyyn, ellet anna lupaa muihin tarkoituksiin, kuten uutiskirjeen lähettämiseen.

Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ainoastaan siinä tapauksessa, että laki sen sallii, esimerkiksi sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa, laskutuksen vuoksi tai jos asiakas on antanut siihen etukäteen suostumuksensa. Tilauksen toteuttamiseksi palkkaamamme ulkopuoliset palveluntarjoajat (esim. kuljetus- ja huolintayritykset, maksutapavälittäjät sekä pankit) saavat meiltä tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilauksen ja sopimuksen toteuttamiseksi. Palveluntarjoajamme saavat käyttää näin luovutettuja tietoja pelkästään tehtäviensä suorittamiseen.

Tietojen kerääminen markkinointitarkoituksiin

Käytämme tietojasi Jolien kautta tekemiesi ostojen toteuttamisen ohella myös seuraaviin tarkoituksiin:

· ostokokemuksesi parantamiseen pysyvästi ja sen muokkaamiseksi asiakasystävälliseksi ja yksilölliseksi

· viestiäksemme sinulle tilaustasi koskevista asioista

· ilmoittaaksemme sinulle tietyistä tuotteista ja markkinointikampanjoista sekä

· suositellaksemme sinulle tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käytämme tähän tarkoitukseen saatavilla olevia tietoja, kuten esimerkiksi sähköpostiviestejä koskevia vastaanotto- ja lukemisvahvistuksia sekä tietoja, jotka koskevat käyttämääsi päätelaitetta, internetyhteyttä, käyttöjärjestelmää, selainta, alustaa, verkkosivustolla vierailun päivämäärää ja kellonaikaa sekä katselemiasi tuotteita, ja tietoja, jotka olemme saaneet sinulta (mukaan lukien automaattisesti lähetetyt tai tuotetut tiedot). Lisäksi käytämme myös tilaushistoriaasi. Käytämme tilaushistoriaasi kysyäksemme sinulta tuotearvosteluja tilauksesi jälkeen.

Voit kieltää milloin tahansa henkilötietojesi käyttämisen markkinointitarkoituksiin tai yksittäisiin toimenpiteisiin. Voit milloin vain perua uutiskirjeen tilauksen tai tuotearvosteluita pyytävät sähköpostit uutiskirjeiden loppuosasta. Tai voit pyytää listalta poistamista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jolie.fi.

Asiakastili

Voit rekisteröityä asiakkaaksemme tilauksen tekemisen jälkeen luomalla tunnukset tai Rekisteröidy-napin takaa tiedot antamalla. Avaamme jokaiselle rekisteröityneelle asiakkaalle oman asiakastilin, joka antaa salasanasuojatun suoran käyttömahdollisuuden käyttää tallentamiamme käyttötietoja. Kyseisen toiminnon avulla asiakas voi tarkastella mm. lopullisia, avoimia ja hiljattain lähettämiään tilauksia sekä hallita henkilötietojaan ja uutiskirjettä.

Asiakastilin tiedot

Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme keräämme sinulta seuraavat tiedot:

· Sähköposti (toimii käyttäjätunnuksenasi)

· Salasana (huolehdit itse, että salasana on tarpeeksi vahva ja, että säilytät sen huolellisesti)

· Etu- ja sukunimi

· Osoitetiedot

· Puhelinnumero (ei pakollinen)

· Yritykset voivat antaa lisäksi myös Yrityksen nimen ja Y-tunnuksen

Rekisteröinnin yhteydessä voit halutessasi tilata Jolien uutiskirjeen tai tekstiviestimarkkinointia.

Henkilötietojen säilytys ja suojaaminen

Tietojen suojaaminen

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Oy Transmeri Ab säilyttää asiakastietoja Suomessa. Palvelimet, myymälän kassajärjestelmän, varastonhallintajärjestelmän ja verkkokaupan järjestelmän tekninen sekä prosessien tietoturva ovat erittäin korkealla tasolla. Salasanat ovat huolellisesti suojattuja ja käytämme kaksoisvarmennusta

silloin kun se on mahdollista. Päivitämme salasanoja säännöllisesti. Palvelimet on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi, anonymisointi ja enkryptaus. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Oy Transmeri Ab:n järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide ovat peruuttamatomia, emmekä voi palauttaa poistettuja asiakastilejä.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

· Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei.

· Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen.

· Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme.

· Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi.

Jos emme pysty jotain tietoa poistamaan järjestelmistämme, ilmoitamme siitä aina asiakkaalle ja perustelemme syyn.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Oy Transmeri Ab:n sisäisen verkon käyttöoikeuksia. Käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin ja edellyttää henkilökohtaisten käyttäjätunnusten käyttöä. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas rekisteröityy palveluun, tilaa uutiskirjeen tai tekee ostoksen.

Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta saadaan Klarna Oy:n (Y-tunnus 2247127-6) järjestelmästä.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana Sinulla on oikeus:

· Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista.

· Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.

· Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritettuun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@jolie.fi). Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

Tallennettujen tietojen saaminen

Voit pyytää Oy Transmeri Ab:n järjestelmiin tallennetut tiedot itsellesi ottamalla yhteyttä sähköpostilla: info@jolie.fi.

” Tietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen” -kohdasta löydät tarkempaa tietoa keräämästämme ja tallentamastamme henkilötiedosta.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa myös analytiikka- ja personointitarkoituksiin. Hyödynnämme ostokäyttäytymis- ja selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme paremmin tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Analytiikka- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan. Vain me pystymme yhdistämään käytetyn pseudonymisoidun tiedon nimeesi.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Käyttämämme kolmannen osapuolen työkalut ja niiden keräämät tiedot:

· Mainonnan työkalut: Facebook (sis. Instagram-mainonnan), Google (sis. Google Ads, YouTube, Display Network -mainonnan), TradeTracker, Performission, AdTraction

· Analytiikkatyökalut: Google Analytics, Hotjar, Metorik

· Uutiskirjeen lähettäminen ja markkinoinnin automaatio: ActiveCampaign

· Verkkokauppa: WooCommerce

· Logistiikka: Posti ja Matkahuolto

· Maksupalvelut: Klarna ja Paytrail

· Varastonhallinta: Unifaun

· Ajanvarausjärjestelmä: Phorest

Oy Transmeri Ab huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n Tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina ovat Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet tai muu tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Evästeet ja niiden käyttö

Oy Transmeri Ab käyttää evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimen paikallista varastoa (“local storage”). Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa tunnisteen. Käytämme näitä tekniikoita toimintojen toteuttamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen.

Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen ovat pakollisia. Palvelimen asettamat toiminnalliset evästeet ja paikallisen varaston muuttujat säilyvät selaimessa 15min-24kk, ellei niitä erikseen poisteta selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet ja paikallisen varaston muuttujat uudelleen selaimen sen salliessa.

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona. Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytettyjen tunnisteiden voimassaoloaika on 30s-24kk. Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

Muut analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käyttämämme tekniikat, kuten kuvapistetunnisteet auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme käyttäytymistä ja kertovat meille mitkä tuotteet asiakkaitamme kiinnostavat ja mitkä toiminnot ja palvelut ovat asiakkaillemme hyödyllisimpiä. Analytiikka- ja markkinointikumppaniemme käyttämistä tunnisteista voi kieltäytyä ottamalla käyttöön selaimen Do Not Track -toiminnon ja asettamalla selain hylkäämään kolmannen osapuolen evästeet. Esimerkiksi Chromen Do Not Track –ominaisuudesta voit lukea täällä ja Firefoxin täällä.

Voit hallita ja poistaa itse evästeitä käyttämälläsi selaimella. Löydät ohjeita eri selaimien evästeiden poistoon alla olevista linkeistä:

Google Chrome · Mozilla Firefox · Safari · Internet Explorer · Opera

Lista käytössä olevista evästeistä.

RYHMÄ 1: Keräävät tietoa verkkosivujen käyttämisestä ja auttaa meitä verkkosivujen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen parantamisessa

sbjs_current | sbjs_current_add | sbjs_first | sbjs_first_add | sbjs_migrations | sbjs_session | sbjs_udata | wordpress_logged_in | wp-settings-16 | LOGIN_INFO | __cfduid

RYHMÄ 2: Tallentavat tietoa ostoskorista: tuotteet, summat, alennukset yms ja mahdollistaa ostoskoriin palaamisen

woocommerce_cart_hash | woocommerce_items_in_cart

RYHMÄ 3: Mainonnan mittaaminen ja tehostaminen

1P_JAR | APISID | HSID | IDE | NID | PREF | SAPISID | SIDCC | SSID | __gads | _fbp | act | c_user | datr | dpr | fr | presence | sb | spin | wd

RYHMÄ 4: Videoiden asetusten ja katselukertojen seuraaminen (YouTube & Vimeo)

APISID | HSID | SAPISID | SSID | VISITOR_INFO1_LIVE | YSC | __gads | player | vuid

RYHMÄ 5: Sivuston analytiikka. Miten käyttäjä käyttää sivua, kauan istunto kestää yms.

PHPSESSID | __cfduid | _ga  | DSID | LOGIN_INFO

 

Tämän tietosuojaselosteen muuttaminen

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten takia, pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Yhteystiedot tietosuojaan liittyen

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: info@jolie.fi

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.