Seleeni

Seleeni on hivenaine ja antioksidantti, jolla on lukuisia yleiseen hyvinvointiin liittyviä terveysvaikutuksia. Seleeni vaikuttaa myös ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Lue lisää seleenistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä tulos

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Seleenin terveyshyödyt

Seleeni on hivenaine ja antioksidantti, jolla on lukuisia yleiseen hyvinvointiin liittyviä terveysvaikutuksia. Seleeni vaikuttaa myös ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.

Seleeniä saa monista ruoka-aineista kuten pähkinöistä, siemenistä, täysjyvätuotteista, kalasta ja lihasta.

Seleeni vaikuttaa hyvinvointiimme muun muassa seuraaviin tavoin:

Antioksidanttiset ominaisuudet: Seleeni toimii tehokkaana antioksidanttina elimistössä. Se suojaa soluja vapailta radikaaleilta, jotka voivat vahingoittaa soluja ja aiheuttaa tulehduksia. Tämä auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Iho ja hiukset: Seleeni on tärkeä elementti kollageenin tuotannossa, joka on vastuussa ihon kimmoisuudesta ja elastisuudesta. Riittävä seleenin saanti auttaa ylläpitämään tervettä ja nuorekasta ihoa. Lisäksi seleeni voi parantaa hiusten ja kynsien kuntoa estäen niiden haurastumista ja haaroittumista.

Immuunijärjestelmän tuki: Seleeni vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmään. Se auttaa elimistöä torjumaan infektioita ja tulehduksia.

Kilpirauhasen toiminta: Seleeni on välttämätön kilpirauhashormonien tuotannossa ja aineenvaihdunnassa. Riittävä seleenin saanti on tärkeää kilpirauhasen optimaalisen toiminnan kannalta.

On tärkeää muistaa, että seleenin saannin on oltava tasapainossa. Liiallinen seleenin saanti voi aiheuttaa myrkytysoireita, kuten pahoinvointia, pahimmassa tapauksessa hengitysvaikeuksia ja munuaisongelmia.

Seleenin saannin suositukset ovat Suomessa: 60 μg/vrk miehille, 50 μg/vrk naisille.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.