Juice Beauty

Juice Beauty on jo vuonna 2005 perustettu niin sanottu Original Green -sarja, jonka tuotteet ovat alunperinkin olleet luonnollisia. Vegaaniset, kliinisesti todistetut koostumukset sisältävät runsaasti aktiivia ainesosia ja tehokkaita raaka-aineita, kuten hedelmähappoja. Kalifornialainen sarja, jota ovat hehkuttaneet Gwyneth Paltrow ja Kate Hudson.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 14 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Juice Beautyn perustaja Karen Behnke halusi luoda toimivia, ylellisiä ja luonnollisia koostumuksia olevia tuotteita. Karenin intohimo ympäristönsuojeluun, hyvinvointiin ja ihonhoitoon sekä halu tuoda kaikki kiinnostuksen kohteet yhteen johti Juice Beautyn perustamiseen. Karen hioi Juice Beauty tuotteiden kemiaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja uskoi luomuraaka-aineiden voimaan. Lopulta kliiniset tutkimukset osoittivat raaka-aineiden tehon.

Brändin eri ihonhoitolinjoilla voi saada apua ryppyjä vastaan, ihon kirkastamiseen, kiinteytykseen, rasvaisen ihon hallintaan tai mikrobiomin hehkuun. Sarja tarjoaa myös meikkejä, jotka ovat hyväksi ihollesi ja hoitavat ihoa. Kestävät toimintatavat, vegaanisuus ja luomuainesosat ovat keskeisiä brändille.

Vuonna 2018 Juice Beauty osti oman maatilan Kaliforniasta. Tilalla pystyy seuraamaan kukkien ja hedelmien kasvua eri vuodenaikoina, mikä onkin yksi lempiaktiviteeteista tilalla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.