Huulivoiteet

Vuodenaikojen vaihtelu altistaa herkkää huulten ihoa rasitukselle, jolloin se tarvitsee erityistä huolenpitoa. Jolien monipuolisesta valikoimasta löydät kosteuttavia huulivoiteita, jotka suojaavat ja ravitsevat ohutta huulten ihoa tehden niistä täyteläisen pehmeät.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 39 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Huulten iho altistuu jatkuvasti rasitukselle, kuten kylmälle viimalle ja muille ympäristötekijöille. Huulten iho saattaa kuivua, halkeilla ja rohtua, jolloin huulet tarvitsee erityistä suojaa ja pehmentäviä ainesosia. Huulet ovat myös herkät UV-säteilyn vaikutuksille, jonka takia kesäisin on suositeltavaa käyttää suojakertoimella varustettua huulirasvaa.

Rohtuneet huulet hyötyvät huulirasvan lisäksi huulikuorinnasta. Huulikuorinta uudistaa huulten ihoa ja helpottaa huulten halkeilevuutta. Kuorinnan jälkeen hoitava huulirasva pääsee vaikuttamaan paremmin, jonka jälkeen huulet tuntuvat erityisen pehmoisilta.

Jos haluat yhdistää huulivoiteen hoitavuuden ja kevyen huulipunamaisen sävyn, voit kokeilla sävyttävää huulivoidetta tai huuliöljyä.

Vinkki: Voit kokeilla yöksi jätettävää huulivoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti huulten ihoa myös yön aikana ja aamulla huulet tuntuvat erityisen pehmeiltä.

Luonnonkosmetiikan huulivoiteet

Luonnonkosmetiikan huulivoiteet sisältävät usein hoitavia ja huulten ihoa vahvistavia rasvoja, kuten kasvivahoja, kasviöljyjä sekä ravitsevia omega-rasvahappoja ja antioksidantteja.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.