Luomivärit

Jolien valikoima sisältää laajan valikoiman erilaisia luomivärisävyjä aina mattaisista kimaltaviin vaihtoehtoihin. Luomivärimme ovat laadukkaita ja runsaspigmenttisiä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 18 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Jolien valikoimasta löydät laadukkaat luomivärit. Intensiivisen syvät ja pigmenttiset luomivärit sopivat yhdistettäviksi arki- ja iltameikkiin. Helmiäiset ja kirkkaat sävyt korostavat katsettasi.

Voidemainen luomiväri toimii niin yksinään kuin puuterimaisen luomivärin pohjustajana. Löydät valikoimastamme voidemaisia luomivärejä esimerkiksi Kjaer Weisilta.

Suosittelemme luomivärin levitykseen vähintään yhtä laadukasta luomivärisivellintä. Jos käytössäsi on luomiväripaletti, suosittelemme käyttämään häivytyssivellintä eri luomivärien sävyjen häivyttämiseen. Laadukkaan luomivärin ja viistopäisen siveltimen avulla voidaan tehdä myös rajauksia.

Silmämeikissä rajana on vain luovuus. Voit helpottaa luomivärin valintaa silmien värisi perusteella. Sinisiä silmiä korostaa usein persikkaiset ja lämpimään oranssiin taittavat sävyt. Vihreät silmät korostuvat vastavärinsä punaisen avulla. Ruskeisiin silmiin sopii yleisesti jokainen väri, erityisesti violetin ja pronssin sävyt.

Luonnonkosmetiikan luomivärit

Jolien luonnonkosmetiikan luomivärit sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Luonnonkosmetiikan luomivärejä on saatavilla monissa erilaisissa väreissä ja koostumuksissa. Ne voivat olla jauhemaisia, voidemaisia tai nestemäisiä.

Luonnonkosmetiikan luomiväreissä käytetään pigmenttiä antavien ainesosien lisäksi ihoa hoitavia ainesosia, kuten jojobaöljyä, sheavoita tai kaakaovoita, jotka kosteuttavat ihoa samalla kun ne suojaavat sitä ärsytykseltä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.