Iho-ongelmat

Ihottumaa, epäpuhtauksia, punoitusta, kutinaa, maksaläiskiä? Erilaiset iho-ongelmat ovat yleisiä. Iho-ongelmien taustalla on usein pintaa syvemmällä piileviä syitä, kuten hormonaalisia muutoksia, epäsopiva ruokavalio, stressi tai toisaalta ympäristöstä tuleva rasitus. Myös liian innokas ja ylenpalttinen kosmetiikkatuotteiden käyttö voi altistaa iho-ongelmille, erityisesti, jos tuotteet ovat vääränlaisia omalle iholle.

Jolien iho-ongelmien hoito-oppaista löydät tietoa iho-ongelmien oireista ja niiden takana piilevistä syistä sekä ohjeet ongelmien oikeaoppiseen hoitamiseen. Jolien asiantuntijat ovat valinneet jokaiseen oppaaseen parhaat tuotesuositukset juuri kyseisen ihohaasteen hoitamiseen.

Oppaat iho-ongelmien selättämiseen

Akne

Aknea esiintyy eriasteisena ja näppyjen tyyppi ja määrä vaihtelee. Aknen taustalla on useimmiten jokin kehon epätasapainotila, kuten hormonaalinen muutos.

Lue aknen hoito-opas!

Atooppinen iho

Atooppisesta ihosta haihtuu kosteutta ja puuttuu rasvaa normaalia enemmän, mikä johtaa poikkeuksellisen suureen kuivuuteen, ärtyvyyteen ja jopa ihottumaan ja ihon halkeiluun.

Lue atopian hoito-opas!

Couperosa

Couperosassa kasvojen iho punoittaa laajentuneiden ja katkenneiden pintaverisuonien takia erityisesti poskien ja nenän alueelta.

Lue couperosan hoito-opas!

POD eli perioraalidermatiitti

Perioraalidermatiitti (POD) eli suunympärysihottuma on kasvojen alueen ihotauti. Siinä esiintyy suun ja nenän ympärillä punoittavaa ihottumaa ja pieniä näppyjä.

Lue POD:in hoito-opas!

Pigmenttiläiskät

Maksaläiskät ovat paikallisia, ruskeita, tummia läiskiä, jotka voimistuvat auringossa. Niitä esiintyy yleensä naisilla hormonaalisten muutosten seurauksena ja niihin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät.

Lue pigmenttiläiskien hoito-opas!

Rosacea eli ruusufinni

Rosacea aiheuttaa ihon punoitusta ja kuumotusta sekä punaisia läikkiä ja märkäpäitä, mutta iho on kuitenkin yhtä aikaa kuiva ja herkkä. Sitä esiintyy useimmiten keski-ikäisillä naisilla.

Lue ruusufinnin hoito-opas!

Jolien asiakkaiden ihonhoitotarinoita

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.