Iho-ongelmat

Ihottumaa, epäpuhtauksia, punoitusta, kutinaa, maksaläiskiä? Erilaiset iho-ongelmat ovat yleisiä. Iho-ongelmien taustalla on usein pintaa syvemmällä piileviä syitä, kuten hormonaalisia muutoksia, epäsopiva ruokavalio, stressi tai toisaalta ympäristöstä tuleva rasitus. Myös liian innokas ja ylenpalttinen kosmetiikkatuotteiden käyttö voi altistaa iho-ongelmille, erityisesti, jos tuotteet ovat vääränlaisia omalle iholle.

Jolien iho-ongelmien hoito-oppaista löydät tietoa iho-ongelmien oireista ja niiden takana piilevistä syistä sekä ohjeet ongelmien oikeaoppiseen hoitamiseen. Jolien asiantuntijat ovat valinneet jokaiseen oppaaseen parhaat tuotesuositukset juuri kyseisen ihohaasteen hoitamiseen.

Akne

Aknea esiintyy eriasteisena ja näppyjen tyyppi ja määrä vaihtelee. Aknen taustalla on useimmiten jokin kehon epätasapainotila, kuten hormonaalinen muutos.

Lue aknen hoito-opas!

Atooppinen iho

Atooppisesta ihosta haihtuu kosteutta ja puuttuu rasvaa normaalia enemmän, mikä johtaa poikkeuksellisen suureen kuivuuteen, ärtyvyyteen ja jopa ihottumaan ja ihon halkeiluun.

Lue atopian hoito-opas!

Couperosa

Couperosassa kasvojen iho punoittaa laajentuneiden ja katkenneiden pintaverisuonien takia erityisesti poskien ja nenän alueelta.

Lue couperosan hoito-opas!

POD eli perioraalidermatiitti

Perioraalidermatiitti (POD) eli suunympärysihottuma on kasvojen alueen ihotauti. Siinä esiintyy suun ja nenän ympärillä punoittavaa ihottumaa ja pieniä näppyjä.

Lue POD:in hoito-opas!

Pigmenttiläiskät

Maksaläiskät ovat paikallisia, ruskeita, tummia läiskiä, jotka voimistuvat auringossa. Niitä esiintyy yleensä naisilla hormonaalisten muutosten seurauksena ja niihin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät.

Lue pigmenttiläiskien hoito-opas!

Rosacea eli ruusufinni

Rosacea aiheuttaa ihon punoitusta ja kuumotusta sekä punaisia läikkiä ja märkäpäitä, mutta iho on kuitenkin yhtä aikaa kuiva ja herkkä. Sitä esiintyy useimmiten keski-ikäisillä naisilla.

Lue ruusufinnin hoito-opas!

Epäpuhtaudet

Epäpuhtauksia tulee lähes kaikille silloin tällöin iästä ja ihotyypistä riippumatta. Ne ovat tavallisia myös aikuisella iholla. Miksi epäpuhtauksia syntyy, miten niitä voisi ehkäistä ja kuinka niitä kannattaa hoitaa?

Lue epäpuhtauksien hoito-opas!

Jolien asiakkaiden ihonhoitotarinoita

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.