Meikkivoiteet

Meikkivoide on yksi tärkeimmistä meikkituotteista, joka luo perustan koko meikille. Se tasoittaa ihon sävyä, peittää epätasaisuuksia ja antaa kasvoille terveen hehkun. Tutustu valikoimaamme tai lue lisää!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 37 tuloksesta

BEST
SELLER

Esse Foundation – Hoitava Meikkivoide SPF30

69,10 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Whamisa BB -Voide SK50

48,00 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Absolution La Crème du Teint -Meikkipohja

45,00 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Lavera Hyaluron Liquid Foundation -Meikkivoide

24,60 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Kjaer Weis The Beautiful Tint – Sävyvoide

45,00 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Meikkivoiteet

Valikoimastamme löydät meikkivoiteita kaikille ihotyypeille ja eri peittävyyksillä – paksumpia ja peittävämpiä meikkivoiteita sekä kevyempiä ja jopa vesimäisiä koostumuksia kuulaan meikkipohjan aikaansaamiseksi.

Joliesta saat perinteisten meikkivoiteiden lisäksi CC- ja BB-voiteet sekä kevyesti sävyttäviä päivävoiteita. Osassa meikkivoiteista on aurinkosuoja.

Lue myös: Jolien kattava meikkivoideopas!

Paras meikkivoide

Meikkivoiteista löytyy niin kevyempiä kuin peittävämpiä koostumuksia. Meikkivoide voi olla öljy- tai vesipohjainen meikkivoide. Valikoimassamme on myös mineraalimeikkipuutereita. Mineraalimeikkivoide käyttäytyy iholla meikkivoiteen tapaan.

CC-voide on tarkoitettu ihon sävyn tasoittamiseen. Kevyt CC-voide sopii ihon punertavuuden ja pigmenttiläiskien peittämiseen sekä antamaan kasvoille luonnollista hehkua. Jolien valikoiman punaisuutta peittävät CC-meikkivoiteet sisältävät usein hoitavien ainesosien lisäksi aurinkosuojan.

BB-voide on koostumukseltaan hieman paksumpi kuin CC-meikkivoide. BB-meikkivoide asettuu peittävyydeltään sävyttävän päivävoiteen ja perinteisen meikkivoiteen väliin. Se sopii loistavasti luonnollista mutta hieman peittävää meikkipohjaa hakevalle. Korealaisesta ihonhoidosta vaikutteita saanut BB-meikkivoide sisältää usein myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten antioksidantteja.

Sävyttävä päivävoide on ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin päivävoide, se sisältää kosteuttavien aineosien lisäksi väripigmenttejä, jotka tasoittavat kevyesti ihon sävyä.

Eri peittävyysvaihtoehdot ja sävyt

Valitse meikkivoide aina halutun lopputuloksen ja ihotyyppisi mukaan: vaihtoehtoja löytyy aina mattapohjaisesta meikkivoiteesta kuulaan lopputuloksen antavaan meikkivoiteeseen.

Kevyet ja sävyttävät voiteet sopivat hyvin arkikäyttöön ja antavat luonnollisen lopputuloksen. Keskipeittävät ja täysin peittävät meikkivoiteet puolestaan peittävät tehokkaasti epätasaisuudet, punoituksen ja tummat silmänaluset tehden lopputuloksesta virheettömän.

Valikoimistamme löytyy erilaisia sävyvaihtoehtoja hyvin vaaleasta ihosta tummiin sävyihin asti. Tummia meikkivoidesävyjä löytyy parhaiten Mádaran Skinonym-meikkivoiteesta.

Meikkivoide kuivalle iholle

Paras meikkivoide kuivalle iholle on useimmiten kevyt ja kuulaan lopputuloksen antava meikkivoide. Kuivalle iholle sopivat meikkivoiteet, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja kosteutettuna koko päivän ajan. Ne levittyvät helposti ja sulautuvat ihoon, jättäen luonnollisen ja heleän lopputuloksen, joka ei korosta ihon kuivia kohtia.

Meikkivoide rasvaiselle iholle

Paras meikkivoide rasvoittuvalle iholle on usein mattapinnan antava peittävä meikkivoide. Rasvaiselle ja sekaiholle sopivat hyvin myös kevyet tai öljyttömät meikkivoiteet, jotka eivät kiiltele iholla. Sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle kannattaa kokeilla myös mineraalimeikkipuuteria.

Meikkivoiteen levitys

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi levitä meikkivoide kosteutetulle ja pohjustetulle iholle. Käytä sivellintä, meikkisientä tai sormenpäitä, ja häivytä huolellisesti erityisesti kasvojen reunoilta ja hiusrajalta. Aloita pienellä määrällä kasvojen keskiosasta ulospäin häivyttäen.

Sormilla levitettynä lopputuloksesta tulee luonnollisempi, kun taas siveltimellä saadaan aikaiseksi hieman peittävämpi sekä viimeistellymmän näköinen meikkausjälki. Kostea meikkisieni tekee lopputuloksesta raikkaan kuulaan.

Lisää tarvittaessa kerroksia peittävämmän lopputuloksen saamiseksi.

Lue myös: Jolien kattava meikkivoideopas!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.