Iho, hiukset ja kynnet

Vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja kauneutta. Vitamiinit ja kivennäisaineet voivat auttaa myös hoitamaan erilaisia iho-ongelmia tai esimerkiksi hiusten kuivuutta. Lue lisää!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 7 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Vitamiinit ja kivennäisaineet iholle, hiuksille ja kynsille

Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat lukuisat tekijät, mutta yksi tärkeimmistä on oikeanlainen ravinto. Vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja kauneutta. Vitamiinit ja kivennäisaineet voivat auttaa myös hoitamaan erilaisia iho-ongelmia tai esimerkiksi hiusten kuivuutta.

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat vitamiinit auttavat säilyttämään ihon kimmoisuuden ja kosteustasapainon, kun taas tietyt vitamiinit edistävät hiusten kasvua ja ehkäisevät niiden haurastumista. Kynsien terveyttä edistävät vitamiinit puolestaan pitävät kynnet vahvoina ja estävät niiden lohkeilua. Ikääntyessä vitamiineilla ja kivennäsiaineilla on yhä suurempi merkitys.

Yksi erityisen merkittävä vitamiini hiuksille, iholle ja kynsille on biotiini, joka tunnetaan myös B7-vitamiinina tai H-vitamiinina.

Valikoimassamme on useita monivitamiinivalmisteita, joihin on koottu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukeva kokonaisuus vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat vitamiinit ja mineraalit

Iho on kehomme suurin elin, joka heijastelee kehomme hyvinvointia. Ihon hyvinvointi ja ulkonäkö ovat ymmärrettävästi meille tärkeä asia.

C-vitamiini eli askorbiinihappo on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Se myös edistää kollageenin tuotantoa, mikä pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana.

A-vitamiini auttaa pitämään ihon terveenä ja nuorekkaana edistämällä ihosolujen kasvua ja uusiutumista.

B-vitamiinien puute voi johtaa useisiin iho-ongelmiin, kuten kuivuuteen, hilseilyyn ja akneen.

D-vitamiinilla on merkittävä vaikutus koko kehon, mutta myös ihon terveyteen. D-vitamiinin puute voi johtaa erilaisiin iho-ongelmiin, kun ihon suojamekanismi pääsee heikkenemään. Iho tarvitsee riittävästi D-vitamiinia pysyäkseen terveenä ja vahvana.

E-vitamiini suojaa ihoa UV-säteilyn ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta sekä hidastaa ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Se hoitaa kuivaa ihoa ja nopeuttaa ihovaurioiden paranemista.

Myös lähes kaikki mineraalit eli kivennäisaineet vaikuttavat ihon hyvinvointiin. Tärkeimpiä kivennäisaineita ihon hyvinvoinnin kannalta ovat esimerkiksi ihon uusiutumista tukeva sinkki ja kollageenin tuotantoa edistävä seleeni.

Hiusten vahvistamiseen tarkoitetut vitamiinit

Kauniit ja terveet hiukset ovat monien meistä toiveena ja ravitsemuksella on suuri merkitys hiusten kunnon ylläpitämisessä. Monet vitamiinit voivat auttaa vahvistamaan hiuksia ja edistää niiden kasvua.

Yksi näistä vitamiineista on biotiini. Biotiini on olennainen aine hiusten rakentumiselle, sillä se osallistuu keratiinin tuotantoon, joka on hiusten pääasiallinen proteiini. Riittävä biotiinin saanti voi auttaa ehkäisemään hiusten haurastumista ja lisätä niiden lujuutta.

Kynsien terveyttä edistävät vitamiinit

Kynnet voivat heijastaa kehon yleistä terveydentilaa, ja niiden kunto voi kertoa ravitsemuksen puutteista tai epätasapainosta. Yksi tärkeimmistä vitamiineista kynsille on biotiini. Biotiini auttaa vahvistamaan kynsiä ja estämään niiden lohkeilua. Lisäksi se voi myös edistää kynsien kasvua ja parantaa niiden ulkonäköä.

Muita hyödyllisiä vitamiineja kynsien terveydelle ovat esimerkiksi A-vitamiini, E-vitamiini ja D-vitamiini.

Biotiini

Biotiini, joka tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini tai H-vitamiini, on yksi tärkeimmistä vitamiineista ihon, hiusten ja kynsien terveyden kannalta.

Tämä vesiliukoinen vitamiini osallistuu moniin kehon aineenvaihduntaprosesseihin ja on erityisen merkittävä hiusten ja kynsien rakentumisessa. Biotiinin puute voi johtaa hiusten harvenemiseen, hauraisiin kynsiin ja ihon kuivuuteen.

Muut ihon, hiusten ja kynsien terveyteen vaikuttavat ravintolisät

Kollageenilisä

Hyaluronihappo

Omega 3 -rasvahappo

MSM

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.