Laponie of Scandinavia

Suomessa kehitetty ja valmistettu sarja erityisesti herkälle ongelmaiholle, mutta ihana ihan jokaiselle. Hellävaraiset mutta tehokkaat raaka-aineet puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Mutkattomia ja helposti yhdisteltäviä tuotteita täydelliseen ihonhoitoon. Lue lisää Laponie of Scandinavia -tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 16 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kotimainen Laponie of Scandinavia herkälle ja ongelmaiholle

Laponie on kotimaista, mutkatonta ja luonnollista ihonhoitoa herkälle ja ongelmaiholle. Sarja koostuu pelkistetystä ja keskenään yhdisteltävästä tuotteesta. Hellävaraiset mutta tehokkaat raaka-aineet puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat ihoa.⁠ Sarjalla on myös Allergia-, Iho, ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Laponien perustaja Kristina ja kemisti Jaana testaavat tuotteet itse varmistaakseen, että ne todella toimivat.

Laponien tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle ja ongelmaiholle ilman lisättyjä hajusteita tai täysin ilman hajusteita, vegaanisilla ja kasviperäisillä raaka-aineilla, jotka on tuotettu mahdollisimman paikallisesti ja kestävästi. Tuotepakkauksissa käytetään ensisijaisesti kierrätettäviä materiaaleja: lasia, alumiinia ja pahvia.

Miksi Laponien tuotteet sopivat erityisen hyvin herkälle iholle?

Laponien tuotteet on kehitetty herkälle ongelmaiholle, jolle mikään muu ihonhoitotuote ei tunnu sopivan. Laponien perustaja Kristina Pentti kärsi erilaisista iho-ongelmista vuosia, eikä tuntunut löytävän apua mistään ihonhoitotuotteesta, hoidosta tai lääkkeestä.

Hän alkoi tutkia kosmetiikkapurkkien aineisosaluetteloja ja etsiä tuotteita, jotka eivät sisältäneet hänelle sopimattomia ainesosia. Joidenkin epäonnisten yritysten jälkeen hän alkoi opiskella itsenäisesti kosmetiikan raaka-aineista ja ihonhoidosta, ja valmistaa omia yksinkertaisia tuotteita itselleen. Pikkuhiljaa ihon kunto parani ei virheettömäksi, mutta terveeksi.

Vuosien mittaan ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteiden valmistuksesta tuli Kristinalle intohimo. Hän haaveili pitkään oman ihonhoitosarjan perustamisesta, ja viimein vuonna 2015 hän perusti Laponien. Nykyisin Kristina ja Laponien kemisti Jaana kehittävät tuotteita herkälle ongelmaiholle Espoossa sijaitsevassa omassa laboratoriossa.

Suosituimmat Laponie of Scandinavia -tuotteet

Laponie of Scandinavia -kategoriat

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.