Tutustu meihin

Jolien myymälässä ja hoitolassa nämä ammattitaitoiset, kokeneet kosmetologit; ihonhoidon ja meikkien asiantuntijat, ovat valmiina ratkaisemaan iho-ongelmasi tai luomaan sinulle upean meikin.

Mariela

Marielalla on yli 15 vuotta työkokemusta asiakaspalvelun ammattilaisena ja toimii nykyään Jolien spa managerina. Vuosikymmen sitten hän valmistui myös kosmetologiksi, ja perusti tuolloin oman hoitolan Tampereelle. Sittemmin Marielan muutettua takaisin pääkaupunkiseudulle, hän on työskennellyt kosmetiikan maahantuonnin parissa.

Marielan kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi jo nuorena, kun hänelle puhkesi psoriasis ylioppilaskirjoitusten aikaan. Tuolloin hän kiinnostui luonnonkosmetiikasta sekä sisäisestä hyvinvoinnista, ja halusi yrittää tehdä itse kaikkensa ihonsa ja terveytensä eteen. Vuonna 2012 Marielan esikoisen syntymän jälkeen hyvinvointi-intressi sai vielä lisää vauhtia, ja lopullinen siirtyminen luonnonkosmetiikkaan oli selvää. Jooga ja pilates ovat myös lähellä hänen sydäntään.

Marielan kauneuskäsitys on holistisen yksinkertainen. Kauneus tulee sisältä: kun elimistö ja suolisto voivat hyvin, myös iho ja mieli voivat hyvin. “Beauty is not in the face; Beauty is a light in the heart.” Hoitajana Mariela on aidosti läsnä ja haluaa keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Häneltä saat aina kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavan hoitokokemuksen. Mariela pyrkii hoidon aikana harmoniseen rauhaan ja pystyy tarjoamaan hoidettavalleen rentouttavan ja vaikuttavan pysähtymisen hetken.

Janina

Janina on työskennellyt kosmetologina vuodesta 2015 ja liittynyt timanttiseen tiimiimme tammikuussa 2021. Kosmetologiopinnoista Janina kiinnostui omien iho-ongelmien kautta ja sitä kautta kiinnostui kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Omiin iho-ongelmiin hän on saanut apua muun muassa Esse Organic Skincare sarjan avulla.

Janinan rauhallinen olemus ja läsnäolo rentouttaa niin mielen kun kehon. Kasvo- ja vartalohieronnat ovat Janinan erityisosaamista hänen intensiivisten otteiden ja lämpöisten käsien ansiosta.
Janinan vahvuuksiin kuuluu myös Jolie span pedikyyrit jotka hän toteuttaa perusteellisesti toiveet huomioiden. Pedikyyrin jälkeen pehmeät jalkapohjat ja rentoutunut mieli on taattu!

Janinan lempituote kasvojen ihonhoidossa on ehdottomasti Essen Protect Oil, jonka avulla kasvojen herkkä iho on rauhoittunut selvästi. Toinen ehdoton suosikki, joka löytyy niin kotona kuin käsilaukusta, on Madaran Infusion Vert Repairing -käsivoide. Tämän käsivoiteen avulla kädet pysyvät hoitotyössä pehmeinä.

Psst.. Betjänar också på svenska!

Marika

Kauneudenhoitopalveluiden lisäksi Marika toimii luonnonkosmetiikan parissa kouluttajana sekä myyntikonsulenttina. Positiivisuus ja läsnäolo ovat Marikan suuria voimavaroja, jotka hän haluaa välittyvän hoitotyössä myös asiakkaille. Marikan läsnäolon vahvuutena on tuoda kosketukseen syvempi merkitys.

Luonnonkosmetiikka on Marikalle tuttua jo vuosikymmenien takaa. Ekologiset arvot, puhtaat raaka-aineet sekä ihon ja kehon syvempi yhteispeli ovat aina olleet lähellä sydäntä. Myös liikunta ja koko kehon hyvinvointi kuuluu monipuolisesti Marikan elämään ja tuo hänelle elämäniloa sekä vastapainoa työn rinnalle.

Marikan ehdottomiin suosikkituotteisiin kuuluu Esse Organic Skincare Plus -linjan tuotteet.

Johanna

Aikoja varattavissa rajoitetusti!

Johanna on luonnollisen kokonaisvaltaisen hoitotyön konkari. Hän on valmistunut kosmetologiksi vuonna 1992, maskeeraajaksi 1995 ja shiatsuterapeutiksi 2015. Johanna on tehnyt monipuolisesti hoitotyötä yli 20 vuotta, niistä 12 vuotta yrittäjänä. Hoitotyön lisäksi Johanna työskentelee nykyään aktiivisesti Esse Organic Skin Care ammattisarjan kanssa.

Kaikki holistiset hoidot ovat lähellä Johannan sydäntä. Hän on opiskellut pitkälle aromaterapiaa ja tuntee hyvin vyöhyketerapiaa ja kiinalaista lääketiedettä. Johanna hyödyntää laajaa kokemustaan ja osaamistaan hoitotyössä, hänen keskiössään on aina ihminen kokonaisuutena. Kysymys, miksi iho oireilee, on hänen loputtoman mielenkiintonsa kohteena.

Luonnonkometiikka on ollut Johannalle itsestäänselvä valinta jo 2000-luvun alusta asti. Luonnonkosmetiikan äärelle hänet on kuljettanut luonteva tie aromaterapian kautta. Johanna on tehnyt hoitoja luonnonkosmetiikalla aikana, jolloin puhtaiden ja laadukkaiden luonnonkosmeiikan hoitolatuotteiden saatavuus oli suhteellisen heikko. Siksi hän sekoitti tuolloin itse savet, marjajauheet ja jogurtit…

Johannan erityisosaamista ovat holistiset kokonaisvaltaiset hoidot, joissa mennään pintaa syvemmälle. Esse Organic Skincare on Johannan lempilapsi, jota hän iloisena ja ylpeänä kouluttaa muille ammattilaisille. Ilman eteerisiä öljyjä Johanna ei selviäisi päivääkään!

Heidi H.

Äitiyslomalla

Heidi on työskennellyt monipuolisesti luonnonkosmetiikan parissa vuodesta 2017, niin hoitolassa että myymälän puolella. Pirteä ja empaattinen Heidi vastaa nykyään Jolie shop Töölön myymälästä sekä hemmottelee asiakkaitaan kerran viikossa span puolella.

Heidi rakastaa auttaa asiakkaitaan! Heidi ottaa sydämen asiaksi asiakkaansa erilaiset huolet ihon hoitamisessa ja ihon kunnon ylläpitämisessä. Hän etsii mielellään asiakkaan kanssa yhteistyössä yksilöllisesti sopivia tuotteita ja ihonhoitoratkaisuja. Hän kutsuu luokseen niitä, joiden mielessä on luonnonkosmetiikkaan vaihtaminen tai joiden iho kaipaa uutta hoitosarjaa tai hoitorutiinia. Luonnonkosmetiikka vastaa Heidin omia arvoja, ja tarjoaa iholle vain parasta! Heidi haluaa työskennellä oikeasti toimivilla tuotteilla ilman mitään turhuuksia.

Hänen omat ehdottomat lempituotteensa ovat Esse Organic Skincaren Sensitive -linjan tuotteet joiden avulla Heidi on saanut oman ihon kuntoon. Vartalon ihoa Heidi hellii Patykan ylellisillä ihonhoitotuotteilla.

Heidi S.

Museokadun myymälää emännöi Heidi, joka on itseoppinut luonnonkosmetiikkaspesialisti. Aihepiiri on aina kiinnostanut häntä. Heidi on työskennellyt aikaisemmin Ruohonjuuressa. Luonnonkosmetiikasta Heidi on löytänyt ratkaisut oman ihonsa pulmiin. Heidin erityisosaamista on ihonhoito ja parhaiden ratkaisujen etsiminen erilaisiin iho-ongelmiin yhdessä asiakkaan kanssa. Heidiä kiinnostavat erilaiset ainesosat ja niiden aikaansaamat tulokset ja vaikutukset. Häntä innostaa loputtomiin kuulas ja hehkeä iho, ikääntymisen merkkien hidastaminen ja kosteutus. Uusin villitys on luonnollinen hiustenhoito ja luonnonmukainen värjäys. Heidi on varma siitä, että luonnonkosmetiikalla hoidettu iho on kaunein. Se hehkuu aidosti!

Heidin lempituotteet ovat säilyneet samoina jo pitkään. Heidi luottaa muutamiin ikuisuustuotteisiinsa ja sen lisäksi hänellä on aina kesken myös pieni testilaboratorio. Heidistä on ihanaa kommunikoida ihonsa kanssa, joka puhuu hänelle tarkasti. Kokeilujen aikaansaamaa vuorovaikutusta Heidi raportoi mielellään asiakkailleen.

Aliman mineraalimeikkipohjasta Heidi ei aio luopua koskaan. Absolutionin voiteet ja hoitotiivisteet ovat hänen suosikkejaan. Heleimmän ihon taikovat öljyt ja balmit. Ihonhoito on Heidin mielestä pohjimmiltaan simppeliä; tärkeintä on poistaa meikit ja lika aina huolellisesti ja kosteuttaa ihoa – paljon!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.