Tutustu meihin

Jolien myymälässä ja hoitolassa nämä ammattitaitoiset, kokeneet kosmetologit; ihonhoidon ja meikkien asiantuntijat, ovat valmiina ratkaisemaan iho-ongelmasi tai luomaan sinulle upean meikin.

Mariela

Marielalla on yli 15 vuotta työkokemusta asiakaspalvelun ammattilaisena ja toimii nykyään Jolien spa managerina. Vuosikymmen sitten hän valmistui myös kosmetologiksi, ja perusti tuolloin oman hoitolan Tampereelle. Sittemmin Marielan muutettua takaisin pääkaupunkiseudulle, hän on työskennellyt kosmetiikan maahantuonnin parissa.

Marielan kauneuskäsitys on holistisen yksinkertainen. Kauneus tulee sisältä: kun elimistö ja suolisto voivat hyvin, myös iho ja mieli voivat hyvin. Teinivuosina puhjennut psoriasis sai Marielan kiinnostumaan kokonaisvaltasemmasta hyvinvoinnista.

Hoitajana Mariela on aidosti läsnä ja haluaa keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Häneltä saat aina kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavan hoitokokemuksen. Mariela pyrkii hoidon aikana harmoniseen rauhaan ja pystyy tarjoamaan hoidettavalleen rentouttavan ja vaikuttavan pysähtymisen hetken.

Psst.. Hoitoaikoja varattavissa rajoitetusti!

Heidi S.

Museokadun myymälävastaava Heidi on itseoppinut kosmetiikkaspesialisti. Kosmetiikka on nuoresta asti kiinnostanut häntä. Heidi seuraa mielellään kauneusvaikuttajia ympäri maailmaa ja hankkii jatkuvasti uutta tietoa alan trendeistä ja uutuuksista.

Omaa ihoaan Heidi hoitaa Esse-sarjalla ja onkin saanut siitä loistavan avun oikuttelevalle iholleen. Meikit ovat Heidin intohimo ja niitä löytyy hänen kotoaan paljon. Koskaan ei voi olla liikaa poskipunia! Heidi uskoo, että jokaiselle löytyy se oikea huulipunasävy ja että meikin vaikutusta itsetunnolle ei pidä vähätellä. Kaunistautuminen itseä varten on terapeuttista ja antaa voimaa!

Inspiraationsa Heidi ammentaa pariisilaisnaisten vaatekaapeista ja meikkipussiin eksyy aina uusia peitevoidekokelaita. Heidin mielestä jokaisen naisen meikkipussissa tulisi olla joku tuote, jolla saa kulmat kauniiksi ja posket heleäksi. Kauneus kaikella tapaa ja kaikessa on lähellä Heidin sydäntä. Työssään Heidi rakastaa eniten sitä, kun asiakas katsoo meikkauksen jälkeen peiliin ja toteaa olevansa kaunis.

Beda

Bedan kuuden vuoden yrittäjyys jäi Lahteen ja uudet tuulet puhalsi Helsinkiin hemmottelemaan Jolien ihania asiakkaita joulukuussa 2022. Hoitotyön ohella Beda toimii kouluttajan roolissa probioottiselle ihonhoitosarjallemme Esselle.

Beda mieltää itsensä kosmetiikan suurkuluttajaksi, mutta on jo vuosien ajan pyrkinyt valitsemaan tuotteet ekologisuuden ja sisällön rikkauden mukaan. Ihoa Beda on halunnut jo vuosia hoitaa mahdollisimman luonnollisin tavoin, pyrkien tukemaan luonnollista kehon ja mielen hyvinvointia. Tietoa ja taitoa Bedalle on kertynyt vuosien varrelta myös hiustenhoidon puolelta sekä kauneudenhoitoalan neuvontapalvelututkinnon kautta.

Bedan hemmottelevissa käsissä pääset nauttimaan kokonaisvaltaista hoitoa, oli kyse iho-ongelmista tai ollessasi vain takuuvarman rentoutumisen tarpeessa. Lempeä ja levollinen läsnäolo valtaa kehon sekä mielen näissä käsissä!

Janina

Janina jatkaa uusien haasteiden pariin kesäkuussa 2024

Koko Jolien tiimi jää ikävöimään Janinan ammattitaitoa, hersyvää huumoria ja tsemppaavaa asennetta.
Paljon onnea uusiin haasteisiin, Janina! Kiitos viimeisistä antoisista vuosista!

Tytti

Tytin taival Joliessa alkoi työharjoittelun kautta vuonna 2021, jonka jälkeen hän liittyi Jolien timanttiseen tiimiin mukaan. Ihanaa!

Tytin mielenkiinto ammattia kohtaan heräsi, kun hän löysi omalle iholleen sopivat tuotteet pelastamaan haastavat iho-ongelmat. Tytin mielestä tärkeintä ihonhoitotuotteissa on hellävaraisuus ja tehokkuus, joka toteutuu mm. ammattisarja Essen tuotteissa.

Tytin miellyttävän rauhallinen olemus ja varmat ja lempeät kädet hemmottelevat sekä kasvot että kehon. Tytti haluaa olla aidosti läsnä ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon parhaalla mahdollisella tavalla.

Heidi H.

Vanhempainvapaalla

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.