Whamisa

Whamisa on K-Beautyn todellinen tähti. Whamisan salaisuus piilee tuotteiden patentoidussa fermentointimenetelmässä. Whamisa on tunnettu huikeista kasviraaka-aineista sekä ihanan kevyistä, mutta superkosteuttavista koostumuksista. Lue lisää Whamisasta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 38 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Korealainen ihonhoito valloittaa maailman

Korealainen kauneudenhoito eli niin sanottu k-beauty on kauneusmaailman kohuttu trendi. Korealaiset naiset ovat kuuluisia kauniista ja säteilevästä ihostaan, jonka salaisuus piilee korealaisessa kosmetiikassa ja ihonhoitorutiineissa. Korealaisessa ihonhoidossa tärkein ajatus on, että iho on kauneuden perusta, eikä sitä tarvitse piilottaa paksun meikin alle. Tutustu korealaisen ihonhoidon oppaaseen

Whamisa on K-beautyn supertähti

Whamisa on vuonna 2010 perustettu korealaisen kauneudenhoidon huippumerkki, joka pitää sisällään luonnollisessa ja puhtaassa muodossa k-beautyn parhaat ominaisuudet: Korkean teknologian, pitkän linjan tuote- ja kehitystyön, huikeat kasviraaka-aineet ja ihanan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset.

Brändi nauttii suurta suosiota ihonhoitosarjojen keskuudessa ja se onkin tunnettu useasta kulttituotteestaan, kuten jatkuvasti myydyimpien tuotteidemme kärkipaikoilla keikkuvasta Toner Deep Rich -hoitonesteestä.

Fermentoidut raaka-aineet

Tuotteiden teho perustuu fermentoituihin koostumuksiin. Whamisan tuotteet ovat myös kokonaan vedettömiä, joka takaa 100 % rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet. Vedettömyyden ansiosta tuotteet ovat myös erittäin riittoisia, jonka huomaa nopeasti niitä käyttäessä.

Fermentointi on maitohappokäymistä, jossa hyödynnetään lactobacillus-bakteereja, jotka pilkkovat kasvien ravintoaineita molekyylikooltaan pienemmiksi peptideiksi ja aminohapoiksi.

Fermentoinnin idea on siinä, että se pilkkoo aineita pienempään kokoon, jolloin iho pystyy hyödyntämään ainesosia tehokkaammin. Fermentointiprosessissa syntyy myös ainutlaatuisen vaikuttavia ainesosia, jotka iho pystyy hyödyntämään tehokkaasti.

Ihon mikrobiomin kannalta fermentoidut tuotteet vaikuttavat iholla prebioottisesti raviten iholle hyödyllisiä probiootteja.

Tuotteiden koostumukset

Yksi Whamisan avainsanoista on k-beautynkin opeista tunnettu layering eli kerrostaminen. Whamisan tuotteet ovat superkosteuttavia ja kevyitä koostumuksiltaan, jonka ansiosta tuotteita on helppo lisätä iholle yksi toisensa jälkeen antaen tuotteiden aina välissä hetken imeytyä.

Kevyiden ja helposti ihoon imetyvien koostumusten ansiosta ei tarvitse pelätä, että tuotteiden kerrostaminen tukkisi ihon. Whamisan tuotteet ovat helppoa käyttökosmetiikkaa, sillä niitä voi hyvin käyttää myös vain yksi tuote kerrallaan tai osana muuta kosmetiikkavalikoimaa.

Suurin osa tuotteista ei sisällä lainkaan alkoholia. Joissakin tuotteissa luomualkoholia on käytetty tarvittaessa tuotteen koostumuksen tai toiminnan kannalta. Whamisan tuotteet on aina valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita. Kesän 2020 uudistuksen myötä Whamisan tuotteiden koostumuksia on parannettu entistäkin hellävaraisemmiksi ja hoitavimmiksi.

Sertifioitu K-beauty-brändi

Whamisa on yksi harvoista luonnollisista K-beauty-brändeistä. Koreasta tulevaa kosmetiikkaa ei aina voida luokitella luonnonkosmetiikaksi. Whamisa voikin olla ylpeä itsestään, sillä se on saanut saksalaisen luonnonkosmetiikan BDIH-sertifikaatin, jonka vaatimukset ovat melko tiukat. Whamisan tuotteet ovat myös EWG- sertifioituja.

Seuraa Whamisaa Instagramissa: @whamisafinland

Whamisa-tuotekategoriat

Whamisa puhdistustuotteet

Whamisa kasvovedet

Whamisa seerumit

Whamisa kasvovoiteet

Whamisa kasvoöljyt

Whamisa sheetmaskit

Whamisa kasvonaamiot

Whamisa hiustuotteet

Suosituimmat Whamisa-tuotteet

Whamisa Toner Deep Rich -Superkosteuttava Kasvovesi

Whamisa Cleansing Oil -Puhdistusöljy

Whamisa Water Cream -Kosteuttava Kasvovoide

Whamisa Fresh Algae Kelp Mask – Merilevänaamio

 

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.