puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Aitoa, puhdasta & laadukasta

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä per tilaus

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus 5.2. asti

Ostoksille

Osta 100 €:lla, saat 25 % alen

Nappaa talvipäivien luottotuotteet kylpyhuoneeseen Jolien Satasen päiviltä! Saat 25 % alen, kun ostat kosmetiikkatuotteita vähintään 100 eurolla koodilla: IHANA*. Kampanja on voimassa 5.2.2023 saakka.

Talven luottotuotteetPuhdistustuotteet
Kasvovedet  |  Seerumit  |  Kasvovoiteet
Kasvoöljyt  |  Kasvonaamiot
Meikit  |  Vartalo
Hiukset

Iho kiristää, hilseilee ja halkeilee? Tammi-helmikuun kylmä pakkassää yhdistettynä kuivaan huoneneilmaan on haastava duo monelle meistä. Talvella pääpaino ihonhoidossa onkin ihon kosteustasapainon ylläpitäminen ja sen ravitseminen tehokkailla raaka-aineilla. Poimi Jolien Satasen päiviltä mukaan omat ihanat talvi-ihon pelastajasi!

Talvi-ihon parhaat putsarit

Valitse talvella hoitavampi ja ravitsevampi puhdistustuote kylmän viiman ja kuivan sisäilman kuivattaessa ihoa. Puhdistusöljyt ja -maidot puhdistavat kasvosi lempeästi mutta tehokkaasti samalla raviten kosteuskoyhää ihoa. Alapuolelta löydät suosikkejamme talvi-ihon puhdistukseen.

Kosteuta talvi-ihoa

Kosteuta, kosteuta, kosteuta – anna ihollesi paljon kosteutta sekä ravitse ja suojaa sitä kylmää ilmaa vastaan. Talvella ihonhoitotuotteet kannattaa vaihtaa kosteuttavampiin ja ravitsevampiin. Alapuolelta löydät huippuvalintoja talven ajan kasvovedeksi, seerumiksi ja kosteusvoiteeksi.

Öljyt ja balmit

Ota kasvoöljy tai balmi mukaan ihonhoitorutiinisi – rasvainen koostumus sitoo kosteuden ihoon tehokkaasti. Öljymäinen hoitotuote on erityisen hyvä lisä ihonhoitoon, kun talven viima kuivattaa ihon rutikuivaksi. Alapuolelta löydät ihania vaihtoehtoja kosteuden sitomiseen ihoon.

Kasvonaamiolla tehokosteutusta talvi-iholle

Naamioilla hemmottelet ihoasi ihanasti vaikkapa saunomisen yhteydessä. Kasvonaamiot ovat oiva tapa tehostaa ihonhoitorutiinia tarjoamalla kasvoille extrakosteutusta. Alapuolella valintojamme talven suosikkikasvonaamioiksi.

Helli vartaloa ja hiuksia

Myös vartalon iho ja hiukset kuivuvat talvella –helli vartaloa ja taltuta sähköiset pakkaskutrit kosteuttavilla ja hoitavilla hiustenhoitotuotteilla. Alapuolelta löydät suosikkejamme vartalon ja hiusten hoitamiseen talvikaudella.

*Tietoa alennuksista Joliessa

Satasen päivät -kampanja ei koske lahjakortteja, eikä tuotemerkkejä:

  • Abel
  • Esse Probiotic Skincare
  • Kjaer Weis
  • Less is More
  • Und Gretel.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.