Taika

Taika on suomalainen, vegaaninen, hiilineutraali ja ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka ilahduttaa huikealla hinta-laatusuhteellaan. Tuotteet ovat koostumuksiltaan kevyitä, kosteuttavia, nopeasti imeytyviä ja helppoja käyttää – täydellistä arjen ihanaa luottokosmetiikkaa.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 25 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Taika on aitoa luonnon taikuutta. Pohjoisen luonnossa on viisautta ja voimaa, jonka Taika tuo osaksi jokapäiväistä ihonhoitoa. Raikkaan tuoksuiset tuotteet ovat edullista arjen käyttökosmetiikkaa modernilla otteella.

Taika on suomalainen, vegaaninen, hiilineutraali ja ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka ilahduttaa huikealla hinta-laatusuhteellaan. Tuotteet ovat koostumuksiltaan kevyitä, kosteuttavia, nopeasti imeytyviä ja helppoja käyttää – täydellistä arjen luottokosmetiikkaa. Suosittelemme niitä erityisesti silloin, kun kaipaat edullisia, vastuullisia ja vaivattomia vaihtoehtoja täydentämään peilikaappiasi.

Tuotteiden tähtiainesosa on koivunmahla, joka on tuttu raaka-aine myös trendikkäästä K-Beautystä eli korealaisesta kosmetiikasta. Koivunmahla sisältää liudan mineraaleja, vitamiineja, antioksidantteja, aminohappoja, entsyymejä sekä proteiineja, jotka tuovat iholle lempeää hoivaa. Koivunmahla on vaikutuksiltaan kosteuttava sekä ärtynyttä ihoa lepyttelevä.

Taikan tuotteet pakataan kierrätysmuoviin sekä kasviperäiseen muoviin ilman ulkopakkauksia. Tuotteet valmistetaan Vantaan Piispankylässä tehtaalla, joka toimii 100 % uusiutuvalla sähköllä. Tuotteissa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä testata eläimillä. Taika on hyvän mielen vastuullinen valinta, joka hurmaa käyttäjänsä raikkaalla olemuksellaan ja toimivuudellaan.

Jos testaat vain yhtä, Jolie suosittelee lämmöllä taikamaisen ihanaa suihkugeeliä, jonka herkullinen tuoksu ja lempeästi vaahtoava koostumus vakuuttivat meidät heti ensi kosketuksella!

Taika – True natural magic.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.