BB-, CC- ja DD-voiteilla sekä sävyttävillä päivävoiteilla ihon pienet virheet ja sävy tasoittuvat aavistuksen verran.

BB-, CC- ja DD-voiteet sekä sävyttävät kasvovoiteet

Houkutteleeko sinua astetta luonnollisempi meikkipohja, jolla ihon pienet virheet ja värin saa tasoitettua ilman vahvan pigmenttistä meikkivoidetta? Sinulle voisi sopia BB-voide, CC-voide, DD-voide tai sävyttävä päivävoide.

Näillä voiteilla saa niin työpäivään kuin vapaapäiväänkin asteen verran viimeistelyä, hehkua ja ryhtiä. Laadukas sävyttävä voide myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä antaa sille suojaa päivän ajaksi. Jolien valikoimasta löytyy useita täydellisiä, ihonhoitoon verrattavia kevytmeikkituotteita.

BB-, CC- ja DD-voiteiden sekä sävyttävien päivävoiteiden keskinäiset erot ovat pieniä. Jatka lukemista, niin saat selville miten nämä tuotteet eroavat toisistaan. Minkä sinä valitsisit?

BB-voide | CC-voide | DD-voide | Sävyttävä voide eli skin tint

BB-voide = beauty balm

BB-voide on kevytmeikkituote, joka vertautuu kätevimmin sävyttävään päivävoiteeseen. Sen alkuperäinen nimi tulee sanoista ”blemish balm”, ja sitä kutsutaan myös ”beauty balmiksi”.

Alunperin Koreasta lähtöisin olevat BB-voiteet ovat tyypillisesti monitoimituotteita, jolla on kosteuttavia, suojaavia, kirkastavia tai ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Usein ne sisältävät myös UV-suojan.

BB-voiteen kylkiäisinä saa sävyä, joka aavistuksen peittää ihon pieniä kauneusvirheitä ja toimii helppona ja luonnollisena meikkinä.

BB-voiteiden koostumus ja peittävyys vaihtelevat runsaasti. Jotkut BB-voiteet ovat hyvin kuulaita, kun taas esimerkiksi Jolien valikoimassa myytävä Whamisan korealainen BB-voide on yllättävän peittävä ohuesta koostumuksestaan huolimatta.

Novexpert The Caramel Cream BB-voiteesta on saatavilla kaksi sävyä: Fair ja Medium.

Miten BB-voidetta käytetään?

BB-voidetta voi levittää sormin kosteusvoiteen tapaan. Nopeaan laittautumiseen riittää kasvovesi ja BB-voide puhdistetulle iholle. BB-voidetta voi käyttää myös meikkivoiteen tapaan ihonhoitorutiinin jälkeen.

Jos käytät peittävämpää BB-voidetta ja haluat kestävämmän lopputuloksen, voit hyödyntää myös sivellintä ja kokeilla hiukan kerrostaa voidetta.

Novexpertin The Caramel Cream BB-voiteen koostumus on kevyt.

Mikä on paras BB-voide?

Yksi suosikkimme ja kiireisen meikkaajan pelastus on herkulliselta toffeelta tuoksuva Novexpertin The Caramel Cream BB-voide. Voide taikoo kasvoille muutamassa hetkessä valovoimaisen, luonnollisen näköisen lookin. Kevyt koostumus tasoittaa ihonsävyä, mutta enemmän peittoa vaativiin kohtiin suosittelemme käyttämään lisäksi peitevoidetta.

Novexpertin BB-voide on ihanteellinen kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille erityisesti silloin, kun iho kaipaa kirkastavaa vaikutusta. Hoitava voide sisältää ainutlaatuista, melaniinin tuotantoa tehostavaa johanneksenleipäpuu-uutetta, joka auttaa ihoa säilyttämään päivetyksen pidempään.

Valitse kahdesta sävystä itsellesi sopivin: Fair on vaaleampi ja viileään taittava. Medium on puolestaan lämminsävyinen, hieman tummempi sävy, joka sopii loistavasti esimerkiksi päivettyneelle iholle.

Yhteenveto Novexpertin The Caramel Cream BB-voiteesta:

Peittävyys: 2/5
Levittyvyys: 5/5
Kuulaus: 5/5
Kesto: 3/5

Mádaran suosittu CC-voide

CC-voide = color correct

CC-voide on ihon sävyä korjaava monitoimituote, joka toimii puolipeittävänä meikkivoiteena ja kosteusvoiteena.

BB- ja CC-voiteet ovat samankaltaisia, mutta niillä on yksi keskeinen ero: CC-voide eli ”color correct” korjaa nimensä mukaisesti ihon sävyvirheitä. CC-voiteessa saattaa olla mukana primer -henkistä sävyä, joka neutraloi tai taittaa ihon sävyä esimerkiksi vähemmän punertavaksi tai sinertäväksi.

CC-voide sisältää tyypillisesti enemmän pigmenttiä ja siksi peittää paremmin kuin BB-voiteet tai sävyttävät päivävoiteet. CC-voide on täydellinen valinta, jos haluat yhdistää ihonhoidolliset hyödyt ja lähes meikkivoiteen tasoisen peittävyyden.

CC-voide kannattaa hankkia kevytmeikkituotteeksi iholle, jolla on pigmenttimuutoksia, joka punoittaa helposti, jonka verisuonet kuultavat näkyvissä tai jolla on esimerkiksi arpia.

Miten CC-voidetta käytetään?

Samoin kuin BB-voidetta, myös CC-voidetta käytetään ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena tai meikkipohjan ensimmäisenä tuotteena. Hoitavan koostumuksen ansiosta voit levittää CC-voiteen alle ainoastaan kasvoveden tai kevyen seerumin. Kannustamme kuitenkin kuulostelemaan ihon omia tarpeita. Kuivaihoisille suosittelemme aina erillistä kasvovoidetta varmistamaan riittävän kosteutuksen.

CC-voiteen voi levittää sormin, meikkisiveltimellä tai -sienellä. Sen päälle voi levittää muut meikkituotteet, kuten puuterin, poskipunan tai bronzerin, aivan kuten meikkivoiteen päälle.

Mádaran CC-voiteessa on neljä sävyä

Mikä on paras CC-voide?

Mádaran supersuosittu City CC Anti-Pollution CC-voide on ihon sävyä korjaava monitoimituote, joka toimii kevyenä aurinkosuojana (SPF 15), puolipeittävänä meikkivoiteena sekä kosteusvoiteena.

Mádaran CC-voide jättää iholle ihanan hehkuvan, kevyen lopputuloksen, joka sopii täydellisesti arkikäyttöön. Kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä silkkinen voide auttaa suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ja niiden aiheuttamilta ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä.

Sävyn valinta on tehty mahdollisimman helpoksi, neljästä sävystä on vaivatonta valita itselle sopivin vaihtoehto:

Yhteenveto Mádara City CC Anti-Pollution CC-voiteesta:

Peittävyys: 2/5
Levittyvyys: 4/5
Kuulaus: 4/5
Kesto: 3/5

Mádaran DD-voide suojaa ihoa

DD-voide = daily defence

DD-voide eli ”daily defence” -voide on ihoa suojaava, hoitava ja puolustava tuote. DD-voiteita myydään sävyllisinä ja sävyttöminä. Koska voiteen ajatus on varjella ihoa ulkoisilta rasituksilta, se sisältää usein aurinkosuojan.

DD-voiteita suositellaan käytettäväksi varsinaisen meikkivoiteen alla tuomassa täsmäapua esimerkiksi pakkaselta, ilmansaasteilta, UV-säteiltä tai vastaavilta ärsykkeiltä suojautumiseen. Niiden muut hoidolliset ominaisuudet (esimerkiksi rauhoittava, kosteuttava, ravitseva) vaihtelevat tuotekohtaisesti.

Sävyttävä kasvovoide eli skin tint

Sävyttävä kosteusvoide (skin tint tai tinted moisturiser) on juuri sitä, miltä se kuulostaa – kosteusvoide, joka tuo iholle kevyen sävyn. Sävytetty kasvovoide on täydellinen valinta “no-makeup”-päiviin.

Sävytetyllä kasvovoiteella iholle saa kevyttä peittävyyttä, joka hieman blurraa ihon epätasaisuutta. Voide myös tuntuu iholla huomaamattomalta, sillä se on ennen kaikkea kostausvoide, ei meikkivoide.

Sävytetyn kosteusvoiteen voi levittää samaan tapaan kuin tavallisen kasvovoiteen. Jos käytät aurinkovoidetta, laita aurinkovoide sävyttävän kosteusvoiteen alle. Sävytetty kasvovoide on helppo levittää sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.