puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Parikymppinen iho

Miten hoitaa parikymppistä ihoa, jotta se voi hyvin? Katso asiantuntijoidemme vinkit ja tuotesuositukset parikymppisen ihon hoitoon!

Puhdistustuotteet | Kasvovedet
Seerumit | Kasvovoiteet ja -öljyt
Silmänympärysvoiteet | Naamiot ja kuorinnat
Hiustuotteet | Vitamiinit

Parinkympin kieppeillä teini-iässä koetut hormonaaliset heilahtelut, jotka ovat näkyneet mahdollisesti ihon rasvoittumisena ja epäpuhtauksina, jopa aknena, alkavat yleensä helpottaa.

Parikymppisenäkin iho heijastaa usein hormonaalisia muutoksia ja suuria hormonaalisia heilahteluja. Näitä voivat olla esimerkiksi ehkäisypillereiden käyttö ja lopetus, raskaus ja imetys sekä sopimaton ruokavalio. Myös opiskeluista tai pätkätöistä aiheutuva stressi voi näkyä ihosta.

Suurin painopiste ihonhoidossa kannattaa pitää ihotyypin mukaisessa tasapainotuksessa.

Parikymppisen ihon hoito

Säännöllinen ihonhoito on hyvä aloittaa viimeistään silloin, kun aloittaa meikkaamisen tai ihoon syntyy epäpuhtauksia. Tyypillisesti tämä tapahtuu teini-iässä.

Murroiästä aina parikymppiseksi nuoren ihon hoitotuotteiksi riittää hyvin muutama ihotyypin mukaan valittu tuote (putsari, kasvovesi ja kasvovoide), liian voimakkaita vaihtoehtoja välttäen. Pääpaino ihonhoidossa on hellävaraisessa puhdistamisessa ja ihon kosteuttamisessa.

Täsmätuotteita voi olla käytössä jo nuorellakin iällä ihon tarpeiden mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi kuorinnat, kosteuttavat tai tasapainottavat naamiot tai seerumit. Aurinkoisena aikana on tärkeää käyttää aurinkosuojaa, joka on paras tapa ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä.

Kun lähestyt kolmeakymppiä

Kolmeakymmentä lähestyttäessä ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto alkavat pikkuhiljaa vähenemään, mikä tarkoittaa ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmestymistä iholle. Parinkympin loppupuolella voikin ottaa käyttöön ensimmäisen ikääntymisen merkkejä ehkäisevän tuotteen, kuten seerumin. Tätä ennen niin sanottujen anti-age-tuotteiden käyttäminen on tarpeetonta.

Ammattilaisen apua ihonhoitoon

Kosmetologilla kannattaa käydä etenkin, jos ihossa on epäpuhtauksia tai muita ongelmia. Kosmetologilla keskitytään ihon tarpeiden mukaiseen hoitoon – tasapainottamiseen, tarvittaessa puhdistukseen sekä mahdollisten arpien hoitoon. Kosmetologilta saat myös ihollesi sopivat tuotevinkit. Varaa aika kasvohoitoon tai ihonhoitokonsultaatioon Jolie Shop & Spahan.

Voit kysyä neuvoa ihonhoitoon Jolien asiantuntijoilta myös täällä verkkokaupassa. Pääset ottamaan yhteyttä meihin sivun oikean alakulman videopallurasta, jossa vilkuttelemme sinulle.