Blogit

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet 2023

11.12.2023, Jolie

Ennen kuin on aika sanoa heipat ainutlaatuiselle Jolie-vuodelle 2023, esittelemme jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan Jolien vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet!

Tänä vuonna Jolien tuotevalikoima on kasvanut ja laajentunut poikkeuksellisen paljon, kun valikoimaamme on purjehtinut niin uusia tuotteita, brändejä kuin kokonaan uusia tuotekategorioitakin. Jolie-vuoden huippuhetkiä ovat olleet muun muassa herkkäihoisten rakastaman Pai Skincaren paluu tammikuussa, vitamiinien ja ravintolisien rantautuminen valikoimaan alkukesästä, hiuskategorian laajentuminen brändeillä, kuten Olaplex, Four Reasons ja Paul Mitchell, sekä viimeisimpänä tehokas islantilainen Bioeffect täydellisesti juuri talven saapuessa.

Tänä vuonna parhaiden tuotteiden valitseminen oli vaikeampaa kuin koskaan, joten kysyimme apua Instagram-seuraajiltamme. Kiitos arvokkaista äänistäsi!

Tässä vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet 2023 -äänestyksen tulokset, ole hyvä!

Vuoden paras meikkiuutuus

Mádara Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation

Parhaan meikkiuutuuden kirkkaimman mitalin vei selvällä voittoprosentilla Mádaran tämän vuoden uutuusmeikkivoide Skinonym, joka keräsi jopa 43 prosentin äänisaaliin kategoriassaan.

Koostumukseltaan kevyt ja puolipeittävä Skinonym sulautuu ja häivyttyy iholle pehmeästi, tasoittaa ihon sävyn eikä sen pysyvyydestä tarvitse huolehtia. Supersuosittuun sisareensa, Mádaran Skin Equal -meikkivoiteeseen, verrattuna Skinonym tekee meikkipohjasta mattaisemman, mutta edelleen juuri sopivasti raikkaan. Me jolielaiset olemme testanneet meikkivoidetta ja todenneet, että se sopii kaikille ihotyypeille – erityisen ihana se on seka- tai rasvaiselle iholle.⁠ Tämä meikkivoide on luonnollinen ja huomaamattoman tuntuinen iholla.

“Skin Equal ei toiminut sekaihollani, vaan näytti rasvaiselta. Tämä on kevyempi ja raikkaamman tuntuinen meikkivoide iholla ja antaa omalle ihotyypilleni sopivamman määrän hehkua. Tämä on täydellinen meikkivoide, kun kaipaan kevyttä peittävyyttä meikissä.”

Lisäksi Skinonym hoitaa ihoa sen sisältämien ainesosien avulla. Kasviperäiset peptidit auttavat stimuloimaan kollageenintuotantoa – ihosta tulee siis jokaisella käyttökerralla täyteläisempi. Hyaluronihappo ja antioksidanttiset mustikan ja pioninjuuren uutteet ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa.⁠

Skinonymistä on tällä hetkellä kuusi iholle kauniisti sulautuvaa sävyä. Tutustu Skinonym-meikkivoiteeseen.

Vuoden paras meikkiuutuus 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1. Mádara Skinonym meikkivoide 43 %, 2. Couleur Caramel Matt ja Glossy -huulipunat 28 %, 3. Alima Pure Loose Mineral Blush 17 %, 4. Lavera Lash to Impress -ripsiväri 12 %.

Vuoden paras meikkiuutuus -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras vartalotuote

Djusie vartaloharja

Ainoana ihonhoitovälineenä kisaan lähtenyt Djusien vartaloharja nappasi vartalokategorian kirkkaimman sijan, eikä suotta!

Paitsi että kuivaharjauksella on lukuisia hyötyjä, on se myös mukavaa tällä harjalla. Laadukas harja on valmistettu luonnonharjaksesta ja pyökistä, ja sen pyöreä muoto istuu täydellisesti käteen. Leveä kuminauha pitää harjan paikallaan kädessä.

Kuivaharjauksella saadaan aktivoitua ihon verenkiertoa ja lymfanesteiden kiertoa sekä kuona-aineet liikkeelle. Harjaus tehostaa ihon aineenvaihduntaa, kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon hapen ja ravinteiden saantia. Kuivaharjaus vaikuttaa niin olon kuin mielenkin hyvinvointiin. Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon entistä paremmin kuivaharjauksen jälkeen ja boostaavat elinvoimaista tunnetta! Iho tuntuu pehmeältä, kiinteytyneeltä ja hehkuvalta.

Vinkki: tämä on varmasti haluttu lahja ihonhoidosta intoilevalle! Tutustu Djusien vartaloharjaan.

Vuoden paras vartalotuote 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1. Djusie vartaloharja 37 %, 2. Mádara Hydra Soft Body Lotion 33 %, 3. Lavera Repair Hand Cream 19 %, 4. Whamisa Fresh Algae Body Melting Scrub 11 %

Vuoden paras vartalotuote -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras puhdistustuote

Vuoden paras puhdistustuote 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1.

Tasapeli: Esse Sensitive Cleanser & Laponie Nourishing Oil Cleanser

Putsarikategoria oli kahden kauppa, kun muut jäivät kauas taakse. Essen Sensitive Cleanseria (43 % äänistä) voisi ehkä kutsua jo klassikoksi, kun taas Laponien Nourishing Oil Cleanser (43 % äänistä) on tuoreempi, mutta jo suuren suosion saavuttanut tuttavuus.

Esse Sensitive Cleanser on lukemattomien herkkä- tai ongelmaihoisten asiakkaidemme luottoputsari. Voidemainen koostumus puhdistaa tehokkaasti, mutta samalla sen tarkkaan valitut ainesosat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat ihoa. PH-tasapainotettu koostumus minimoi ihoärsytyksen. Iho jää puhdistuksen jälkeen rauhallisen ja miellyttävän tuntuiseksi eikä sitä kiristä lainkaan.

“Todella hellävarainen ja miellyttävä puhdistusvoide, ei ärsytä ihoa yhtään.”

“Paras puhdistusvoide ever. Ihana hento tuoksu, tuntuu iholla pyöritellessä aivan taivaalliselta. Kolmas pullo jo menossa.”

Tutustu Esse Sensitive Cleanseriin.

Laponie Nourishing Oil Cleanser on vielä sitäkin minimalistisempi. Vain kahta ainesosaa sisältävä puhdistusöljy on niin ikään täydellinen herkälle ja ongelmalliselle iholle. Hellävaraisesti syväpuhdistava öljy tukee ihon suojakerroksen toimintaa ja saa ihon tuntumaan uskomattoman pehmeältä. Öljyputsari sopii loistavasti vahvan meikin ja aurinkosuojan poistoon. Vaikuttavana aineena toimii rypsiöljy, joka hoitaa ihoa.

“Tämä tuote todellakin toimii, kaikki meikit ja epäpuhtaudet lähtivät todella helposti pois!”

Tutustu Laponien puhdistusöljyyn.

Vuoden paras puhdistustuote 2023 -äänestyksen tulokset olivat: jaettu 1. sija Esse Sensitive Cleanser ja Laponie Nourishing Oil Cleanser, molemmat 43 %, 2. Yin Your Skin Salva Cleansing Potion 10 %, 3. Pai Phaze PHA Cleanser 4 %.

Vuoden paras puhdistustuote -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras kasvonaamio

Laponie of Scandinavia Hydrating Face Mask & Cream

Laponie jatkaa voittokulkuaan kasvonaamioiden kategoriassa. Laponien Hydrating Face Mask & Cream (36 % äänistä) on syväkosteuttava naamio, joka toimii tarvittaessa myös kasvovoiteena silloin kun iho kaipaa erityistä kosteutusta.

Kansainvälisestikin palkittu kasvonaamio kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti ihoa sekä ehkäisee tulehdusta. Se on ihanteellinen herkälle, kuivalle tai ongelmaiholle. Hajusteeton tuote on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen.

“Aivan ihana voide, kuiva, punakka ja kiristelevä ihoni on rauhoittunut täysin. Käytän yhdessä Laponien hoitoveden kanssa päivittäin.”

“Vihdoinkin löysin atooppiselle iholleni tarpeeksi kosteuttava ja hoitavan voiteen. Olen käyttänyt yövoiteena sekä satunnaisesti myös aamulla. Ikäni 47v. Kiitos <3”

“Käytän tätä kosteusvoiteena aamuin illoin. Iso tuubi kestää pitkään, koska pieni määrä riittää.”

Tutustu Laponien kasvonaamioon.

Vuoden paras kasvonaamio 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1. Laponie kosteuttava naamio 36 %, 2. Esse Cream Mask 33 %, 3. Antipodes Aura Manuka Honey Mask 23 %, 4. Absolution Detox-naamio 8 %.

Vuoden paras kasvonaamio -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras retinoliuutuus

Antipodes Eve Bio-Retinol Serum

Tänä vuonna kosmetiikkamarkkinoille ja myös Jolien valikoimaan on tullut useita retinolin kaltaisia, kasvipohjaisia retinolituotteita. Voit lukea lisää aiheesta taannoin julkaisemastamme blogista: Retinoli ja luonnollinen retinoli: retinolin kasviperäiset vaihtoehdot ihonhoidossa.

Antipodesin Eve Bio-Retinol voitti uutuuskategorian äänestyksen jopa 38 prosentin äänisaaliilla. Eve Bio-Retinol Serumin on tieteellisesti tutkittu stimuloivan 1-tyypin kollageenin muodostumista jopa 55 %:lla. Seerumin vaikuttavat aineet ovat bakuchiol, luonnollinen vaihtoehto retinolille, sekä cacayöljy, luonnollinen retinoli.

“Kuluttajat tarttuvat retinolituotteisiin yhä nuorempana ja nuorempana hoitaakseen iho-ongelmia – siksi loimme Eve Bio-Retinol Line Reduction Serumin. Halusin luoda luonnollista retinolia sisältävän tuotteen, jolla on kaikki retinolin anti-ageing vaikutukset ilman sen huonoja puolia”, kertoo Antipodesin perustaja Elizabeth Barbalich.

Tutustu Antipodesin bio-retinoli-seerumiin.

Vuoden paras retinoliuutuus 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1. Antipodes Eve Bio-Retinol Serum 38 %, 2. Mádara Time Miracle Botanic Retinol Serum 34 %, 3. Pai Retinal Booster 28 %.

Vuoden paras retinoliuutuus -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras kasvoöljy

Djusie Fruit Glaze Facial Oil

Djusien herkullisen raikas ja iholle pehmeästi liukuva Fruit Glaze Facial Oil voitti kasvoöljykategorian kirkkaasti 49 prosentilla äänistä.

Djusien ihoa uudistava kasvoöljy imeytyy nopeasti, kirkastaa sameaa ihoa ja pigmenttimuutoksia sekä kiinteyttää. Se myös hillitsee liiallista talineritystä, tekee ihosta kuulaan ja ravitsee ja pehmentää. Sopii siis monelle ihotyypille! Öljy toimii erinomaisesti meikin alla ja gua shaamiseen. Öljyssä on italianolkikukasta, vihreästä mandariinista ja bergamotista tuleva huumaava tuoksu.

“Ihana kasvoöljy! Kiva tuntuma levittäessä ja imeytyy hyvin. Tuntuu tasapainottavalta ja aamulla vielä iho on pehmeä eikä rasvainen yhtään. Inspiroi kasvohierontaan liukuman ja tuoksun takia.”

Tutustu Djusien kasvoöljyyn.

Vuoden paras kasvoöljy 2023 -äänestyksen tulokset olivat: 1. Djusie Fruit Glaze Facial Oil 49 %, 2. Pai Rosehip Face Oil 27 %, 3. Absolution PAX Face Oil 15 %, 4. Taika vahvistava kasvoöljy 9 %.

Vuoden paras kasvoöljy -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras shampoo

Less is More Aloe Mint Volume Shampoo

Vuoden paras shampoo -kategorian äänestys oli tiukkaakin tiukempi, kun kolme tuotetta kamppaili vain prosenttien erolla ykkössijasta. Voittajaksi nousi Less is Moren hurmaava Aloe Mint -shampoo 29 prosentin äänipotilla, kun tämän vuoden uutuudet Olaplex n. 4 Shampoo ja Four Reasons Moisture Shampoo jäivät niukasti taakse.

Raikkaalta piparmintulta tuoksuva tyvestä asti kohottava Aloe Mint -shampoo puhdistaa perusteellisesti ja tuuheuttaa tukkaa taianomaisesti. Se soveltuu erityisesti ohuille hiuksille, mutta myös rasvoittuvalle hiuspohjalle ja hiuksille. Sisältää nimensä mukaan hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttavaa aloe veraa, joka myös viilentää ja rauhoittaa.

“Ihana tuoksu ja antaa ohuelle hiukselle tuuheutta.”

“Sopii hyvin rasvoittuvalle hiuspohjalleni. Hiuksista tulee ilmavat ja eivät ole heti seuraavana päivänä likaisen oloiset, vaikka käytän saman sarjan hoitavampaa hoitoainetta ja jätettävää lämpösuojallista hoitovoidetta. Hiukseni ovat myös paksut ja taipuisat, mutta tuote on siitäkin huolimatta sopinut itselleni hyvin vaikka en lisä tuuheutusta tarvitsekaan.”

Tutustu Less is More Aloe Mint -shampooseen.

Vuoden paras shampoo -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras hiustenmuotoilutuote

Less is More Mascobadogel

Mascobadogel on Jolien myydyin Less is More -tuote – ja se näkyi myös äänestyksen tuloksissa, kun Mascobadogel nappasi huikeat 35 % äänistä. Tätä tuotetta myös me jolielaiset rakastamme! Kurkkaa yllä olevalta videolta, kuinka Jolien Beda loihtii mascobadogelillä kuohkeat ja kestävät kiharat.

“Levittyy helposti eikä hiukset takkua. Antaa ryhtiä ja pitoa, mutta hiukset ei tunnu rasvoittuvan nopeammin tästä huolimatta. Pito ei ole ihan voimakkaammasta päästä.

“Hiustenmuotoiluni vakiokäytössä jo pitkään ollut lempituote. Sopii niin pitkille kuin lyhyillekin hiuksille. Käy hyvin lämpörullien alla ja lyhyissä hiuksissa kuivauksessa pohjustuksena. Ei kovetu liikaa ja hiuksen on helppo muotoilla myös seuraavana päivänä eli hiuksia on mm. helppo harjata ja muotoilla uudelleen. Tuoksu ja koostumus ovat aivan ihanat. Mikään muotovaahto tai pohjustusvoide ei anna yhtä hyvää tuuheuttavaa ja ilmavaa lopputulosta. Ei tee hiuksia tahmeiksi ja “lähmäisiksi”. Plussaa siitä, että hoitaa ja antaa kauniin kiillon. En luovu tästä koskaan.”

Tutustu Less is Moren Mascobadogeliin.

Vuoden paras hiustenmuotoilutuote -äänestyksen tulokset.

Vuoden paras tuote

Alima Pure Satin Matte Foundation

Alima Puren mineraalimeikkipohja on vuodesta toiseen yksi Jolien suosituimmista tuotteista. Samaa tarinaa kertoo Vuoden parhaan tuotteen äänestys, jossa Alima Puren meikkipohja nappasi uskomattomat 41 % äänistä!

Mikä on palkitun meikkipohjan salaisuus? Silkkisen ohuen meikkipuuterin peittävyyttä on helppo säädellä kerrostamalla, se ei tunnu iholla lainkaan ja antaa ihon hengittää. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy match lähes jokaiselle iholle.

“Ihana tunne iholla, peittää punakkuuden ja pienet virheet iholla, sulautuu ihoon täydellisesti ja antaa terveen hehkun, ei kuivata pintakuivaa ihoani, vaan pikemminkin hoitaa sitä. Super tuote, jatkoon!”

“Helppo levittää ja leviää tasaisesti kasvoille,kevyt,ei tuki ihoa,luonnollinen ja peittää punaisuutta ja ihohuokosia! Saa hyvän arkimeikkipohjan ja kunnon bilemeikinkin tarvittaessa,helppo kerrostaa. Suosittelen :)”

“Ostan tätä aina uudelleen, koska se on niin helppokäyttöinen ja sopii herkästi tukkeutuvalle iholleni. Käytän mineraalimeikkipohjaa myös meikkivoiteen tai cc-voiteen kiinnittämiseen.”

“Tämä on jo vuosia ollut luottotuote! Olen kokeillut monia mineraalimeikkejä, mutta tämä on suosikkini, johon palaan aina takaisin. Tuote on sopinut erinomaisesti atooppiselle iholleni ja peittävyyttä pystyy hyvin säätelemään kerrostamalla.”

“Tilasin toisen purkin perään. Eka kesti käytössä vuoden melkein jokapäiväisellä meikkauksella. Luottotuote. Iho saa hengittää eikä tuki huokosia. Mikä parasta, ei vie edes lentokoneessa tilaa nesteiltä koska on puuterimainen tuote. Olen myös kyllä tehnyt veden kanssa nestemäisempää tarvittaessa. Toimii yhteen Madaran nestemäisen peitevärin kanssa loistavasti!”

Tutustu Alima Puren mineraalimeikkipuuteriin.

Vuoden paras tuote -äänestyksen tulokset.

Jolielaisten tämän vuoden suosikki

Esse Bakuchiol Serum

Jolien henkilökunnan ehdoton suosikkituote tältä vuodelta on Essen uutuus, Bakuchiol Serum. Odotuksemme seerumin suhteen olivat korkealla, ja ne silti ylittyivät. Suosio pääsi yllättämään meidät, ja seerumi oli jo hetken loppu varastostamme – mutta nyt sitä on jälleen saatavilla!

Bakuchioliin pohjautuva Bakuchiol Serum silottaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa, kosteuttaa ja häivyttää hyperpigmentaatiota. Se rauhoittaa ja hoitaa myös epäpuhtauksia ja herkkää akneaihoa tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi. Seerumi tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon retinolille, ja siinä on yksinkertainen, mikrobiomiystävällinen koostumus.

Tutustu ja tilaa Essen Bakuchiol-seerumi.

Essen Bakuchiol Serum sai useita mainintoja myös äänestyksen avoimissa kommenteissa – uusi tähti on syntynyt!

Erityismainintoja suosikeille

Saimme paljon erityismainintoja tuotteista, jotka eivät mahtuneet mukaan äänestykseen, mutta joita rakastetaan. Useampaan kertaan mainittuja olivat ikuisuussuosikki Whamisa Deep Rich Toner, Yin Your Skin Aura-öljyeliksiiri, Katja Kokon sarjat eli Djusie ja Yin Your Skin, jo aiemmin mainuttu Esse Bakuchiol Serum sekä Essen muut tuotteet, ja Novexpertin tuotteet, kuten tehokas C-vitamiiniseerumi.

Nämä tuotteet tai sarjat mainittiin avoimissa kommenteissa: Pai, Yin Your Skin Aura, Katja Kokon sarjat, Djusie Cleansing Oil, Whamisa Deep Rich Toner, Esse Bakuchiol Serum, Esse Repair Oil, Esse Skincare, Mádara peitevoide, Alima Pure mineraalimeikkipuuteri ja bronzer, Novexpert Polyphenols Perfect Glow Mist, Novexepert C-vitamiiniseerumi, Moi Forest Laventeli käsivoide.

Voittivatko oikeat tuotteet vuoden parhaiden ykköspalkinnot?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.