Luonnonkosmetiikka

Jolien asiakkaat valitsivat: Vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet 2022

16.12.2022, Jolie

Jolie on vuosien ajan, jo perinteeksi muodostuneesti, valinnut vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Vuoden lopussa julkaistava listaus Jolien raadin valitsemista parhaista tuotteista on odotettu ja rakastettu, joten emme voineet poiketa perinteestä tänäkään vuonna. Joko luit tämän vuoden parhaat blogistamme Vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet 2022?

Tänä vuonna halusimme kysyä myös asiakkaidemme mielipidettä vuoden parhaista tuotteista – koska asiakas on tunnetusti aina oikeassa!

Toteutimme marraskuun lopussa Instagramissamme äänestyksen neljässä suositussa kategoriassa: vuoden paras puhdistustuote, vuoden paras kasvovesi, vuoden paras kasvotuote ja vuoden paras meikkivoide, ja te saitte äänestää suosikkianne jokaisesta kategoriasta.

Äänestyksen lopputulosta oli kutkuttavaa seurata, ja nyt paljastamme tulokset teille, ihanat! Kiitos, kun osallistuit kanssamme vuoden parhaiden tuotteiden valintaan.

1. Asiakkaamme valitsivat: Vuoden paras kasvoputsari

Paras putsari 2022. Äänestyksen tulokset. Djusie Liquid Silk 52 %. Esse Sensitive Cleanser 18 %, Whamisa Cleansing Oil 16 %, Laponie Milk Cleanser 14 %.

Ehdolla vuoden parhaaksi puhdistustuotteeksi olivat Whamisa Cleansing Oil -puhdistusöljy, Esse Sensitive Cleanser -puhdistusvoide, Djusie Liquid Silk -puhdistusöljy ja Laponie Milk Cleanser -puhdistusmaito.

Voittaja: Djusie Liquid Silk -puhdistusöljy

Putsari-kategorian voitti kirkkaasti (52 % äänistä) vuoden alussa lanseeratun Djusien mehukas puhdistusöljy. Saimme tukuttain perusteluita, miksi Liquid Silk on vain yksinkertaisesti ihanin:

“Djusien puhdistusöljy on niin helppokäyttöinen, ei tarvii muita ja tuoksu on huumaava!”

“Ihana tuoksu, ja tämä toimii jopa aurinkovoiteen poistoon. Upea tuote!”

“Lähtee meikit ja waterproof mascara! Iho tuntuu pehmeältä ja puhdistuneelta. Tuoksukin ihana.”

“Ihana tuoksu, tuntuma iholla ja puhdistavuus. Puhdistaa meikin hyvin ja iho jää puhtaan pehmoiseksi.”

“Poistaa meikin tehokkaasti, mutta on hellä kasvoille. Huuhtoutuu vedellä ja jättää ihon ihanaksi.”

“Koostumus, puhdistaa ja huuhtoutuu täydellisesti, jättää pehmeän ihon. Best!”

“Tähänastisista paras <3”

Myös Jolien raati valitsi Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -puhdistusöljyn Vuoden 2022 kasvotuotteeksi, kurkkaa perustelut täältä.

2. Asiakkaamme valitsivat: Vuoden paras kasvovesi

Paras kasvovesi 2022. Ännestyksen tulokset. Whamisa Toner Deep Rich 52 %, Esse Sensitive Toner 21 %, BYBI Beauty Mega Mist 21 %, Novexpert Magnesium Mist 6 %.

Ehdolla vuoden parhaaksi kasvovedeksi olivat Whamisa Toner Deep Rich, Esse Sensitive Toner, BYBI Beauty Mega Mist ja Novexpert Magnesium Mist.

Voittaja: Whamisa Toner Deep Rich -hoitoneste

Tämän kategorian voittajaa osasimme aavistella etukäteen, sillä niin suosittu Deep Rich on! 52 prosentin äänisaaliilla Whamisan superkosteuttava kasvovesi jatkaa tänäkin vuonna kasvovesien kuningattarena.

Miksi Deep Rich on vuodesta toiseen paras? Näin te perustelitte:

“Ihana ylellinen tuoksu, hyvä kerrostettavuus ja ihon kosteuttaminen. Luksusta iholle!”

“Paras hoitoneste vuosien ajan.”

“Tekee mitä lupaa, eli kosteuttaa <3”

“Erikoinen, erilainen, tehokas”

Whamisa Toner Deep Rich on superkosteuttava kasvovesi, joka pelastaa pintakuivan ihon. Deep Rich on ollut suuressa kysynnässä syksyn aikana ja tällä hetkellä sen suurempi koko on harmillisesti loppu varastostamme. Odottelemme uutta erää saapuvaksi. Pienempää matkakokoa on saatavilla.

3. Asiakkaamme valitsivat: Vuoden paras kasvotuote

Paras kasvotuote 2022. Äänestyksen tulokset. Tash Sisterhood Retinoil Bakuchiol -kasvoöljy 25 %, Novexpert Booster with Vitamin C -seerumi 40 %, Whamisa Water Cream -kasvovoide 27 %, Absolution La Creme Gommante -kasvokuorinta 8 %.

Ehdolla vuoden parhaaksi kasvotuotteeksi olivat Tash Sisterhood Retinoil Bakuchiol -kasvoöljy, Novexpert Booster with Vitamin C -seerumi, Whamisa Water Cream -kasvovoide ja Absolution La Creme Gommante -kasvokuorinta.

Voittaja: Novexpert C-vitamiiniseerumi

Kasvotuotteissa kisa oli tiukempi, kun samaan kategoriaan kuului niin seerumia, voidetta, öljyä kuin kuorintaa. Voittajaksi nousi 40 prosentilla äänistä Novexpertin C-vitamiiniseerumi – ja voimme olla vain samaa mieltä tuloksesta. Tämä tuote on kuin vitamiinishotti iholle seerumin muodossa!

“Monta putelia jo mennyt. Markkinoiden paras c-vitamiiniseerumi.”

“Seerumeista ykkönen <3”

“Tällä tulee kuulas iho.”

Novexpertin seerumin C-vitamiinipitoisuus on jopa 25 %! Se tuo elinvoimaa samealle ja väsyneelle iholle ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

4. Asiakkaamme valitsivat: Vuoden paras meikkivoide

Paras meikkivoide 2022. Äänestyksen tulokset. Alima Pure mineraalimeikkipohja 27 %, Mádara Skin Equal -meikkivoide 30 %, Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation 15 %, Esse Foundation 28 %.

Ehdolla vuoden parhaaksi meikkivoiteeksi olivat Alima Pure mineraalimeikkipohja, Mádara Skin Equal -meikkivoide, Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation ja Esse Foundation.

Voittaja: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Meikkivoide oli kategorioista tasaisin. Pienellä erolla toiseen ja kolmanteen sijaan voiton vei Mádaran meikkivoide. Psst! Voimme paljastaa, että Skin Equal ja Alima Puren mineraalimeikkipohja ovat myydyimmät meikkivoiteemme. Skin Equal ylsi voittoon näiden perusteluiden saattelemana:

“Luonnollisen näköinen meikkivoide.”

“Peittää aknejäljet ja punaisuuden hyvin, mutta jättää luonnollisen ja heleän ihon. Kestää koko päivän.”

“Jättää ihon heleäksi. Pystyy tarvittaessa kerrostamaan jos haluaa peittoa.”

“Paras meikkivoide mitä oon käyttänyt. Kuin toinen iho. Tuoksuherkkänä en huomaa mitään tuoksua.”

Mádaran Skin Equal meikkivoiteen sävyvalikoima ja koostumus on paljon kehuttu.

Erityismainintoja upeille tuotteille

Saimme paljon erityismainintoja tuotteista, jotka eivät mahtuneet mukaan äänestykseen, mutta joita rakastetaan. Useampaan kertaan mainittuja olivat Djusien kasvovesi ja kasvoöljy, Laponien tuotteet (erityisesti öljyputsari ja puhdistava seerumi!) sekä korjaava Esse Repair Oil ja kulttimainetta nauttiva Absolution Addiction -kasvoöljy.

Voittivatko sinusta oikeat tuotteet äänestyksen? <3

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.