Ihonhoito

Jolien ihonhoitotarinat: Johanna & rosacea kokemuksia – näin ruusufinni parani

10.10.2022, Jolie

Artikkelia on päivitetty 27.10.2023.

Johanna ehti kärsiä muutaman vuoden ajan couperoottisesta ihosta, joka punoitti poskilta ja ajoittain jopa kirveli. Syksyllä 2021 iho-ongelma vaikeutui entisestään, kun punoitus paheni ja kasvoille alkoi ilmestyä myös näppyjä.

Aluksi apua iho-ongelman hoitoon ei tuntunut löytyvän oikein mistään. Johanna kokeili ihon hoitoon erilaisia voiteita ja naamioita, jotka auttoivat ongelmaan vain hetkellisesti. Keväällä 2022 ihotautilääkäri totesi oireiden olevan ruusufinniä, joka on hyvin tyypillinen iho-ongelma keski-ikää lähestyville, kiireistä arkea eläville naisille.

Johannan rosacean hoito Joliessa

Kesällä 2022 Johanna löysi apua rosacean oireisiin Joliesta ja hoitavasta luonnonkosmetiikasta. Nyt Johanna jakaa tarinansa siitä, miten ja millä hän sai ihon oireet hallintaan ja ruusufinni parani. Katso artikkelin lopusta myös päivitetyt kuvat Johannan ihosta lokakuussa 2023.

Johannan iho ennen kasvolymfaa ja Essen käytön aloitusta.

Millainen ihonhoitohistoria sinulla on?

“Olen aina hoitanut ihoa hyvin ja säännöllisesti kosmetologeilta saatavilla tuotteilla. Nuorempana ihoni oli rasvoittuva ja sekaiho, myöhemmin ihoni on herkistynyt ja muuttui couperoottiseksi.”

Mistä löysit apua iho-ongelman ratkaisemiseen?

“Kävin kesäkuussa 2022 Jolie Spassa Esse-kasvolymfassa, jossa katsottiin ihon kunto vielä uudelleen ja minulle valittiin sopivat tuotteet. Olen löytänyt infoa iho-ongelmaan ja tuotteisiin myös Jolien nettisivuilta.”

Oletko löytänyt oireisiin toimivia tuotteita tai rutiineja? Millaisia tuloksia olet saanut?

Kesäkuun alussa 2022 otin käyttööni Essen Sensitive-tuotteet ja nehän toimivat täydellisesti! Iho parani ja vahvistui huomattavasti jo ensimmäisen käyttökuukauden aikana. Aloitin käytön Essen Sensitive 30 Day Rewild -kuurilla. Jätin siinä kohtaa kaikki muut ihonhoitotuotteet pois. En voisi olla enempää tyytyväinen ja olen ikionnellinen, että löysin Essen. En tule enää koskaan vaihtamaan pois Esse-sarjasta.”

Johannan iho ilman meikkiä, kun hän on käyttänyt Essen ihonhoitotuotteita noin kolme kuukautta.

“Ruusufinnin pahin vihollinen on aurinko, joten käytän myös Essen aurinkovoidetta tai suojakertoimellista meikkivoidetta joka päivä. Essen aurinkovoiteet suojaavat erinomaisesti, eikä ihoni ole reagoinut aurinkoon millään tavalla.”

Mitä tuotteita erityisesti suosittelet?

“Suosittelen Esse Sensitive -sarjaa kokonaisuudessaan reaktiiviselle ja herkälle iholle. Erityisen yllättynyt olen Esse Sensitive Protect Oilista. Se ei tuki ihoa ja todella vahvistaa ihoa silminnähden. Suosittelen myös Essen aurinkovoidetta sekä hoitavaa meikkivoidetta.”

Johannan ruusufinni parani Essen tuotteilla. Kaikki kuvat on otettu ilman meikkiä.

Johannan ihon kuulumiset vuoden jälkeen lokakuussa 2023

Onko ruusufinni pysynyt poissa?

“Olen käyttänyt vain ja ainoastaan Esseä kesäkuusta 2022 lähtien. Iho on ollut paremmassa kunnossa kuin koskaan ja rosacea pysynyt pääsääntöisesti poissa. Ihon sävy on parantunut. Iho ei ole kuiva ja reaktiivinen, kuten ennen oli varsinkin syksyllä ja talvella.”

Johannan iho on nykyään tasainen ja hyvinvoiva.

Punoitus poskilta on kadonnut ja pysynyt poissa Essen ihonhoitotuotteilla. Kuvissa kasvoilla ei ole meikkiä.

“Tällä hetkellä käytössäni ovat Esseltä Sensitive Cleanser, Biome Mist, Protect Oil, Sensitive Nourish Moisturiser ja Esse Foundation sävy F4. Kesällä käytän Essen aurinkovoidetta.

Käytän Protect Oilia aamuin illoin, ja se sopii erinomaisesti meikin alle. Meikkivoidetta käytän ympäri vuoden ja se antaa myös suojaa SPF:n ansiosta. Olen todella tyytyväinen Essellä saamiini tuloksiin.”

Lue myös kattava rosacea-ihon hoito-opas.

Blogisarjassa jaamme asiakkaidemme ihonhoitotarinoita: kamppailuja iho-ongelmien kanssa, ratkaisuja pitkään vaivanneisiin haasteisiin ja inspiraatiota parhaisiin tuotevalintoihin. Jos kaipaat ihonhoidon asiantuntijan apua, laita meille viestiä tai tule piipahtamaan myymälässä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.