Puuterit

Valikoimissamme on erilaisia irtopuutereita sekä meikkipuutereita. Ohuella irtopuuterilla pohjameikki saadaan kiinnitettyä huomaamattomasti ja pysymään koko päivän ajan. Irtopuuteri levitetään suurella puuterisiveltimellä, jolloin lopputuloksena on kevyt, kuulas ja luonnollinen iho.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 13 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Valikoimissamme on erilaiset ihanat irtopuuterit, kivipuuterit, mineraalipuuterit sekä meikkipuuterit. Puuterin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu sekä meikin kiinnittäminen paikoilleen pitkäkestoisesti että estää epähaluttu kasvojen kiiltäminen päivän aikana. Kasvojen T-alue on usein herkkä rasvoittumaan päivän mittaan, jolloin puuteri toimii todellisena pelastustuotteena.

Irtopuuterit

Ohuella irtopuuterilla pohjameikki saadaan kiinnitettyä huomaamattomasti ja pysymään koko päivän ajan. Irtopuuteri levitetään suurella puuterisiveltimellä, jolloin lopputuloksena on kevyt, kuulas ja luonnollinen iho. Kaikista kestävin ja mattaisin lopputulos saadaan työstämällä irtopuuteri puuterivipalla. Paras puuteri vaalealle iholle on usein värittömät irtopuuterit. Värittömyyden ansiosta ne sopivat jokaiselle ihonsävylle.

Kivipuuterit

Kivipuuteri on must-have tuote käsilaukussa, sillä sitä on helppo lisätä päivän mittaan kasvoille. Kivipuuteri on loistoapuri meikin korjailuun sekä meikkipohjan kiinnittämiseen. Sipaise kivipuuteria kasvoille ohut kerros, jolloin se antaa täydellisen, sopivan kuultavan lopputuloksen meikkipohjallesi.

Meikkipuuterit

Meikkipuuteri on upea valinta, varsinkin jos et kaipaa erillistä meikkivoidetta. Meikkipuuterissa yhdistyy meikkivoiteen sekä puuterin ominaisuudet, mikä tekee siitä loistotuotteen häivyttämään epäpuhtauksia, näppyjä ja punoitusta. Lopputuloksesta tulee luonnollisen mattainen. Meikkipuuteri sopii suurella puuterisiveltimellä ohuelti levitettynä meikin kiinnitykseen, meikinkorjailuun ja se toimii myös yksinään kevyenä meikkipohjana.

Mineraalipuuterit

Joliesta saat luonnonkosmetiikan parhaita mineraalipuutereita. Mineraalipuuterit sisältävät sanansa mukaisesti ihoa helliviä mineraaleja. Mineraalipuuteri tekee iholle jauhemaisen meikkipohjan, joka sulautuu kauniisti ihoon. Talkittomat mineraalipuuterit eivät jätä kasvoille kuivan näköistä ”puuterista” lopputulosta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.