Miesten kasvotuotteet

Miesten kasvojen puhdistus hoituu helposti vaikkapa suihkussa puhdistusgeelin tai -vaahdon avulla. Miesten kasvojen kosteutus pitää sisällään voiteita, jotka ovat usein melko kevyitä ja helposti imeytyviä koostumukseltaan, sillä miesten iho on kasvoissa yleensä paksumpaa kuin naisten.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 31 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Päivän aikana ihon pintaan kertyy likaa ja ilmansaasteita, jotka on hyvä puhdistaa pois iholta ennen nukkumaanmenoa. Vesipesu ei useinkaan ole riittävä pesemään ihoa aidosti puhtaaksi. Miesten kasvojen puhdistus hoituu helposti vaikkapa suihkussa puhdistusgeelin tai -vaahdon avulla. Kuivaihoisen on hyvä valita puhdistusmaito. Puhdistuksen jälkeen ihon pH-arvo on syytä neutraloida kasvoveden avulla. Kasvovettä riittää iholle muutama suihkaus tai sen voi myös painella iholle käsin. Kasvovesi tuo iholle lisäksi kosteutusta. Puhdistus- ja misellivesi ovat helppoja kaksi yhdessä –tuotteita, jossa yhdistyy puhdistusaine ja kasvovesi. Riittää, että iho pyyhitään puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla.

Miesten kasvojen kosteutus pitää sisällään voiteita, jotka ovat usein melko kevyitä ja helposti imeytyviä koostumukseltaan, sillä miesten iho on kasvoissa yleensä paksumpaa kuin naisten. Kosteusvoidetta levitetään pumppauksellinen koko kasvojen alueelle aamuin illoin. Erilaiset seerumit puolestaan ovat tehotiivisteitä, jotka tuovat avun ihon erityistarpeisiin, esimerkiksi kuivuuteen tai näppylöihin. Seerumia käytetään voiteen alla tai mikäli ihossa ei ole kuivuutta, voidaan seerumia käyttää hyvin ainoana tuotteena kasvojen kosteutukseen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.