Poskipunat

Poskipunia on valikoimassamme lukemattomia erisävyisiä, voidemaisia ja puuterimaisia tuotteita. Oikea sävy herättää ihon ja meikin ja taikoo lookiin uuden heleän ilmeen. Lisää vinkkejä poskipunaoppaassa!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 17 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Merkkiemme poskipunavalikoimista löytyy lukemattomia erisävyisiä voidemaisia ja puuterimaisia tuotteita. Oikea sävy herättää ihon ja meikin ja taikoo lookiin uuden heleän ilmeen. Lisäksi poskipuna muotoilee ja korostaa kasvojen piirteitä sekä viimeistelee meikin, ehdottomasti myös arkena!

Voidemainen poskipuna vai puuterinen poskipuna?

Voidemainen poskipuna sulautuu pehmeästi ihoon ja tuo kasvoille kaunista, pitkäkestoista hehkua. Voidemainen koostumus sopii erityisesti kuivalle tai/ja ikääntyvälle iholle.

Puuterinen poskipuna viimeistelee meikkipohjan ja korostaa kasvoja runsaalla pigmentillään. Puuteriset poskipunat sopivat erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Vinkki: Jos haluat erittäin pitkäkestoista hehkua poskipunalla, suosittelemme aluksi pohjustamaan posket voidemaisella poskipunalla ja sitten täydentämään väriä puuterisella poskipunalla. Vinkki sopii erityisesti helposti rasvoittuvalle iholle.

Mihin laittaa poskipunaa?

Löydät oikean poskipunan paikan, kun hymyilet peilille ja levität poskipunasävyn suoraan poskiluusi päälle. Häivytä sävy kohti kasvojen ulkoreunoja, jolloin poskipuna muotoilee kasvoja kauniisti.

Haluatko korostaa enemmän poskipäitä? Hymyile ja levitä poskipunaa poskelle muodostuvaan ”omenaan”. Häivytä poskipunaa viistosti ylöspäin suuntautuneiden vedoin, korvaa kohti. Jos haluat utuista ja luonnollista lookia, voit lisätä poskipunaa kevyesti nenävarren päälle.

Voidemaisen poskipunan levitykseen voidaan käyttää joko sormia tai sivellintä.

Vinkki: Voidemainen poskipuna voidaan asettaa myös kevyen meikkivoiteen alle, jolloin ei tarvitse pelätä ylilyöntejä lopputuloksessa. Tällöin poskipuna kuultaa heleästi meikkivoiteen läpi.

Miten valita itselle paras poskipuna?

Löytääksesi juuri sinulle sopivan poskipunan, käytä apunasi poskipunaopastamme.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.