Novexpert

Novexpert on ranskalainen, hypoallergeeninen ihonhoitosarja, joka ei sisällä lainkaan säilöntäaineita ja on 100 % tehokas. Novexpertin kuudesta erilaisesta hoitolinjasta löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin. Innovatiivisten ja tieteellisten tuotteiden hinta-laatusuhde on hämmästyttävän loistava.

Novexpert
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytetään 1–24 / 32 tuotteesta

Novexpert on syntynyt intohimosta löytää parhaimmat luonnolliset raaka-aineet ihon ikääntymistä vastaan. Tuotteissa yhdistyvät innovatiivisuus, rohkeus ja tieteellisyys, unohtamatta 100 % luonnollisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Ecocert-sertifioidun ja vegaanin sarjan juuret ovat Ranskassa, jossa sen ovat luoneet ihon ikääntymiseen erikoistuneet spesialistit. Heidän tavoitteenaan on ollut yhdistää korkeina pitoisuuksina parhaat anti-age -ainesosat, jotka iholla parantavat sekä tukevat sen omia toimintoja estäen ikääntymisen merkkejä.

Kosmeseuttinen ihonhoitosarja on hypoallergeeninen, ei sisällä lainkaan säilöntäaineita ja on 100 % tehokas. Sisältäen kuusi erilaista hoitolinjaa, Novexpertin tuotteista löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin. Linjoilla on omat pääraaka-aineensa, johon tuotteiden teho sekä vaikuttavuus perustuu. Kaikissa Novexpertin hoitolinjoissa on ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen tarkoitettuja tarkoin suunniteltuja yhdisteitä. Voimakkain anti-age-linja on Procollagen, jossa vaikuttavien raaka-aineiden tarkoitus on stimuloida ihon omaa kollageenin tuotantoa. Lähes yhtä kiinteyttävä iholle on Hyaluronihappo-linja, jossa keskitytään ihon voimakkaaseen kosteuttamiseen, mikä saa aikaan nostavan, juonteita häivyttävän efektin. C-vitamiini-linja kirkastaa ja korjaa ihon pigmenttihäiriöitä ja silottaa ihon pintaa. Magnesium-linja hellii herkkää ihoa rauhoittaen ja raviten sitä. Sinkki-linja on tarkoitettu nuoremmalle rasvoittuvalle tai sekaiholle, joka kärsii epäpuhtauksista ja haluaa ennaltaehkäistä tulevia ikääntymisen merkkejä. Omega Booster on kaikille linjoille yhteiskäyttöön kehitetty seerumi, jonka tarkoitus on ravita ihoa kattavasti omega-rasvahapoilla ja poistaa näin kuivuutta sekä juonteita. Novexpertillä on myös BB-voiteet, jotka hoitavat ihoa pitkin päivää sekä tehostavat ihon melaniinin tuotantoa.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.