Novexpertin C-vitamiinilinja

Joliessa huippusuosituksi Novexpertin tuotelinjaksi on osoittautunut odotetusti brändin tehokas C-vitamiinilinja. Tuotteet tunnistaa oranssista väristä. Novexpertin C-vitamiinituotteet ovat täydellinen valinta esimerkiksi silloin, kun iho on samea, väsynyt tai stressaantunut.

C-vitamiini puree myös ihon ikääntymismuutoksiin kuten juonteisiin ja pigmenttiläiskiin. Kirkastusta ja hehkua siitä saavat kaikenlaiset ihotyypit. Jos iho tarvitsee tehohoitokuuria tai kokonaisvaltaista C-vitamiinihoitoa, Novexpertin C-vitamiinituotteet kannattaa ottaa hetkeksi laajemmin käyttöön.

Linjasta löytyy seerumi, puhdistusvaahto, silmänympärysvoide, lempeästi kuoriva yövoide ja kuorintavoide. Tuotteet sopivat sekä naisille että miehille, ja niitä on lupa käyttää myös aurinkoaltistuksen yhteydessä.

C-vitamiinilinjan suosikkituote

C-vitamiinilinjan todellinen hittituote on Novexpertin C-vitamiiniseerumi Novexpert Booster with Vitamin C. Seerumi sisältää jopa 25 % stabiloitua C-vitamiinia, enitein koko sarjan tuotteista.

Runsaan stabiloidun C-vitamiinin lisäksi seerumi sisältää myös muita tehoainesosia iholle: Novexpertin leväuutetta, aminohappoja, kosteuttavaa sodium PCA:ta ja hyaluronihappoa, antioksidantteja kuten E-vitamiinia, beetakaroteenia ja fytiinihappoa, heleyttäviä maitohappoja ja mica-pigmenttejä.

C-vitamiiniseerumi sopii sekä naisille että miehille. Novexpert Booster with Vitamin C ehkäisee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä, parantaa ihon hehkua ja väriä, poistaa elottomuutta, sameutta ja auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä.

Novexpertin C-vitamiinituotteissa on huomattavan korkea pitoisuus stabiloituja C-vitamiineja

Novexpertin C-vitamiinilinjan aktiiviaineina toimivat kaksi stabiloitua C-vitamiinimuotoa: ascorbyl methylsilanol pectinate ja 3-O-ethyl ascorbic acid. Kyseiset C-vitamiinit eivät toistaiseksi ole Ecocertin tunnustamia, mutta prosessi niiden hyväksymiseksi on kesken.

Novexpertin C-vitamiinit sopivat tehokkuudestaan huolimatta myös herkälle iholle. Stabilointi parantaa niiden säilyvyyttä ja imeytymiskykyä ratkaisevasti. Novexpertin C-vitamiinit imeytyvät ja vapautuvat ihossa hitaasti, jopa puoli vuorokautta, jolloin niiden vaikuttavuus paranee.

Novexpertin korkean C-vitamiinipitoisuuden vuoksi C-vitamiinilinjan tuotteilla on tehohoitotuotteiden status. Siksi niitä voi hyvin käyttää täydentävinä tuotteina osana muiden hoitotuotteiden muodostamaa ihonhoitorutiinia.

C-vitamiini ihonhoidossa

C-vitamiini on vahva antioksidantti, jonka vaikutukset ihonhoidossa ovat laajalti tutkittuja ja tunnustettuja. C-vitamiini tekee hyvää sidekudoksille ja vahvistaa ihon kollageenia. Se parantaa ravinteiden imeytymistä ja auttaa ihoa selviämään aurinkoaltistuksesta sekä UV-säteilyn synnyttämistä vaurioista.

C-vitamiinin haaste kosmetiikassa on sen säilyvyys ja imeytyminen. C-vitamiinia sisältävien tuotteiden laatu ja pitoisuudet vaihtelevat. Perinteistä askorbiinihappoa käytetään kosmetiikkatuotteiden C-vitamiinin lähteenä tehokkuutensa vuoksi yleisesti. Askorbiinihapolla voidaan esimerkiksi kuoria ihoa ja tehostaa sen kollageenisynteesiä.

Lisäksi C-vitamiinista on jalostettu muotoja, joiden vakaus ja siedettävyys ovat askorbiinihappoa paremmat. Parhaita tuloksia ihonhoidossa saadaan käyttämällä erilaisia C-vitamiinin muotoja ihotyypin vaatimukset ja rajoitukset huomioiden.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.