Novexpertin polyfenolit-linja

Jo vuosituhansien ajan on tiedetty, että vihreän teen polyfenolit, voimakkaat antioksidantit, ehkäisevät tulehdusta ja ikääntymisen merkkejä. Novexpert inspiroitui vihreän teen vaikutuksista ja valjasti käyttöönsä sen sisältämän supertehokkaan EGCG-polyfenolin (epigallokatekiinigallaatti), joka on pigmenttiläiskiä, ihon ikääntymisen merkkejä ja tulehduksia ehkäisevä ainesosa.

Tähtiraaka-aineestaan nimensä saanut polyfenolit-linja on puettu raikkaan vihreään väriin. Linja on kehitetty erityisesti vähentämään ja ennalta ehkäisemään ihon hyperpigmentaatiota. Linjan kolmitehoinen vaikutus heleyttää, tasoittaa ihon sävyä ja toimii anti-age-vaikutteisesti.

Linja sopii kaikille ihotyypeille ympärivuotiseen käyttöön, myös raskaana oleville ja imettäville. Erityisen hyvä se on ikääntyvälle tai samealle iholle, johon on saattanut ilmaantua tummia läiskiä eli pigmenttimuutoksia. Polyfenolit-linjaan kuuluu seerumi, kasvosuihke ja täsmätuote pigmenttiläiskille.

Polyfenolit-linjan suosikkituote

Novexpert Polyphenols Targeted Dark-Spot Corrector on täsmätuote jo syntyneiden pigmenttiläiskien korjaamiseen sekä kaikenlaisten pigmenttimuutosten ehkäisyyn. Tuote vaalentaa jo syntyneitä läiskiä jopa 84 % vain 28 päivässä.

Ekosertifioitu, 100 % luonnollinen Dark-Spot Corrector sisältää ainesosaa, joka stimuloi melaniinintuotantoa ehkäisevän proteiinin tuotantoa ihossa. Sitä käytetään puhtaalle iholle ennen muiden ihonhoitotuotteiden ja meikin levittämistä.

Tuote sopii hyvin myös tulehduksellisen aknen aiheuttamien tummien arpien ehkäisyyn.

Miten ja miksi pigmenttimuutoksia syntyy?

Pigmenttiläiskiä syntyy, kun ihon melaniinintuotanto on liiallista. Melaniini on ihon väripigmentti, jota syntyy ihon melanosyyteissä, josta se taas siirtyy kaikkialle ihoon varastoituen ihosoluihin. Melaniinin tehtävä on suojella ihosoluja UV-säteilyn aiheuttamilta mutaatioilta ikään kuin imemällä UV-säteilyä itseensä ennen kuin se pääsee käsiksi solujen DNA:n kanssa. Tämän seurauksena ihomme ruskettuu.

Pigmenttiläiskiä syntyy silloin, jos melanosyytit tuottavat liikaa melaniinia. Tämä johtaa pigmentin kerääntymiseen ihon pinnalle yleensä tiettyihin kohtiin. Näin iholle syntyy pigmenttiläiskiä, ihonväristä tulee epätasainen ja se voi menettää hehkunsa.

Moderni elämäntapa altistaa meidät samealle iholle ja pigmenttihäiriöille. Muun muassa unen puute, ruokavalio, tupakointi, ilmansaasteet ja näyttöpäätteiden sinivalo voivat aiheuttaa melaniinin ylituotantoa ja pigmenttiläiskiä. Myös ikääntyminen, tulehdustilat ja hormonit aiheuttavat hyperpigmentaatiota.

Novexpertin stabiloitu EGCG ja muut vaikuttavat raaka-aineet

Polyfenoli-tuotteiden antioksidanttiarmeija – vihreän teen EGCG-polyfenolit, kahvi, ruskealevä ja merililja – taistelevat tehokkaasti kaikkia hyperpigmentaation ja ihon ikääntymisen aiheuttajia vastaan.

EGCG-polyfenolista tuli läiskikästä ja sameaa ihoa hoitavan Novexpertin polyfenolit-linjan tähtiraaka-aine, eikä suotta! EGCG:tä arvellaan maailman tehokkaimmaksi antioksidantiksi: se on jopa 8 kertaa antioksidanttisempi kuin samaan tarkoitukseen käytettävä fenoliyhdiste reservatroli. Novexpert on stabilisoinut käyttämänsä EGCG:n, mikä parantaa sen säilyvyyttä ja imeytymiskykyä ratkaisevasti.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miksi jalkapohjasi ja kämmenesi eivät rusketu? Se johtuu niissä olevasta proteiinista (DKK1), joka rajoittaa melaniinin, ihon ruskean pigmentin, tuotantoa. Tästä luonnon ihmeestä inspiroituneena Novexpertin lääkärit löysivät luonnollisen vastineen tälle proteiinille: taatelipalmun uute. Se stimuloi DKK1-proteiinin tuotantoa ihossa ja vähentää siten melaniinin tuotantoa vaalentaen pigmentoituneita ihoalueita.⁠ Vehnäuute taas estää tyrosiinaasientsyymin toimintaa, jolloin ihon melanogeneesi estyy ja pigmenttihäiriöt vähenevät.

Ja tulokset?

Kliinisten testien perusteella polyfenolit-linja kirkastaa ihoa 29 %, vähentää ryppyjä 34 % ja häivyttää kaikenlaisia pigmenttimuutoksia (ikääntymisen, ympäristön, tulehdusten, hormonien aiheuttamia) jopa 84 %. Testaajista 90 % sanoo, että heillä on vähemmän tummia läiskiä tuotteiden käytön jälkeen.

Lisäksi Novexpert on tutkinut EGCG-polyfenolin estävän syöpäsolujen kehittymistä ihossa. Alustavat tulokset raaka-aineen vaikutuksista syövän kehittymisen estämisessä ovat positiivisia. EGCG voi vähentää syöpäsolujen leviämistä jopa 200 %.

Kuten muutkin Novexpertin tuotteet, myös polyfenolit-linja on hypoallerginen ja turvallinen käyttää raskaana ollessa ja imettäessä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.