Novexpertin pro-collagen-linja

Novexpertin anti-age-ajatus on melkein päinvastainen kuin valtaosalla anti-age-tuotteiden sarjoista. Perinteisesti anti-age-tuotteilla pyritään nopeuttamaan solunuudistumisprosesseja ja uudistamaan ihoa pikavauthia. Novexpertin pro-collagen-tuotteet taas pyrkivät päinvastoin hidastamaan solujen prosesseja.

Novexpertin oivalluksia pro-collagen-linjaa kehittäessä oli, että hidastamalla solujen prosesseja, vähenee myös niin sanottujen virheellisten solujen määrä. Ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen vaikuttaa heidän tutkimuksen mukaan enemmän solujen laatu kuin määrä.

Novexpertin ajatus onkin vähentää virheellisten solujen määrää, samalla hidastetaan ihon ikääntymisen myötä ilmestyviä merkkejä. Innovatiivista eikö!

Sarjassa on kaksi tuotetta: kasvovoide ja silmänympärysvoide. Kasvovoiteesta on kaksi koostumusta.

Asiakkaidemme suosikki on silmänympärysvoide

Kosteuttava ja uudistava silmänympärysvoide on kehitetty silottamaan ja kirkastamaan veltostunutta, ikääntyvää silmänympärysihoa. Ihoa heleyttävät pigmentit virkistävät katsetta ja tuotteen anti-aging-ainesosat ennaltaehkäisevät sekä korjaavat jo näkyviä juonteita.

Apinanleipäpuun hedelmistä tehty uute sekä hyaluronihappo sitovat kosteutta iholle luoden kohottavan vaikutuksen, aloe veran samalla rauhoittaen herkkää silmänympärysihoa. E-vitamiini ja kasviperäiset aminohapot lisäävät ihon kimmoisuutta.

Leväuute auttaa vähentämään silmänalusten tummuutta, vihreä tee laskee turvotusta tehden tuotteesta oivan avun aamuihin. Täyteläisen koostumuksen omaava tuote on ihanteellinen kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.