Less is More

Korkealaatuisista ja laadukkaista hiustenhoitotuotteista tunnettu itävaltalainen Less is More laajentaa taidokkaan tuotekehityksen ansiosta sarjansa myös ihonhoitoon vuonna 2021. Kompakti, modulaarisen ihonhoidon sarjan luomusertifioidut ja vegaaniset tuotteet valmistetaan käsin pienellä tuotantotehtaalla Wienin sydämessä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 50 results

Puhdas ja laadukas Less is More -tuotesarja tulee Itävallasta, pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Täysin luonnollinen, ekosertifioitu brändi on kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin sekä hiusmuotoilija Hannes Trummerin yhteistyön tulosta.

Less is More -hiussarja on saanut alkunsa menestyneen hiusalan ammattilaisen Hanneksen intohimoisesta haaveesta luoda täysin uudenlainen, minimalistinen hiussarja, joka ei sisällä vieras- ja haitta-aineita tai muoveja. Kaksikko Doris & Hannes yhdistivät voimansa ja loivat luonnonkosmetiikan hiustuotteet parhaista, luomulaatuisista raaka-aineista. Aluksi kampaamokäyttöön kehitetyt tuotteet ovat valloittaneet käyttäjien sydämet ympäri maailmaa yksinkertaisuudellaan, toimivuudellaan ja innovatiivisuudellaan. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaan luonnonkosmetiikan tapaan korkean määrän hoitavia tehoaineita. Tuotteissa on mm. huippulaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka hellivät aromaterapeuttisilla ominaisuuksillaan hiusten ja ihon lisäksi myös mieltä. Käyttämällä puhtaita Less is More -sarjan tuotteita, teet hyvää hiuksille ja hiuspohjalle ekologisesti.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.