Less is More

Puhdas ja laadukas Less is More - hiustenhoito- ja muotoilusarja tulee Itävallasta, pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Täysin luonnollinen, ekosertifioitu brändi on kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin sekä hiusmuotoilija Hannes Trummerin yhteistyön tulosta.

Less Is More
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytetään 1–24 / 48 tuotteesta

Puhdas ja laadukas Less is More – hiustenhoito- ja muotoilusarja tulee Itävallasta, pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Täysin luonnollinen, ekosertifioitu brändi on kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin sekä hiusmuotoilija Hannes Trummerin yhteistyön tulosta.

Less is More on saanut alkunsa menestyneen hiusalan ammattilaisen Hanneksen intohimoisesta haaveesta luoda täysin uudenlainen, minimalistinen hiussarja, joka ei sisällä vieras- ja haitta-aineita tai muoveja. Kaksikko Doris & Hannes yhdistivät voimansa ja loivat luonnonkosmetiikan hiustuotteet parhaista, luomulaatuisista raaka-aineista. Aluksi kampaamokäyttöön kehitetyt tuotteet ovat valloittaneet käyttäjien sydämet ympäri maailmaa yksinkertaisuudellaan, toimivuudellaan ja innovatiivisuudellaan. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaan luonnonkosmetiikan tapaan korkean määrän hoitavia tehoaineita. Tuotteissa on mm. huippulaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka hellivät aromaterapeuttisilla ominaisuuksillaan hiusten ja ihon lisäksi myös mieltä. Käyttämällä puhtaita Less is More – sarjan tuotteita, teet hyvää hiuksille ja hiuspohjalle ekologisesti.

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes.”

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.