Wesak Paris

Wesak Parisin 100 % luonnolliset parfyymiöljyt muodostuvat korkealaatuisista ECOCERT-sertifioiduista kylmäpuristetuista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä sekä Reilun kaupan sertifioiduista ja eettisesti louhituista kristallikivistä. Vuonna 2021 perustetun Wesak Parisin tuotteet ovat valmistettu ekologisesti Ranskassa.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 8 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Uniikkia ja taianomaista kauneutta

Wesak Parisin taianomaisen kauniit lasipullot ovat kuin arvokkuutta henkiviä taideteoksia, joita haluaa pitää esillä. Lasipullon kristallikivet ovat viimeistelty huolellisena käsityönä. Kristallikivet ovat luonnontuotteita, jolloin niiden muoto ja värit saattavat vaihdella kappaleesta toiseen – kuitenkaan tinkimättä vaikutuksistaan. Lasipullot ovat uudelleentäytettäviä ja kierrätettäviä.

Tuoksusarja onnistuu vastaamaan monien hyvinvointia etsivien toiveisiin kerrassaan uniikilla tavalla. Tasokas kehitystyö teki kristallikivien ja aromaterapeuttisten tuoksujen yhdistelmästä täysin ainutlaatuisen verrattaessa muihin luonnonkosmetiikan ihonhoitoöljyihin ja parfyymeihin.

Nimi Wesak tulee kyseistä nimeä kantavasta täydenkuun juhlasta, joka juhlii maapallolle laskeutuvaa hyvää energiaa. Kuun vaikutukset, kuten vuorovesi, vaikutus ihmisten tietoisuuteen ja tunteisiin sekä valovoima, on tunnettu tuhansia vuosia. Kuun uskotaan lisäävän valolle alttiiden mineraalien värähtelytaajuutta. Wesakin roll-on-kivet on muotoiltu täydenkuun muotoon. Yhdistettynä arvokkaisiin öljyihin ne välittävät kuun kaltaista energiaa, kun parfyymiöljyä sivellään iholle pyöreällä kristallikivellä.

Wesak Parisin tarina syntyi intohimosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Wesak Parisin syntymiseen vaikutti suuresti muinaisen kreikkalaisen filosofi Platonin sanat ”kehoa ei tulisi hoitaa sielusta erillään, vaan terveenä kokonaisuutena”.

Terveen mielen ja kehon yhteys vaikuttaa Wesak Parisin perusarvona. Se inspiroi brändiä tarjoamaan jokaiselle laadukasta rentoutumista, joka auttaa sekä kehon että mielen hyvinvointiin.

Wesak Parisin tiimi on toiminut vuosien ajan ylellisen kauneudenhoidon ja kylpylätoiminnan parissa. He halusivat hyödyntää kristallikivien energeettisiä ominaisuuksia, mutta kokivat jonkin asian puuttuvan täydellisestä mielen ja kehon elämyksestä.

Yhteistyö maailmankuulun hajuvesiasiantuntija Mina Gaultierin kanssa tuotti hedelmää. Kristallikivien ja kasviöljyjen mieltä harmonisoivat voimat ja niiden heijastuminen kehoon on tunnettu läpi vuosisatojen. Kristallikivien energeettiset ominaisuudet vahvistuvat oikein valittujen kasviuutteiden kanssa ja tuovat uudella tavalla esiin valtavan potentiaalinsa.

Tarkan kehittämistyön seurauksena syntyi Wesak Paris Elixir Luneaire -tuoksusarja, joka pohjautuu kasviöljyihin ja lumoaviin eteerisiin öljyihin sekä kristallikivien energiatasoja säätelevään voimaan.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.