Olaplex

Olaplexin innovatiiviset tuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksia sisältäpäin. Olaplexin patentoitu teknologia toimii syvällä hiusten rakenteessa ja auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen vahvuuden ja kimmoisuuden. Lue lisää Olaplexista.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 10 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Innovatiivinen ja arvostettu Olaplex

Olaplexin menestys ei rajoitu vain ammattikäyttöön, vaan se on voittanut kuluttajien sydämet kotikäyttöön tarkoitetuilla tuotteillaan. Tuotteiden tehokkuus ja näkyvät tulokset ovat saaneet monet ihastumaan Olaplexiin ja luottamaan siihen hiustensa pelastajana.

Olaplex perustettiin vuonna 2014, ja se on nopeasti kasvanut yhdeksi alan tunnetuimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Olaplex-tuotteissa käytetään patentoitua Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosaa. Ainesosa suojaa hiuksen rakennetta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja sitä käytetään ainoastaan Olaplex-tuotteissa. Korjaava ainesosa suojaa ja vahvistaa hiusten sidoksia.

Olaplex on todella mullistanut hiustenhoitomaailman. Innovatiiviset tuotteet ovat osoittaneet, että hiusten korjaaminen ja vahvistaminen voi olla mahdollista. Olaplexin tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja vegaanisia.

Olaplexin salaisuus: Miten se todella toimii?

Olaplexin taika piilee sen ainutlaatuisessa koostumuksessa. Tuotteet sisältävät patentoitua kemiallista yhdistettä nimeltään bis-aminopropyyli-diglykoli-karbonaatti (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate). Tämä ainesosa auttaa korjaamaan hiusten rakennetta, vahvistaa niitä sisältäpäin ja antaa hiuksille kauniin kiillon.

Hiukset koostuvat proteiineista, erityisesti keratiinista. Hiusten vaurioituessa esimerkiksi kemiallisten käsittelyjen tai lämpömuotoilun seurauksena, nämä proteiinit hajoavat ja hiukset menettävät lujuuttaan ja kimmoisuuttaan. Olaplexin ainutlaatuinen yhdiste sitoo hiusproteiinit uudelleen yhteen, mikä palauttaa hiusten terveyden ja vahvuuden.

Olaplexin tehokkuudesta kertoo myös sen käyttömahdollisuudet kaikenlaisille hiuksille. Se sopii niin luonnollisesti vahvoille hiuksille kuin äärimmäisen vaurioituneillekin kutreille. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin henkilöille, jotka kärsivät kuivista, vaurioituneista tai katkeilevista hiuksista. Monet asiakkaat ovat huomanneet merkittävää muutosta hiustensa kunnon parantumisessa Olaplexin käytön myötä.

Olaplex ei kuitenkaan ole ihmelääke kaikkiin hiusten ongelmiin. Se ei esimerkiksi korjaa päänahan ongelmia tai estä hiustenlähtöä. Olaplexin tuotteet ovat hyvä valinta, jos sinulla on hiusvaurioita tai haluat ylläpitää terveitä ja vahvoja hiuksia kemiallisten käsittelyjen jälkeen.

Olaplexin tuotteet – miten valitset oikeat Olaplex-tuotteet?

Olaplexin tuotevalikoima sisältää useita eri vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Suosituimpia tuotteita ovat Olaplex No.3 Hair Perfector -hiusnaamio sekä No.4 Bond Maintenance Shampoo ja No.5 Bond Maintenance Conditioner -shampoot ja hoitoaineet.

No.3 Hair Perfector on kotikäyttöön tarkoitettu hiusnaamio, joka auttaa korjaamaan ja vahvistamaan hiusta syvältä sisältä päin. Sitä voi käyttää kerran viikossa tai tarpeen mukaan. Naamio levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa noin 10-30 minuuttia ennen pesua.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo on hellävarainen puhdistustuote, joka auttaa säilyttämään hiustesi terveyden samalla kun se poistaa tehokkaasti likaa ja muotoilutuotteiden jäämiä. Shampoo sisältää ainutlaatuisen Olaplex Bond Building -teknologian, joka auttaa vahvistamaan hiussidoksia ja estämään niiden katkeilua. Tämä tekee siitä ihanteellisen tuotteen erityisesti käsitellyille tai vaurioituneille hiuksille.

No.5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaine täydentää shampoon vaikutusta antamalla lisäravinteita ja kosteutta hiuksillesi. Hoitoaine auttaa selvittämään takkuja ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Se myös lukitsee kosteuden hiukseen, mikä pitää sen pehmeänä ja kiiltävänä koko päivän ajan.

Yhdessäkäytettynä tuotteet luovat tehokkaan yhdistelmän hiustenhoitoon. Olaplex No.4 ja No.5 auttavat vahvistamaan hiuksia sisältäpäin, mikä tekee niistä kestävämmät ja vähentää niiden katkeilua. Ne myös suojaavat hiuksia lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta, kuten suoristusraudoilta tai föönaukselta.

Jolien valikoimasta Olaplexilta löydät myös erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille tarkoitetun Olaplex No.4P Blonde Enhancing Toning Shampoo -hopeashampoon, joka neutralisoi tehokkaasti hiusten keltaisuutta ja kirkastaa hiuksia. Hiuksien viikoittaiseen syväpuhdistukseen sopii puolestaan Olaplex Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo.

Voit lisätä hiustenhoitorutiiniisi myös muita Olaplex-tuotteita tarpeen mukaan. Esimerkiksi Olaplex No.6 Bond Smoother -korjaava hiusvoide silottaa, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tehokkaasti sekä pitää niiden pörröisyyden poissa jopa 72 h. Olaplex No. 7 Bond Oil – Hiusöljy puolestaan antaa hiuksille kiiltoa ja suojaa latvoja. Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask on syvähoitava naamio, joka korjaa vaurioituneita hiuksia tehokkaasti. Naamion koostumus sisältää patentoitua Olaplex Bond Building -teknologiaa, joka vahvistaa hiuksen rakennetta ja parantaa sen kestävyyttä. Naamio kosteuttaa intensiivisesti kuivia ja katkeilevia hiuksia sekä tekee niistä pehmeät ja silkkiset.

Olaplex-tuotteiden käyttö kotona voi auttaa vahvistamaan ja korjaamaan hiuksia, jotka ovat vaurioituneet kemiallisten käsittelyjen seurauksena. Valitse itsellesi sopivat tuotteet ja luo oma hoitorutiini, joka vastaa hiustesi tarpeita. Muista myös noudattaa ohjeita ja annosteluohjeita tuotteiden käytössä saadaksesi parhaat tulokset.

Suosituimmat Olaplex-tuotteet

Olaplex-kategoriat

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.