Bruns Products

Bruns on ruotsalainen luonnonkosmetiikan hiustuotesarja, jonka tuotteista suurin osa on vegaanisia. Runsaasti vaahtoavia shampoita ja hiukset huomattavan sileiksi jättäviä hoitoaineita on saatavana tuoksuvina ja tuoksuttomina versioina. Lisäksi muotoilutuotteita.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 25 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Bruns on kahden kokeneen kampaamoalan ammattilaisen kehittämä tuotesarja, jonka tuotteet on valmistettu käsin luonnollisista, tarkoin valituista raaka-aineista. Kampaamolaatuisia ja esteettisesti miellyttäviä tuotteita on saatavana niin tuoksuvina kuin tuoksuttominakin versioina, joten myös hajusteallergisille, raskaana oleville sekä perheen pienimmille löytyy Brunsin valikoimasta sopivia vaihtoehtoja. Ruotsalainen Bruns on voittanut useita palkintoja sekä luonnollisista raaka-aineistaan että tarkkaan harkitusta ympäristöfilosofiastaan, ja tuotesarjan hajusteettomilla tuotteilla on tanskalainen AllergyCertified-sertifikaatti.

Sarjan perustajat Johanna Lindskoug ja Cecilia Nilsson perustivat Brunsin halusta luoda luonnollisia hiustuotteita niin kampaamoissa kuin kotioloissakin käytettäviksi. Tehokkaasti silottavat hoitoaineet ja runsaasti vaahtoavat shampoot hurmaavat tuoksullaan.

Bruns-tuotesarjan hoitoaineet, hiusnaamiot sekä muotoilutuotteet sopivat erinomaisesti Curly Girl -metodia noudattaville. Palkittu hajusteeton hoitoaine on oikea monitoimituote, sillä hiusten hoidon lisäksi voit käyttää sitä apuna karvojen ajeluun, meikin poistoon kasvoilta ja jopa vartalovoiteena! Hiustenhoitotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu roll-on-deodorantteja, joiden raikkaat tuoksut sopivat käytettäväksi niin miehille kuin naisillekin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.