Bruns Products

Bruns on ruotsalainen luonnonkosmetiikan hiustuotesarja, jonka tuotteista suurin osa on vegaanisia. Runsaasti vaahtoavia shampoita ja hiukset huomattavan sileiksi jättäviä hoitoaineita on saatavana tuoksuvina ja tuoksuttomina versioina. Hoitoaineet, hiusnaamiot sekä muotoilutuotteet sopivat erinomaisesti Curly Girl -metodia noudattaville.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

20 tuotetta

Bruns on kahden kokeneen kampaamoalan ammattilaisen kehittämä tuotesarja, jonka tuotteet on valmistettu käsin luonnollisista, tarkoin valituista raaka-aineista. Kampaamolaatuisia ja esteettisesti miellyttäviä tuotteita on saatavana niin tuoksuvina kuin tuoksuttominakin versioina, joten myös hajusteallergisille, raskaana oleville sekä perheen pienimmille löytyy Brunsin valikoimasta sopivia vaihtoehtoja. Ruotsalainen Bruns on voittanut useita palkintoja sekä luonnollisista raaka-aineistaan että tarkkaan harkitusta ympäristöfilosofiastaan, ja tuotesarjan hajusteettomilla tuotteilla on tanskalainen AllergyCertified-sertifikaatti.

Sarjan perustajat Johanna Lindskoug ja Cecilia Nilsson perustivat Brunsin halusta luoda ympäristöystävällisiä hiustuotteita niin kampaamoissa kuin kotioloissakin käytettäviksi. Nyt tehokkaasti silottavat hoitoaineet ja runsaasti vaahtoavat shampoot hurmaavat tuoksullaan ja niiden luonnolliset raaka-aineet tekevät hyvää käyttäjänsä lisäksi myös maapallolle.

Bruns-tuotesarjan hoitoaineet, hiusnaamiot sekä muotoilutuotteet sopivat erinomaisesti Curly Girl -metodia noudattaville. Palkittu hajusteeton hoitoaine on oikea monitoimituote, sillä hiusten hoidon lisäksi voit käyttää sitä apuna karvojen ajeluun, meikin poistoon kasvoilta ja jopa vartalovoiteena! Hiustenhoitotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu roll-on-deodorantteja, joiden raikkaat tuoksut sopivat käytettäväksi niin miehille kuin naisillekin.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.