Hampaiden hoito

Jolien valikoimasta löytyy eri tuotteita suun ja hampaiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen, kuten hammastahnoja eri tarpeisiin, hammasharjoja, suuvettä ja hammasvälinpuhdistajia. Valikoimasta löytyy myös lastentuotteita.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 14 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Fluori on virallisten suositusten mukaan hyödyllistä hampaille ja vähentää tutkitusti hampaiden reikiintymistä. Silti osa haluaa valita fluorittoman ja luonnollisemman vaihtoehdon. Joissakin Jolien valikoiman hammastahnoista on vaikuttavana aineena hiiltä, joka on luonnollinen puhdistava ja värjäytymiä poistava ainesosa. Siksi hiilihammastahnat ovat jossakin määrin hampaita valkaisevia.

Jolien valikoimassa on myös suosittuja ja tyylikkäitä Humble Brush -hammasharjoja. Humble Brush hammasharjat ovat ekologisia. Niiden harjakset ovat testatusti BPA -vapaita eli ne eivät sisällä bisfenoli-A -yhdistettä. Harjasten materiaali on nylon-6, joka kompostoituu 2 – 3 vuodessa jättämättä minkäänlaisia toksiineja jälkeensä. Humble Brush -hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa ekologista bambua. Harjan pahvipakkaus on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista ja kääre on täysin kasvipohjainen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.