Puhdistusöljyt

Puhdistusöljyllä poistat meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin iholta tehokkasti, mutta hellävaraisesti. Puhdistusöljy on ihanteellinen puhdistustuote kuivalle iholle, sille se ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja tarjoilee iholle hoitavia öljyjä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 16 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mikä on puhdistusöljy?

Puhdistusöljy on kasvojenpuhdistustuote, joka perustuu öljypohjaiseen koostumukseen. Se eroaa perinteisistä puhdistusaineista, kuten geelimäisistä tai vaahtoavista tuotteista, sillä se ei sisällä vettä. Puhdistusöljyn koostumus voi vaihdella eri valmistajien välillä, mutta yleensä se sisältää luonnollisia öljyjä, kuten oliiviöljyä, manteliöljyä tai jojobaöljyä.

Puhdistusöljyn toimintaperiaate perustuu siihen, että öljyt liuottavat tehokkaasti meikin jäämiä ja epäpuhtauksia iholta. Öljypohja houkuttelee itseensä likaa ja ylimääräistä talia, jolloin ne voidaan helposti poistaa iholta huuhtelun avulla.

Puhdistusöljylla on myös kosteuttavia ominaisuuksia, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon ja estämään sen kuivumista puhdistuksen aikana. Tämän ansiosta iho tuntuu pehmeältät ja ravitulta käytön jälkeen.

Kuinka puhdistusöljy toimii?

Puhdistusöljyn toimintaperiaate perustuu öljyn ja veden erottumiseen. Kun puhdistusöljyä hierotaan iholle, se liuottaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin ihon pinnalta. Öljypohja houkuttelee itseensä likaa ja rasvaa, jolloin ne voidaan helposti poistaa iholta huuhtelun avulla.

Yllättävää kyllä, vaikka puhdistusöljy on öljypohjainen tuote, se ei jätä ihoa rasvaiseksi tai tukkoiseksi. Puhdistusöljyn koostumus on usein kevyt ja se emulgoituu vedellä kosketuksessa muodostaen maitomaisen liuoksen. Tämän ansiosta öljy huuhtoutuu pois iholta helposti eikä jätä jälkeensä rasvaista tunnetta.

Puhdistusöljyt ovat myös tehokkaita poistamaan vedenkestävää meikkiä sekä pitkään kestäviä tuotteita, kuten huulipunaa tai ripsivärin. Ne kykenevät liuottamaan näitä meikkituotteita ilman voimakasta hankausta tai ärsytysta iholla.

Puhdistusöljyn hyödyt ihon puhdistuksessa

Puhdistusöljyllä on useita hyötyjä ihon puhdistuksessa, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille puhdistustuotteille. Tässä muutamia puhdistusöljyn tärkeitä etuja:

Tehokas meikin ja epäpuhtauksien poistaja: Puhdistusöljy kykenee tehokkaasti liuottamaan meikin jäämiä, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia iholta. Se jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.

Kosteuttava vaikutus: Puhdistusöljyt sisältävät usein kosteuttavia ainesosia, kuten luonnollisia öljyjä, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Tämän ansiosta iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta käytön jälkeen.

Hellävarainen koostumus: Puhdistusöljy ei ärsytä tai kuivata ihoa samalla tavalla kuin joillakin voimakkaammilla puhdistustuotteilla saattaa tapahtua. Se sopii erityisen hyvin herkälle iholle.

Vedenkestävän meikin poisto: Puhdistusöljyt ovat erityisen tehokkaita poistamaan vedenkestävää meikkiä, kuten ripsiväriä ja huulipunaa. Ne liuottavat meikin hellävaraisesti ilman voimakasta hankausta.

Miten käyttää puhdistusöljyä?

Puhdistusöljyn käyttö on helppoa ja vaatii vain muutamia yksinkertaisia vaiheita. Tässä ohjeet puhdistusöljyn oikeaoppiseen käyttöön:

Aloita kuivilla käsillä ja kuivalla kasvojen iholle. Öljy ei sekoitu veden kanssa, joten kostuta kasvot vasta myöhemmin.

Annostele pieni määrä puhdistusöljyä kämmenelle.

Hiero öljy kevyesti kasvojen iholle pyörivin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota meikin alueisiin, kuten silmiin ja huuliin.

Jatka hierontaa noin minuutin ajan, jotta öljy voi liuottaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti.

Kosteuta kädet vedellä ja jatka hierontaa. Vesi emulgoi öljyn muodostaen maitomaisen liuoksen.

Huuhtele kasvot huolellisesti lämpimällä vedellä poistaaksesi kaiken öljyn ja likajäämät iholta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.