Odacité

Odacité-sarjassa yhdistyy ranskalaisen kosmetiikan tiede ja osaaminen, sekä rento kalifornialainen henki ja elämäntapa. Tehokkaat koostumukset sisältävät kasvien parantavaa voimaa ja ovat kliinisesti ja dermatologisesti testattuja. Sensorinen kokemus ja hienostuneet tuoksut tuovat ripauksen ylellisyyttä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 14 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Odacité on ylellinen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Brändin perustana on vahva sitoutuminen erinomaisiin ainesosiin, kestävyyteen ja läpinäkyvyyteen. Sen tuotteet on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihonhoitotarpeisiin ja ongelmiin.

Brändi erottuu tinkimättömällä laadullaan ja innovatiivisilla raaka-aineillaan. Odacitén laboratoriolla on ECOCERT-sertifikaatti ja tuotteet ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia.

Tuotteet on suunniteltu toimimaan synergisesti ihon kanssa, jotta ne pystyvät tarjoamaan huippuluokan tuloksia. Brändi pyrkii myös edistämään kestävää kehitystä ja vastuullisuutta käyttämällä FSC-sertifikaatin mukaisia pahvipakkauksia ja kierrätettäviä tuotepakkauksia.

Odacité sopii tehokasta ihonhoitoa arvostaville ja se tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan terveemmän ja hehkuvamman ihon luonnollisesti.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.