Humble Brush

Humble Brush

Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu Humble Brush on vakavasti otettava vaihtoehto tavallisille muovisille hammasharjoille. Humble Brush hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua. Ei haittapuolia! Miksi ostaisit enää muovihammasharjaa?

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 9 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Humble Brush käy taistoon muovisia hammasharjoja vastaan. Kutsumme sitä taisteluksi, koska vastassa on yli 2 miljardia (!) muovivartista hammasharjaa, jotka päätyvät kaatopaikoille ympäri maailmaa – joka vuosi. Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu Humble Brush on vakavasti otettava vaihtoehto tavallisille muovisille hammasharjoille. Ei haittapuolia! Miksi ostaisit enää muovihammasharjaa? Stop plastics. Be Humble.

Humble Brush hammasharjojen harjakset ovat testatusti BPA-vapaita eli ne eivät sisällä bisfenoli-A-yhdistettä. Harjasten materiaali on nylon-6, joka kompostoituu 2 – 3 vuodessa jättämättä minkäänlaisia toksiineja jälkeensä. Humble Brush hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua. Bambu on maapallon nopeimmin kasvava materiaali. Se on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hammasharjan varreksi bambu sopii loistavasti, sillä se on luistamatonta materiaalia. Kokonaisvaltainen ekologisuus jatkuu myös pakkauksessa: harja on pakattu läpinäkyvään ja biohajoavaan, täysin kasvipohjaiseen kääreeseen. Harjan pahvipakkaus on tehty 100 % kierrätysmateriaalista.

Jokaisesta myydystä harjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitseville.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.