puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Jolien tarina

Jolie on kotimainen kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoidon, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet.

Joliessa on laaja, mielenkiintoinen ja kasvava valikoima luonnonkosmetiikkaa, parhaita hyvinvointituotteita ja muita kauneuden brändejä. Vaalimme tuotteiden laatua ja tehokkuutta – ripauksella tyylikkyyttä.

Miksi Jolie?

Emme usko, että naisen pitäisi – tai edes haluaisi – näyttää ikuisesti kaksikymppiseltä. Elämäntilanteet muuttuvat, niin myös tarpeet kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteille ja palveluille. Autamme löytämään oman tapasi hehkua ikävuodesta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Hyvinvointi ja kauneus lähtevät aina sisältä. Me Joliessa haluamme, että kuva, jonka näet peilistä, vastaa myös sitä, mitä tunnet sisälläsi. Tarjoamme laadukkaimmat tuotteet hyvinvointiisi eri elämänvaiheissa – haitpa sitten luottotuotetta ruuhkavuosien arkiaamuihin, nuoren kauneusrutiiniin, vaihdevuosien muutoksiin tai hemmotteluiltaan kaverien kesken.

Jolie lainaa nimensä adjektiivista, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Jolien tavoite on tuoda valokeilaan se erityisyys, jota jokainen naisista liian usein unohtaa edustavansa.

Jolie on yli 10-vuotias kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä

Jolie perustettiin Helsingissä vuonna 2012, jolloin se oli ylellisen luonnonkosmetiikan uniikki edelläkävijä Suomessa. Yksi Jolien alkuperäisistä perustajista oli Katja Kokko, joka tunnetaan luonnonkosmetiikan ja holistisen hyvinvoinnin asiantuntijana.

Asiakkaat rakastuivat alusta alkaen Jolien uniikkiin konseptiin sekä laadukkaaseen ja innovatiiviseen tuotevalikoimaan, ja Joliesta kasvoi poikkeuksellinen menestystarina.

Jolie on ollut osa suomalaista, yli 95-vuotiasta Transmeri-perheyhtiötä vuodesta 2018 lähtien.

Tutustu Jolien valikoimaan, tai löydä inspiraatiota ja vinkkejä kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin oppaistamme!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.