Jolien tarina

Mikä Jolie?

Jolie on luonnokosmetiikkaelämys: myymälä, hoitola ja verkkokauppa. Olemme kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erinomaisesta ja tinkimättömästä luksusluonnonkosmetiikasta. Joliessa vaalitaan laatua ja ylellisyyttä – ripauksella pariisilaista eleganssia.

Jolie lainaa nimensä adjektiivista, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Jolien tavoite on tuoda valokeilaan se erityisyys, jota jokainen naisista liian usein unohtaa edustavansa.

Jolie-tiimi jakaa yhteisen vision kestävän globaalin yhteistyön, yhteisön ja elämäntavan voimasta. Uskomme luovuuteen, intuitioon, autenttisuuteen ja läpinäkyvyyteen.

Jolie pitää huolta asiakkaistaan rakkaudella ja yksilöllisesti.

Lupauksemme sinulle

Valikoimamme sisältää kiinnostavia, ajanmukaisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkabrändejä. Arvostamme aina sekä asiakkaitamme että ympäristöä. Olemme sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullinen toimija ja etsimme tuotteita, jotka tarjoavat todellista arvoa käyttäjilleen.

Toimintamme, hyvinvointi-ideologiamme ja tuotevalikoimamme aitouteen ja puhtauteen voi aina luottaa. Jolien tuotteet eivät koskaan sisällä muoveja tai muita haitallisia kosmetiikan ainesosia. Kaikki tuotteet ovat joko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai sertifioinnin kriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa.

 

Tarina

Jolie syntyi tarpeesta ja halusta inspiroida parempaan, terveellisempään, eettisempään, ekologisempaan, ja yksinkertaisesti kauniimpaan elämäntyyliin. Jolie halusi tarjota 100 % puhdasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa yhdestä paikasta.

Neljä ystävää (Jutta Ruonansuu, Katja Kokko, Molla Jelkänen ja Sakari Boman) perustivat yrityksen Helsingissä vuonna 2012, ja siitä tuli nopeasti luonnonkosmetiikan sensaatio. Kuvassa Jutta ja Katja Jolien Uudenmaankadun myymälässä 2012.

Asiakkaat rakastuivat Jolien uniikkiin konseptiin ja laadukkaaseen ja innovatiiviseen tuotevalikoimaan. Jolien sanoma inspiroi ja yhdisti ihmisiä, ja Joliesta kasvoi poikkeuksellinen menestystarina.

Nykyisin Jolie-brändi kasvaa suomalaisen, yli 90-vuotiaan perheyhtiön Transmerin alla. Se loistaa yhtenä luonnonkosmetiikan valovoimaisimmista brändeistä ja tarjoaa ajankohtaista ja aitoa luonnonkosmetiikkaa, ilman kompromisseja.

Mikä tekee Joliesta Jolien?

Ehkä paras tapa kuvailla täydellistä joliekokemusta on käyttää apuna niitä tuotemerkkejä, tuotetyyppejä ja Jolien yli 10-vuotisen historian merkkitapahtumia, joita Jolien tiimi on kautta aikojen fiilistellyt eniten.

Viisi joliemaisinta tuotemerkkiämme

Absolution

Taiteellinen, vähäeleisyydessään äärettömän tyylikäs pakkausdesign kätkee sisäänsä jolielaisten rakastamia koostumuksia, kuten esimerkiksi Anti-Soif-seerumi ja Addiction-kasvoöljy. Suunniteltu kaikille, unisex. Kun kerran kokeilet, et kaipaa enää muuta – todellakin addiktoiva!

Patyka Huile Absolue -öljyseerumi

Patyka

Ah, jälleen pariisilainen ja selektiivinen – juuri sellainen, jollaisena olemme tottuneet kosmetiikkamme saamaan. Erittäin hienostuneita koostumuksia, tuoksuja ja innovaatioita origameja muistuttavissa, ylellisen koristeellisissa pakkauksissa. 100-vuotias kasvoöljy Huile Absolue kiteyttää kaiken.

Esse Probiotic Skincare

Yhtä paljon kuin rakastamme art decoa ja Pariisin katuja, rakastamme funktionaalisuutta ja tieteellistä lähestymistapaa ihonhoitoon. Essen tuotteet perustuvat afrikkalaisiin kasveihin ja probioottiseen tapaan hoitaa ihon omaa mikrobitasapainoa. Vegaanisesti, totta kai.

Tash Sisterhood

Jolien juuret ovat tukevasti pohjolassa. Ruotsalaisen Tash Sisterhoodin tuotteiden häkellyttävän innovatiiviset, raakakasveihin pohjautuvat koostumukset, käytännölliset tuotteet (putsari ja seerumi yhdessä tuotteessa!) ja perustajien feminiininen energia – javisst! Tsekkaa, jollet usko: Retinoil

Kjaer Weis

Edelläkävijä, jota ihailemme: taskalaislähtöinen, New Yorkissa asuva Kirsten Kjaer Weis on luonut luksusmeikkisarjan, joka toteuttaa enemmän kuin kaikki haaveemme. Meikkejä, jotka toimivat ihosi kanssa, eivät sitä vastaan. Vastuullisesti ja sertifioidusti. Kotelotkin ovat kuin korurasioita, jotka kulkevat mukanasi vuodesta toiseen.

Neljä joliemaisinta tuotetyyppiä

Kasvoöljyt

Jos olet jo kulkenut pidempään Jolien mukana, olet ehkä kokeillut ja huomannut kasvoöljyjen mahtavuuden. Erittäin riittoisat, kasvien ravintotiheimmistä osista
puristetut öljyt ovat ihonhoidossa piste i:n päälle: ne tekevät ihosta pehmeän, hehkuvan ja lukitsevat vesikosteutuksen ihoon.

Seerumit

Uskomme täysillä luonnollisten ainesosien tehoon. Luonnonkosmetiikassa tehoaineiden pitoisuudet voivat olla huomattavankin suuria, ja seerumeissa ne tiivistyvät ihonhoidon kultapisaroiksi. Seerumit tuovat ihonhoitoon silminnähtäviä tuloksia esimerkiksi aknearpien häivyttäjänä tai pintakuivuuden helpottajana.

Hoitonesteet

Pintakuivuuden selättäminen on monelle käänteentekevä vaihe ihonhoidossa. Korealaisen kosmetiikan esiinmarssi herätti kerrostamaan hoitotuotteita, erityisesti hoitonestettä. Hoitoneste on ihonhoitorutiinin tärkein vaihe kuulaan kauniin ihon saavuttamiseksi. Vesikosteutetulla iholla epäpuhtaudet eivät edes pääse vauhtiin.

Kasvonaamiot

Tasapainottava, kosteuttava, kirkastava, pikakaunistava Tuhkimo-naamio, sheet mask – skaala on valtava. Tuoksuvan, hyvää tekevän naamion alla ehtii karistaa mielestä huolet ja stressin, keskittyä hetkeen ja nauttia olostaan täydellisenä, juuri sellaisena kuin on. Meditatiivista – luonnonkosmetiikka hoitaa kokonaisvaltaisesti.

Kolme Jolien historian merkkitapahtumaa

Verkko- ja kivijalkakaupat avattiin

Perustajien puurtaminen uuden, kiehtovan, kuplivaa innostusta herättävän konseptin parissa huipentui verkkokaupan avaamiseen kesällä 2012 ja heidän omin käsin remontoimansa myymälän avaamiseen Uudenmaankadulle Punavuoreen saman vuoden syksyllä. Sinne asiakkaat ja ystävät vaelsivat pidempienkin matkojen takaa.

Museokadun Shop & Spa avattiin

Museokadun Shop & Spa remontoitiin 2019 perusteellisesti ihanan, täydellisen joliekokemuksen varmistamiseksi. Kun astut hoitohuoneeseen, jätät helposti huolet ja kiireen ulos kadulle. Voit hetkeksi keskittyä nauttimaan elämästä kaikilla aisteilla. Saat myymälässä huippuasiantuntijan opastusta ihonhoitoon ja meikkaukseen.

Jolien 10-vuotisjuhlat

Jolie oli perustamisvuonnaan jotain uutta ja erilaista. 10 vuotta myöhemmin, 2022, luonnonkosmetiikan perustuotteita saa lähimarketistakin. Ripsiväri on ollut monelle meikkipussin viimeinen perinteisen kosmetiikan linnake. Edeltävänä syksynä siinäkin tapahtui läpimurto Kjaer Weisin Im-Possiblen ja Mádaran Deep Matterin innovaatioilla. 10 vuoteen on mahtunut paljon ja toivoimme samaa seuraavallekin 10 vuodelle!

Kaksi joliemaisinta meikin osatekijää

Poskipuna

Kehystä, korosta, varjosta – poskipuna viimeistelee meikin tuoden ihanan hehkun tai auringon hellät suukot kasvoille. Koska arvostamme myös käytännöllisyyttä, useita huulipunia voi mainiosti käyttää voidemaisen poskipunan tapaan. Näin olemme nopeasti valmiina päivän seikkailuihin. Olemme tehneet jopa poskipunaoppaan.

Huulipuna

Huulipuna on ehkä ikonisin ja varhaisin ihmiskunnan historiasta tunnettu meikkituote, eikä suotta. Kirkkaasti punatut huulet lisäävät meikkiin itsevarmuutta, rohkeutta ja vetovoimaa, tai nudesävyisenä antavat silmämeikille tilaa säihkyä. Huulipunan on tärkeää olla myrkytöntä ja muovitonta, koska sitä väistämättä joutuu suuhun. Siksi luonnonkosmetiikka on tärkeä valinta herkille ihoalueille.

Yksi asia, mikä meitä yhdistää

Koska olet lukenut jo tähän saakka, olet todennäköisesti inspiroitunut ihanista joliejutuista ja luonnokosmetiikasta lähes yhtä paljon kuin mekin, tai innostuksesi on heräämässä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle mukaan – toivomme, että joliemainen elämäntapa yhdistää meitä: ajatukset feminiinisen energian vapauttamisesta, toinen toisemme ja ympäristön huomioon ottamisesta ja kursailemattomasta onnellisuudesta. Kokonaisvaltaisesta, vastuullisesta hyvinvoinnista.

Olet ihana!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.