Tarina

Mikä Jolie?

Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erinomaisesta ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta. Joliessa vaalitaan laatua ja ylellisyyttä – ripauksella pariisilaista eleganssia.

Jolie lainaa nimensä adjektiivista, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Jolien tavoite on tuoda valokeilaan se erityisyys, jota jokainen naisista liian usein unohtaa edustavansa.

Jolie-tiimi jakaa yhteisen vision kestävän globaalin yhteistyön, yhteisön ja elämäntavan voimasta. Uskomme luovuuteen, intuitioon, autenttisuuteen ja läpinäkyvyyteen.

Jolie pitää huolta asiakkaistaan rakkaudella ja yksilöllisesti.

Tarina

Jolie syntyi tarpeesta ja halusta inspiroida parempaan, terveellisempään, eettisempään, ekologisempaan, ja yksinkertaisesti kauniimpaan elämäntyyliin. Jolie halusi tarjota 100% puhdasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa yhdestä paikasta.

Neljä ystävää (Jutta Ruonansuu, Katja Kokko, Molla Jelkänen ja Sakari Boman) perustivat yrityksen Helsingissä vuonna 2012, ja siitä tuli nopeasti luonnonkosmetiikan sensaatio. Asiakkaat rakastuivat Jolien uniikkiin konseptiin ja laadukkaaseen ja innovatiiviseen tuotevalikoimaan. Jolien sanoma inspiroi ja yhdisti ihmisiä, ja Joliesta kasvoi poikkeuksellinen menestystarina.

Nykyisin Jolie-brändi kasvaa ja kansainvälistyy suuren suomalaisen perheyhtiön Transmerin alla. Se loistaa yhtenä luonnonkosmetiikan valovoimaisimmista brändeistä ja tarjoaa ajankohtaista ja aitoa luonnonkosmetiikkaa, ilman kompromisseja.

Jolie toivottaa lämpimästi kaikki luonnonkosmetiikan nykyiset ja tulevat ystävät  tervetulleiksi Suomen johtavaan luonnonkosmetiikan karkkikauppaan!

Look book 2021

Koe Jolien fiilis, selaa ihastuttava Look book 2021.

Lupaus

Valikoimamme sisältään kiinnostavia, ajanmukaisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkabrändejä. Arvostamme aina sekä asiakkaitamme että ympäristöä. Olemme sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullinen toimija ja etsimme tuotteita, jotka tarjoavat todellista arvoa käyttäjilleen.

Toimintamme, hyvinvointi-ideologiamme ja tuotevalikoimamme aitouteen ja puhtauteen voi aina luottaa. Jolie-valikoiman tuotteet eivät koskaan sisällä muoveja tai muita haitallisia kosmetiikan ainesosia.

Jolie-tiimi

Asiantunteva Jolie-tiimi on täällä sinua varten! Haluamme palvella sinua parhaamme mukaan. Tutustu Jolie-perheeseen:

Suvi
Ecommerce Manager

Frida
Assortment Manager

Mimi
Marketing Coordinator

Oona
Customer Service Coordinator

Hanne
Sales Manager

Heidi S.
Store Manager

Mariela
Spa Manager

Johanna
Beautician

Marika
Beautician

Heidi H.
Beautician

Helene
Beautician

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.